Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-02-04, 03:51 PM   #1
╳×無情.♂
Junior Member
誰可情深如我

註冊日期: Nov 2004
點可以放自己喜歡既人物係人頭到a

如題,可以幫下嗎

**___〝也許愛你真的是一種錯′但﹏我也會錯下去!〝...**
╳×無情.♂ 目前離線  
舊 12-02-04, 03:52 PM   #2
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
頭像-.-?
1499 posts 可以~

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線  
舊 12-02-04, 03:53 PM   #3
白薔薇騎士
God of Gamer
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: ╳×無情.♂
如題,可以幫下嗎
你講頭像
過1,499POST先再講

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線  
舊 12-02-04, 04:19 PM   #4
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
還欠1466個POST呢.

機動盜賊首領-電 目前離線  
舊 12-02-04, 04:21 PM   #5
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
上多d黎吹水就可以咁樣做
仲要吹成1499個post
小黑 目前離線  
舊 12-02-04, 04:44 PM   #6
繪夢
Ultimate Gamer
長谷部 繪夢

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDbarryhasebe
POST多d啦,但唔準呃post架喎
繪夢 目前離線  
舊 12-02-04, 04:51 PM   #7
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
以出 1499 post哩個行動黎證明你有幾愛佢啦
【麥斯】 目前離線  
舊 12-02-04, 05:05 PM   #8
lange_why
Crazy Gamer
貧 窮

註冊日期: Oct 2003
睇o左呢度2年,註冊o左1年,先得5百幾post
睇黎我要過多2年先儲倒1499post換頭像
lange_why 目前離線  
舊 12-02-04, 05:08 PM   #9
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
你每日keep住出兩三個post,咁好快就湊夠數架啦!

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線  
舊 12-02-04, 05:10 PM   #10
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: lange_why
我用左10個月.
日日出下聲就有.

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線  
舊 12-02-04, 05:21 PM   #11
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

註冊日期: Jan 2002
楼主如果想问有关gaf的功能使用问题,请下一次贴在公告栏问.....谢谢!

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
Abale~姬絲汀小美 目前離線  
舊 12-02-04, 05:21 PM   #12
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
你要上多d黎吹水先得~
捱多排啦~~~

舊 12-02-04, 05:27 PM   #13
S.T.A.R.S.
Banned

識親D人係1499 post前就狂吹水呃post,1499 post之後就.../ \
S.T.A.R.S. 目前離線  
舊 12-02-04, 05:29 PM   #14
╳×無情.♂
Junior Member
誰可情深如我

註冊日期: Nov 2004
妖壽....

**___〝也許愛你真的是一種錯′但﹏我也會錯下去!〝...**
╳×無情.♂ 目前離線  
舊 12-02-04, 06:07 PM   #15
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
要夠1499post....才可使用自定頭像功能...
大家加油吧...orz.

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線  
舊 12-02-04, 06:11 PM   #16
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
而家的POST作用只是用來改名/稱號用/\

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 12-02-04, 06:11 PM   #17
Kaiser
ドウケシ

引用:
作者: S.T.A.R.S.
識親D人係1499 post前就狂吹水呃post,1499 post之後就.../ \
呢個係事實/ \

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線  
舊 12-02-04, 06:35 PM   #18
keane
Senior Gamer

引用:
作者: lange_why
我睇左呢度4年, reg左2年, 先得4百post
睇黎我分分鐘5~10年先可以換頭像
keane 目前離線  
舊 12-02-04, 09:54 PM   #19
Evangelion
Game Master

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: S.T.A.R.S.
識親D人係1499 post前就狂吹水呃post,1499 post之後就...
繼續呃post?

偶承認呢個reply係呃post...

P.S.樓主問題+1
Evangelion 目前離線  
舊 12-02-04, 10:03 PM   #20
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
我係度2年幾先剛剛1500
平均一日1,2個post
樓主,努力

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線  
舊 12-02-04, 10:10 PM   #21
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
一日十~廿個post好易者~
我可以係屋企上網個時
Gashapon™ 目前離線  
舊 12-02-04, 10:27 PM   #22
銀色流星
疾 風 迅 雷

以基路亞為目標, 日日25posts~ 咁就好快到~
我都係得23~

舊 12-02-04, 10:45 PM   #23
Kaede楓
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
盛惠1499個post

我呢d唔出聲既member玩半年先都夠數
Kaede楓 目前離線  
舊 12-03-04, 03:08 AM   #24
Evangelion
Game Master

偶7月30日左右入黎

4個月多少少達成

(其實可以再早D,偶10月有差不多4星期無出post)

Edit:[認真]點加頭像...[/認真]

此篇文章於 12-03-04 03:29 AM 被 Evangelion 編輯。
Evangelion 目前離線  
舊 12-03-04, 03:27 AM   #25
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
作者: 銀色流星
以基路亞為目標, 日日25posts~ 咁就好快到~
我都係得23~
1499posts前我試過50~70posts一日
S.T.A.R.S. 目前離線  
關閉主題