Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>超超新RO討論區
LKH 04:47 PM 10-26-02
作者: :
Originally posted by 小嘉 :

大把人有
loki差唔多全部帽呀咩都出晒咁劑啦......真係呢..
你地新sever真係好...:@_@":
小嘉 04:48 PM 10-26-02
Originally posted by ~風助~ :

loki差唔多全部帽呀咩都出晒咁劑啦......真係呢..
你地新sever真係好...:@_@":
新sever人小好玩好多
LKH 05:02 PM 10-26-02

新sever人小好玩好多
因為你地升得太快,如果唔係我都會過去玩下ga...........
91 06:20 PM 10-26-02

大把人有
@@我地server蘋果可以換天使髮夾呀~~幾罕有呀~
我都係見過幾個人帶過咋~~
91 06:21 PM 10-26-02

因為你地升得太快,如果唔係我都會過去玩下ga...........
一齊黎打蜈蚣啦~~
91 11:10 PM 10-26-02
我招聖靈打木伊乃扣18xx,打orc扣1100 @@
依d係唔係bug@@
LKH 11:13 PM 10-26-02
Originally posted by gundamf91 :
我招聖靈打木伊乃扣18xx,打orc扣1100 @@
依d係唔係bug@@
f91你又二轉埋????咁小嘉呢????
91 11:16 PM 10-26-02

f91你又二轉埋????咁小嘉呢????
我幾時話我二轉左@@我爭好多先轉到~~

小嘉話星期一轉到~~
LKH 12:09 AM 10-27-02
我想問投矛同埋連刺攻擊既攻擊關唔關str事ga
yuffie 12:34 AM 10-27-02
我個yuffie係loki終於二轉左啦......
嗚嗚.......
好感動呀..........
ZERO NEKO 01:40 AM 10-27-02
Originally posted by yuffie :
嗚嗚.......
恭喜晒
ZERO NEKO 01:43 AM 10-27-02
你們在新server叫乜名?
Suika 02:21 AM 10-27-02
Originally posted by ZERO NEKO :
你們在新server叫乜名?
Suika : Suika
91 : CrossBoneX1
小嘉 : 小嘉頓
Suika 02:23 AM 10-27-02
嗚嗚.......
恭喜恭喜~~~~~~
Suika 02:24 AM 10-27-02

我地岩岩玩果時你又玩玩下唔玩
NexTony 02:38 AM 10-27-02
嗚嗚.......
恭喜恭喜
我個仲係46/35 = ="
小嘉 05:20 AM 10-27-02
Suika重玩唔玩?
幫你升商人呀
LKH 08:57 AM 10-27-02
Originally posted by Suika :

我地岩岩玩果時你又玩玩下唔玩
你地岩岩玩個時我18lv你地都30lv la
LKH 08:58 AM 10-27-02
Suika重玩唔玩?
幫你升商人呀
你地又會重玩咩???
小黑 09:37 AM 10-27-02
弓手幾時升agi好呀,int升到幾多,我80dex
斯羅 09:52 AM 10-27-02
E!!風助你2轉啦???
LKH 10:44 AM 10-27-02
Originally posted by ★斯羅★ :
E!!風助你2轉啦???
係呀上個星期轉左啦
亞飛 10:47 AM 10-27-02
大家幫我想想,我整緊隻咁既貼地服事
1轉前:
天使之諼5 加速10 天使之障壁2(為2轉skill) 天使之賜福10 光獵1 治癒術

2轉後:
玩轉生&天使之怒&聖母之頌歌

咁大家覺得我一轉時玩唔玩傳送之陣?定係升天使次淚(為撒水祈福)?定係兩樣都唔玩?
小嘉 02:45 PM 10-27-02
Originally posted by 小飛俠 :
大家幫我想想,我整緊隻咁既貼地服事
1轉前:
天使之諼5 加速10 天使之障壁2(為2轉skill) 天使之賜福10 光獵1 治癒術

2轉後:
玩轉生&天使之怒&聖母之頌歌

咁大家覺得我一轉時玩唔玩傳送之陣?定係升天使次淚(為撒水祈福)?定係兩樣都唔玩?
當然玩傳送之陣啦
小嘉 02:46 PM 10-27-02
踢左我出黎入唔番..........可惡呀
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面