Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 12-06-02, 04:49 PM   #1
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
我想買部MD,有冇好的介紹~

我想買部MD,有冇好的介紹~

舊 12-06-02, 04:57 PM   #2
Kenji少
God of Gamer
暴走中

XBox Live GamertagKenji1445
Sharp MD-MT770
http://www.review33.com/review/revi...=sharp_md-mt770
呢部岩唔岩~?用家意見都鑽不絕口~
不過就舊左少少~~~
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-02, 05:00 PM   #3
thom
Ultimate Gamer

順勢我都問埋,齋play既而家/黎緊有邊D值得推薦?
thom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-02, 07:17 PM   #4
Kenji少
暴走中

引用:
Originally posted by 奸角 :
順勢我都問埋,齋play既而家/黎緊有邊D值得推薦?

有幾多預算同埋有冇需要特定既function及牌子?~
舊 12-06-02, 07:35 PM   #5
沉默是金

引用:
Originally posted by Zenki仔 :
Sharp MD-MT770
http://www.review33.com/review/revi...=sharp_md-mt770
呢部岩唔岩~?用家意見都鑽不絕口~
不過就舊左少少~~~
我都用緊呢部~~
真系好正~

舊 12-06-02, 09:46 PM   #6
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

上邊個look唔係好得喎~

舊 12-07-02, 03:14 AM   #7
Kenji少
暴走中

引用:
Originally posted by 荒木飛呂彥 :
上邊個look唔係好得喎~
虛.......
sharp d外形同sony既真係冇得比...
不過講實用性真係唔係太差~
一係我俾個用家意見區你去睇下~
睇岩心水再返黎同大家share吧~
ok~?
http://www.review33.com/review/subty...type=mdwalkman

enjoy it
舊 12-07-02, 12:01 PM   #8
thom
Ultimate Gamer

引用:
Originally posted by Zenki仔 :
有幾多預算同埋有冇需要特定既function及牌子?~
function冇特別要求
唔過$2000
牌子...最好就sony/sharp,不過都冇咩所謂
thom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-02, 03:08 PM   #9
Kenji少
暴走中

引用:

唔過$2000

齋play以你既可動資金應該唔難搵既
即管幫你留意下
舊 12-07-02, 04:35 PM   #10
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
引用:

唔過$2000

<=呢部防震好雞,但勝在平
只要唔係一路行一路聽,或唔係放褲袋度一路行一路聽都應該唔大問題

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-02, 12:14 AM   #11
Kenji少
暴走中

今日幫你地睇過~~~
有一部sharp既..不過唔知咩model..有埋杜比音效~(齋play)
好似都係1480~~我係百記睇的~
另外一部就係雜誌見到~~
sony~
mz-e10(好似係.)
十周年記念版...不過成1998...齋play also..
至於可以錄音既.....就.....因為女友發脾氣...所以..冇睇到.......

論壇跳轉

現在的時間是 11:23 AM

手機版 | APP版