Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-26-02, 04:47 PM   #51
LKH
Junior Member
丨● 0 ●︳a

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 小嘉 :

大把人有
loki差唔多全部帽呀咩都出晒咁劑啦......真係呢..
你地新sever真係好...:@_@":
LKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-02, 04:48 PM   #52
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by ~風助~ :

loki差唔多全部帽呀咩都出晒咁劑啦......真係呢..
你地新sever真係好...:@_@":
新sever人小好玩好多
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-02, 05:02 PM   #53
LKH
丨● 0 ●︳a

引用:

新sever人小好玩好多
因為你地升得太快,如果唔係我都會過去玩下ga...........
舊 10-26-02, 06:20 PM   #54
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:

大把人有
@@我地server蘋果可以換天使髮夾呀~~幾罕有呀~
我都係見過幾個人帶過咋~~

舊 10-26-02, 06:21 PM   #55
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

因為你地升得太快,如果唔係我都會過去玩下ga...........
一齊黎打蜈蚣啦~~

舊 10-26-02, 11:10 PM   #56
GAF GGXX團
紅月カレン

我招聖靈打木伊乃扣18xx,打orc扣1100 @@
依d係唔係bug@@

舊 10-26-02, 11:13 PM   #57
LKH
丨● 0 ●︳a

引用:
Originally posted by gundamf91 :
我招聖靈打木伊乃扣18xx,打orc扣1100 @@
依d係唔係bug@@
f91你又二轉埋????咁小嘉呢????
舊 10-26-02, 11:16 PM   #58
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

f91你又二轉埋????咁小嘉呢????
我幾時話我二轉左@@我爭好多先轉到~~

小嘉話星期一轉到~~

舊 10-27-02, 12:09 AM   #59
LKH
丨● 0 ●︳a

我想問投矛同埋連刺攻擊既攻擊關唔關str事ga
舊 10-27-02, 12:34 AM   #60
yuffie
Senior Gamer

我個yuffie係loki終於二轉左啦......
嗚嗚.......
好感動呀..........
yuffie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 01:40 AM   #61
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
Originally posted by yuffie :
嗚嗚.......
恭喜晒
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 01:43 AM   #62
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
你們在新server叫乜名?
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 02:21 AM   #63
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
引用:
Originally posted by ZERO NEKO :
你們在新server叫乜名?
Suika : Suika
91 : CrossBoneX1
小嘉 : 小嘉頓
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 02:23 AM   #64
Suika
西瓜

引用:
嗚嗚.......
恭喜恭喜~~~~~~
舊 10-27-02, 02:24 AM   #65
Suika
西瓜

引用:

我地岩岩玩果時你又玩玩下唔玩
舊 10-27-02, 02:38 AM   #66
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
嗚嗚.......
恭喜恭喜
我個仲係46/35 = ="

F/GO 834697628
NexTony 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 05:20 AM   #67
小嘉
The One

Suika重玩唔玩?
幫你升商人呀
舊 10-27-02, 08:57 AM   #68
LKH
丨● 0 ●︳a

引用:
Originally posted by Suika :

我地岩岩玩果時你又玩玩下唔玩
你地岩岩玩個時我18lv你地都30lv la
舊 10-27-02, 08:58 AM   #69
LKH
丨● 0 ●︳a

引用:
Suika重玩唔玩?
幫你升商人呀
你地又會重玩咩???
舊 10-27-02, 09:37 AM   #70
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
弓手幾時升agi好呀,int升到幾多,我80dex
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 09:52 AM   #71
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
E!!風助你2轉啦???
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 10:44 AM   #72
LKH
丨● 0 ●︳a

引用:
Originally posted by ★斯羅★ :
E!!風助你2轉啦???
係呀上個星期轉左啦
舊 10-27-02, 10:47 AM   #73
亞飛
Moderator
野人生活中

3DS Friend Code5086 0979 5484
大家幫我想想,我整緊隻咁既貼地服事
1轉前:
天使之諼5 加速10 天使之障壁2(為2轉skill) 天使之賜福10 光獵1 治癒術

2轉後:
玩轉生&天使之怒&聖母之頌歌

咁大家覺得我一轉時玩唔玩傳送之陣?定係升天使次淚(為撒水祈福)?定係兩樣都唔玩?

舊 10-27-02, 02:45 PM   #74
小嘉
The One

引用:
Originally posted by 小飛俠 :
大家幫我想想,我整緊隻咁既貼地服事
1轉前:
天使之諼5 加速10 天使之障壁2(為2轉skill) 天使之賜福10 光獵1 治癒術

2轉後:
玩轉生&天使之怒&聖母之頌歌

咁大家覺得我一轉時玩唔玩傳送之陣?定係升天使次淚(為撒水祈福)?定係兩樣都唔玩?
當然玩傳送之陣啦
舊 10-27-02, 02:46 PM   #75
小嘉
The One

踢左我出黎入唔番..........可惡呀

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:12 PM