Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 08-23-04, 01:19 AM   #876
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
作者: KIM
如果我找到, 我會放在天音炒!
上次我係天音樓下先見到, 佢都係賣$98 (無花)

舊 08-23-04, 12:58 PM   #877
希羅之野望
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
早已沒了! 要自己找找了~
唉....岩岩比人串完...好唔順氣
佢係天音樓下既2手鋪搵到
希羅之野望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 12:59 PM   #878
希羅之野望

引用:
如果我找到, 我會放在天音炒!
炒幾多,我都買.....
舊 08-23-04, 01:00 PM   #879
希羅之野望

引用:
作者: JACKY
上次我係天音樓下先見到, 佢都係賣$98 (無花)
幾時既事??
舊 08-26-04, 02:04 AM   #880
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
因為做緊功課, 遲遲都未有空閒上天音(因為要過海)
禮拜五上來買SAMMI新碟+POSTER, 留番張POSTER俾本橙啊~thx KIM~

其實天音會唔會記低唱片銷量的
如果每星期或每兩星期, 中文及外語唱片各有一個顯示最好賣頭三位唱片既銷量榜就好喇~

本橙好鐘意聽英文歌, 可惜仲只係聽緊已經出道左有一段時間歌手既歌和舊碟
而近年功課較忙冇乜留意到d新人, 自然聽少左外語歌

如果有個榜除左知邊d好賣, 仲可以推介下隻碟俾更多知音人
如兩個星期update一次可以唔使太忙, 唔知KIM點睇呢

但如果天音係冇計唱片銷量的話便可以不用理會我了, 怕加重左天音既工夫(爆逃)

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-04, 02:14 AM   #881
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 小恐
因為做緊功課, 遲遲都未有空閒上天音(因為要過海)
禮拜五上來買SAMMI新碟+POSTER, 留番張POSTER俾本橙啊~thx KIM~

其實天音會唔會記低唱片銷量的
如果每星期或每兩星期, 中文及外語唱片各有一個顯示最好賣頭三位唱片既銷量榜就好喇~

本橙好鐘意聽英文歌, 可惜仲只係聽緊已經出道左有一段時間歌手既歌和舊碟
而近年功課較忙冇乜留意到d新人, 自然聽少左外語歌

如果有個榜除左知邊d好賣, 仲可以推介下隻碟俾更多知音人
如兩個星期update一次可以唔使太忙, 唔知KIM點睇呢

但如果天音係冇計唱片銷量的話便可以不用理會我了, 怕加重左天音既工夫(爆逃)
我地有計算的, 主要用途是用作知道CD的銷售情況而決定再入貨與否!
因為天音的市場, 主要不是英/日/外語的CD, 所以不可作參考!
本地/台灣的CD, 就算準確!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-04, 02:00 AM   #882
JACKY
Moderator

引用:
我地有計算的, 主要用途是用作知道CD的銷售情況而決定再入貨與否!
因為天音的市場, 主要不是英/日/外語的CD, 所以不可作參考!
本地/台灣的CD, 就算準確!
咁如果整個每週/月 [天音推介本地/台灣唱片3 甲], 得唔得呢?
如果可以你比D 資料我或者小恐, 等我地搞,可以嗎?

或者到時我影埋部分唱片內頁出黎, 詳細介紹下隻唱片( 最近考慮緊咁可唔可行)

此篇文章於 08-27-04 02:15 AM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-04, 09:26 PM   #883
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
咁如果整個每週/月 [天音推介本地/台灣唱片3 甲], 得唔得呢?
如果可以你比D 資料我或者小恐, 等我地搞,可以嗎?

或者到時我影埋部分唱片內頁出黎, 詳細介紹下隻唱片( 最近考慮緊咁可唔可行)
就係咁唷~
我諗都差唔多

大乱闘X
舊 08-27-04, 10:09 PM   #884
JACKY
Moderator

引用:
作者: 希羅之野望
幾時既事??
應該係串你個個人買左個隻
無記錯就2 星期前, 佢擺左幾日都冇人買

引用:
作者: 小恐
就係咁唷~
我諗都差唔多
私下詳談

舊 08-27-04, 10:16 PM   #885
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:

私下詳談
好的~
搵O岩時間傾傾
而家未洗白白

大乱闘X
舊 08-28-04, 09:15 AM   #886
KIM
GAF足球隊金虎拾號

TO: 大GAF雙音主~

我可以比資料(最好賣的台/港CD), 不過可以不是最有代表性呀! 只是屬信和個場啫!HMV都有呢D料呀! 不過好多時都不同我們~~~

舊 08-28-04, 07:15 PM   #887
希羅之野望

引用:
應該係串你個個人買左個隻
無記錯就2 星期前, 佢擺左幾日都冇人買
哦.......= =
今日佢攞左出黎....
不過佢冇膽,攞出黎比jade簽....
因為佢一拎出黎...一定勁多人搶
舊 08-28-04, 09:14 PM   #888
JACKY
Moderator

引用:
TO: 大GAF雙音主~

我可以比資料(最好賣的台/港CD), 不過可以不是最有代表性呀! 只是屬信和個場啫!HMV都有呢D料呀! 不過好多時都不同我們~~~
多謝幫忙, 私下再談
係香港都算有代表性

引用:
作者: 希羅之野望
哦.......= =
今日佢攞左出黎....
不過佢冇膽,攞出黎比jade簽....
因為佢一拎出黎...一定勁多人搶
行開2 手店幫你留意下 隻jade -1 special
到時見到就pm 你

舊 08-28-04, 10:05 PM   #889
希羅之野望

引用:
行開2 手店幫你留意下 隻jade -1 special
到時見到就pm 你
好呀~~~唔該晒
thank you~jacky

此篇文章於 08-28-04 10:09 PM 被 希羅之野望 編輯。
舊 09-02-04, 02:14 AM   #890
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
請問LEON隻新碟出左未??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 11:42 AM   #891
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: HONDA
請問LEON隻新碟出左未??
未呀!

冰隻呀?

舊 09-02-04, 12:17 PM   #892
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
請問.... 有冇 alan 全集 vol.1??
幾錢??
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 01:04 PM   #893
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Zaku
請問.... 有冇 alan 全集 vol.1??
幾錢??
例牌唔講價錢啦~

舊 09-02-04, 02:40 PM   #894
Zaku
The One

引用:
例牌唔講價錢啦~
sorry~

咁有冇呢套賣??
舊 09-03-04, 01:20 AM   #895
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
未呀!

冰隻呀?
LEON去左新公司之後出GE第1隻碟AR~~

少女時代,
F1 2024討論區
舊 09-03-04, 01:52 AM   #896
JACKY
Moderator

引用:
作者: HONDA
LEON去左新公司之後出GE第1隻碟AR~~
未有確實推出日期
不過應該都就快

舊 09-03-04, 03:12 AM   #897
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
sorry~

咁有冇呢套賣??
同你平平地訂!

舊 09-03-04, 12:11 PM   #898
Zaku
The One

引用:
同你平平地訂!
Kim 真係唔好意思...

我 fd 尋晚忍唔住買左囉
舊 09-03-04, 02:04 PM   #899
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
未有確實推出日期
不過應該都就快
快D出LA~~

少女時代,
F1 2024討論區
舊 09-04-04, 10:59 AM   #900
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Kim 真係唔好意思...

我 fd 尋晚忍唔住買左囉
係你就你啦! 又lai個fd!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:52 PM

手機版 | APP版