Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-24-06, 09:54 PM   #1
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: luciferdark
個四隻香港限定version好核突....
紅色
紫色
黑色
白色

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-06, 01:34 AM   #2
zerojht
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
霸王大繫 盒蛋來架 已有拉
zerojht 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-06, 02:25 AM   #3
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
點解個post無提及過『彈珠人』既扭蛋的???
今日響7仔見到...
有無人可以講下值唔值得入呀?

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-06, 02:26 AM   #4
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 0001
點解個post無提及過『彈珠人』既扭蛋的???
今日響7仔見到...
有無人可以講下值唔值得入呀?
最重要你自己鐘唔鐘意
你鐘意就值得入嫁啦

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 07-29-06, 11:47 AM   #5
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
死.....咁點算...
我真係覺得d套無地方會入..

舊 07-29-06, 11:49 AM   #6
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
死.....咁點算...
我真係覺得d套無地方會入..
好老實講句
唔入都唔係損失

舊 07-29-06, 12:00 PM   #7
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: mikemike
好老實講句
唔入都唔係損失
隻伊芙莉坦唔掂嗎﹖
連你都咁講ge咁可能真係唔洗入..

舊 07-29-06, 06:59 PM   #8
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
隻伊芙莉坦唔掂嗎﹖
連你都咁講ge咁可能真係唔洗入..
http://cerberus.picot.ne.jp/prize/07...aic/index.html

舊 07-30-06, 08:46 PM   #9
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
邊套呀,有隻死肥仔版基拉隱藏版o個套?賊船有啦.....

舊 07-30-06, 08:56 PM   #10
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Rance
邊套呀,有隻死肥仔版基拉隱藏版o個套?賊船有啦.....
頭post有圖的~

有咩隱藏版基拉我唔在乎,我只要入面隻美玲

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:30 PM

手機版 | APP版