Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-24-11, 10:59 PM   #251
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
尾田要佢不死 你地作咩方法出黎佢都係不死身架啦
尾田要佢死 就算係火人都要死啦

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線  
舊 04-24-11, 11:34 PM   #252
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: colus 查看文章
我又覺得佢一直都抑壓左咁耐,一下子爆出黎冇乜問題喎...
情況就好似當年劍心阿宗次郎一樣之嘛
而家就咁睇,個劇情去向會唔會係...
因為個細路既原因,泰格要死,
之後甚本因為咁討厭人類,入七武海,再放阿朗去東海作惡呢...?
而家暫時睇到甚平都係支持泰格果邊,要不殺人類,
除非係因為泰格俾人害死,唔係好難會做得出掟阿朗去東海搞阿朗樂園呢D行為...
我估,
泰格最後成功送左個細路返家鄉,
但中途被黃猿襲擊瀕死,
細路家鄉既人唔肯捐血俾泰格
不過泰格最後都冇因此叫團員憎恨人類,
但係唔係個個都原諒到人類
所以太陽團分成和解與鬥爭派

放阿朗出東海,應該係阿朗阻礙和平交涉,
甚平唔想自相殘殺,同時又諒解阿朗既憤怒.
所以放佢地出東海,隨他們搞阿朗樂園

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛

此篇文章於 04-24-11 11:37 PM 被 大山椒魚 編輯。
大山椒魚 目前離線  
舊 04-25-11, 12:32 PM   #253
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
我估,
泰格最後成功送左個細路返家鄉,
但中途被黃猿襲擊瀕死,
細路家鄉既人唔肯捐血俾泰格
不過泰格最後都冇因此叫團員憎恨人類,
但係唔係個個都原諒到人類
所以太陽團分成和解與鬥爭派

放阿朗出東海,應該係阿朗阻礙和平交涉,
甚平唔想自相殘殺,同時又諒解阿朗既憤怒.
所以放佢地出東海,隨他們搞阿朗樂園
如果係咁,甚平應該想法唔會同阿朗有好大出入
佢本身都唔係好鍾意人類,而且個細路照計會肯捐血?
我諗同泰格所講自己既心魔會有關...

此篇文章於 04-29-11 04:44 PM 被 沙翁 編輯。
沙翁 目前離線  
舊 05-01-11, 01:36 AM   #254
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
泰格死得咁突然....
唔知個靚妹頭髮係咩色?大個後會唔會係大食女???

舊 05-01-11, 12:16 PM   #255
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

我覺得依話將阿朗漂白左~
話說~我一直以為個細路係仔~原來係女~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線  
舊 05-01-11, 07:16 PM   #256
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
我覺得依話將阿朗漂白左~
話說~我一直以為個細路係仔~原來係女~
不至於漂白,不過更明白佢點解憎人類
Sito 目前離線  
舊 05-01-11, 11:42 PM   #257
aoi-加賀
Game Master

註冊日期: Mar 2009
今日白生節目有One Piece Muisc Special...
aoi-加賀 目前離線  
舊 05-01-11, 11:49 PM   #258
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Sito 查看文章
不至於漂白,不過更明白佢點解憎人類
認同,今話係幾夠說服力

舊 05-02-11, 02:10 PM   #259
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
泰格死得咁突然....
唔知個靚妹頭髮係咩色?大個後會唔會係大食女???
我都希望唔好就咁交代完個細路女

NEAR 目前離線  
舊 05-02-11, 07:56 PM   #260
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
講到泰格好勁咁竟然會俾鎗射死....

舊 05-02-11, 11:44 PM   #261
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: Rance 查看文章
講到泰格好勁咁竟然會俾鎗射死....
有d講得講唔通,
成個奴隸城都可以一個人搞掂,
但竟然搞唔掂d雜兵trap

NEAR 目前離線  
舊 05-03-11, 10:26 AM   #262
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
黃猿搵阿朗
應該就係後期 阿朗係風車村果件事吧
擺佢係東海

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 05-04-11, 04:58 AM   #263
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 05-04-11, 01:05 PM   #264
神名レオ
Game Master
紅蓮團

尾田D錢多到唔知點洗,佢又唔會學富奸咁成日放自己假~

舊 05-04-11, 01:10 PM   #265
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
引用:
尾田D錢多到唔知點洗,佢又唔會學富奸咁成日放自己假~
你點可以用富奸 lee d 人渣同尾田比較呢.....

不過佢而家真係超有 $.......
真係多到用唔晒...........
我諗佢完左 OP 可能會休一段長時間...消耗下 lee d $

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線  
舊 05-04-11, 01:11 PM   #266
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 問天小肥 查看文章

我諗佢完左 OP 可能會休一段長時間...消耗下 lee d $
完OP佢都60啦
Kain 目前離線  
舊 05-04-11, 01:19 PM   #267
b4_shadow
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2010
OT想問下

其實漫畫,人物版權係作者持有定出版社持有
b4_shadow 目前離線  
舊 05-04-11, 01:25 PM   #268
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:

要op完
可能到時佢會多10倍錢
同埋可能佢都老了...到時

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線  
舊 05-04-11, 01:25 PM   #269
神名レオ
Game Master
紅蓮團

引用:

有幾多個漫畫家可以靠出道第一本漫畫完左後唔駛做呢?
我諗得佢LAW,島山明都要畫完小雲先有龍珠

舊 05-04-11, 01:29 PM   #270
b4_shadow
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2010
引用:
有幾多個漫畫家可以靠出道第一本漫畫完左後唔駛做呢?
我諗得佢LAW,島山明都要畫完小雲先有龍珠
某程度我覺得OP比龍珠利害
尾田>島山明>岸本利害
b4_shadow 目前離線  
舊 05-04-11, 01:39 PM   #271
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: Kain 查看文章
完OP佢都60啦
尾田而家幾多歲
沙翁 目前離線  
舊 05-04-11, 01:43 PM   #272
Kain

引用:
作者: 沙翁 查看文章
尾田而家幾多歲
尾田 榮一郎(1975年1月1日-)
Kain 目前離線  
舊 05-04-11, 05:08 PM   #273
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
真係唔使多, 只要你其中一套漫畫作品賣得已經夠過世

舊 05-04-11, 05:18 PM   #274
Kain

最top果個一頁5萬yen,想知其他人
周邊佔左差唔多一半收入,岸本果d食少好多喎
咁計鳥山明真係日日坐喺度等出糧
Kain 目前離線  
舊 05-04-11, 05:21 PM   #275
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
有畫功, 故事好, 真係一套都夠晒.

但...心態既野好難講, 好似井上咁就係例子

HON HON 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
[動畫] 「涼宮ハルヒの憂鬱」 唔係普通再放送 舊作14話+新作14話 全28話 Vol.7 riceball 日本動漫畫討論版 1000 05-15-09 10:56 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
車路士球迷會Vol.13 ﹝~ 請各位移至Vol.14 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 09-25-08 09:32 AM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM

現在的時間是 06:23 AM

手機版 | APP版