Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-05-16, 12:34 PM   #1101
tcmchan
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: fami~yan 查看文章
成套野有邊一集唔係咁...
都唔係丫, 我睇咗第19集一集仲以為睇咗一季
tcmchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 01:38 PM   #1102
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
今集我睇緊d乜

戰爭狀態下比人捉到仲可以唔即殺仲帶佢參觀景點

仲要可以咁悠閒咁食飯

呢次小隊係唔係歷來最廢既一隊

我寧願你比番mf果d無腦飛彈炸虫虫我睇算

f故事唔太得都最少有戰鬥畫面睇

依家故事唔得戰鬥又冇三角戀又唔突出算點河森你唔係仲覺得自己個名做招牌仲可以再呃人

舊 09-05-16, 03:54 PM   #1103
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: ゆり 查看文章
今集我睇緊d乜

仲要可以咁悠閒咁食飯

依家故事唔得戰鬥又冇三角戀又唔突出算點河森你唔係仲覺得自己個名做招牌仲可以再呃人
最重要係冇角色討好,最好果個死Q左
河森玩AQ果陣就已經唔會期待

舊 09-05-16, 04:32 PM   #1104
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
我依家唯一想的係佢快D完……

舊 09-05-16, 07:19 PM   #1105
Hunter

註冊日期: Jan 2002
下集係咪審判做足一集?
又唔洗旨意有戰鬥睇啦

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 08:49 PM   #1106
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: STRIFE 查看文章
最重要係冇角色討好,最好果個死Q左
河森玩AQ果陣就已經唔會期待
evol打晒世人面果下已經o咀啦
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:53 PM   #1107
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
好和平的打杖....
然後搞咁多野係因為四眼係美雲的癲狂粉? 還喜歡玩繩結藝術?
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:05 PM   #1108
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: qwe 查看文章
好和平的打杖....
然後搞咁多野係因為四眼係美雲的癲狂粉? 還喜歡玩繩結藝術?
實情是四眼發現當人受辱時發出的呻吟聲才是最強的fold波, 美雲下集被調教確定
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:16 PM   #1109
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
9月13日(火)よりスタートとなる「オシャレマクロスデルタ」の商品情報が到着!「マクロスΔ」× elements,H PARTYとのコラボ商品も続々登場!
http://macross.jp/news/?id=344
引用:

マクロスビジュアルアーティスト・天神英貴氏のマクロス画集第3弾「VALKYRIES -Third Sortie-」が
9月16日(金)光文社より発売!
http://macross.jp/news/?id=346
さらに!「VALKYRIES -Third Sortie-」の発売を記念し、
9月17日(土)新宿マルイアネックス 6Fスペースワンにて天神英貴氏のサイン会が開催決定!
http://macross.jp/news/?id=345
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-16, 09:18 AM   #1110
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: ゆり 查看文章
今集我睇緊d乜

仲要可以咁悠閒咁食飯

△頭幾集比死神用晒資金做空戰場面

今輯隊長真係經典路人

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-16, 10:46 AM   #1111
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
咁九流既劇本
Blu-ray入手真係慳返

舊 09-06-16, 12:31 PM   #1112
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: freemanl 查看文章
實情是四眼發現當人受辱時發出的呻吟聲才是最強的fold波, 美雲下集被調教確定
你可以去出薄本

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-16, 01:25 PM   #1113
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Tano 查看文章

今輯隊長真係經典路人
學台海那邊講法...叫隊長渣古鐵他就識飛
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-16, 07:15 PM   #1114
STRIFE

XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:

今輯隊長真係經典路人
無論劇本,作畫定歌都係死神果集後再起不能
死神後一直頹到討論價值都冇

舊 09-06-16, 10:41 PM   #1115
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
四眼越來越似Seed D的議長, 忽然腦殘成為眾人共敵, 為BBQ結局舖路.
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-16, 11:25 PM   #1116
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
其實有幾多位被頭幾集的空戰作畫吸引而追番?/

轉OP2已經要飛住睇

話時話全彈發射要等風少的後繼機?

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-16, 11:25 PM   #1117
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
半場大戰都好睇既。但係要姐首歌真係無敵

舊 09-07-16, 01:28 AM   #1118
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
其實有幾多位被頭幾集的空戰作畫吸引而追番?/

轉OP2已經要飛住睇

話時話全彈發射要等風少的後繼機?
直到 13話前都係算穩定
落難之後 頹爆

p.s 如果年番的話, 生日 / 演唱會 我都俾佢勉強合格..
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 02:12 PM   #1119
HM

註冊日期: May 2007
應該係第一次疑似主角有VF22用都救唔番套片
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-16, 03:29 PM   #1120
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-16, 09:51 PM   #1121
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-16, 07:50 AM   #1122
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
女武神唱少個, 孫女可以緊急出道了~~~

ケイオス女子社員軍事部 ミラージュ 入社2年目初体験

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-16, 11:48 AM   #1123
STRIFE

廣志消失了
河森真係小氣到呢,直接美雲做女主角根本大把野寫
唔會搞到依家咁,一件空氣一件根本唔知做緊乜

舊 09-12-16, 12:06 PM   #1124
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
美雲...有咁大咩

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-16, 03:31 PM   #1125
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
美雲...有咁大咩
綁完谷過的錯覺掛

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
富野由悠季「劇場版 機動戦士Zガンダム」総合THREAD丨全部新規作画で行こうと断ったのは富野。 Vol.3 草薙さん 日本動漫畫討論版 526 02-23-24 01:34 AM
[動畫[不可劇透]] Key「CLANNAD ~AFTER STORY~」Blu-ray BOX 2011年4月20日発売!丨総合THREAD Vol.3 カズキ 日本動漫畫討論版 234 12-09-14 04:15 PM
細田守「おおかみこどもの雨と雪」2013年2月20日 Blu-ray&DVD 発売決定! money 日本動漫畫討論版 104 04-08-14 02:08 AM
OVA版「ロードス島戦記」 デジタルリマスター Blu-ray BOX 発売決定 money 日本動漫畫討論版 8 03-14-14 04:00 PM
原案:久弥直樹×キャラクター原案:七尾奈留「sola」Blu-ray Box 発売決定 money 日本動漫畫討論版 49 04-27-12 12:24 PM

現在的時間是 09:38 AM

手機版 | APP版