Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-17-02, 08:45 PM   #51
Freddy
God of Gamer
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
都唔係好掂喎......
不過好過之前好多架喇...

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線  
舊 09-17-02, 08:54 PM   #52
chobits
Crazy Gamer
無標題

註冊日期: Jul 2002
晚晚都lag死N次 無晒心機玩
chobits 目前離線  
舊 09-17-02, 08:58 PM   #53
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
Iphoto死左 =.=

F/GO 834697628
NexTony 目前離線  
舊 09-17-02, 09:02 PM   #54
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
Login吾到既....
斯羅 目前離線  
舊 09-17-02, 09:05 PM   #55
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
邊個話想要刺客手刀(+125,三洞)架??
買左先啦,我就過負重50%.....(倉無位...) :@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 09:07 PM   #56
chobits
Crazy Gamer
無標題

無玩剌客 幫你唔到...
舊 09-17-02, 09:09 PM   #57
Suika
西瓜

PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
引用:
Originally posted by 黑田官兵衛 :
邊個話想要刺客手刀(+125,三洞)架??
買左先啦,我就過負重50%.....(倉無位...) :@_@":
100個位咁快無晒??
Suika 目前離線  
舊 09-17-02, 09:09 PM   #58
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
賣左佢9550..我賣12000....
有玩call我

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 09:10 PM   #59
☆~ Horny Gamer ~★

大家都係用I 'M Slow ga?
彩 目前離線  
舊 09-17-02, 09:11 PM   #60
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by Suika :

100個位咁快無晒??
我用得8個0既...........:@_@":
無得開其他個d位出來(開極得8個):@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 09:13 PM   #61
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
冇咁lag 但難登入
ZERO NEKO 目前離線  
舊 09-17-02, 09:13 PM   #62
雪舟等楊
●  ω  ●

開極得8個位
我一路都想知點用到其他個92個:@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 09:14 PM   #63
Suika
西瓜

引用:

我用得8個0既...........:@_@":
無得開其他個d位出來(開極得8個):@_@":
卡普拉D倉庫喎
有100個位架喎
Suika 目前離線  
舊 09-17-02, 09:15 PM   #64
Suika
西瓜

引用:
開極得8個位
我一路都想知點用到其他個92個:@_@":
就咁放野落去咪得囉

此篇文章於 09-17-02 09:19 PM 被 Suika 編輯。
Suika 目前離線  
舊 09-17-02, 09:29 PM   #65

唉~~~~唔玩啦
LAG到白痴!!!!

我唔見左公會個名...點解gei ?
彩 目前離線  
舊 09-17-02, 09:30 PM   #66
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by Suika :

就咁放野落去咪得囉
真係
我諗聽日先玩..........lag到....:@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 09:43 PM   #67
Xdance
Insane Gamer
重型女友欠乏証患

註冊日期: Jun 2002
黑田兄,你係咪想一定要放係d圓形位先得,其實只要拖入去就我架啦
因為我之前都見個同你一樣既人。

仲有你個把野好難賣得出...........因為d人好似唔多用卡。

舊 09-17-02, 09:47 PM   #68
雪舟等楊
●  ω  ●

咁我即時套現2萬好過

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 09:51 PM   #69
雪舟等楊
●  ω  ●

本公會(Landowner. 會徽"貓鈴") 近日有會員(下稱"會員a")被一名假稱 另一本會會員(下稱"騙徒". 角色名稱:小頭妹)以同伴名義騙走 貴重物品多件("包括 插有長老樹的蝴蝶結, 亡者三角帽)
騙徒得手後 將該角色掛網離開(不排除犯罪地點為網吧)

有監 騙徒對本會會員上線情況, 名稱, 資料的認識不低, 不排除為熟悉本會的人所作
當然也不否定 其他人(如果台灣人) 為此案騙徒

本人 已就本事件去信 港台 警方作查詢.
如騙徒看到此通告 請速連絡本人或受害者. 不然後果自負

如任何人有進一步資料 請速聯絡本會會長.
聯絡方法:asteea4hk@homail.com

係news谷睇到的
但之前有人被入acc,新幹線都只有一句"因為免費,愛莫能助"
咁做究竟有無用呢

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 10:04 PM   #70
chobits
Crazy Gamer
無標題

唔好睇少初心者
舊 09-17-02, 10:04 PM   #71

引用:
本公會(Landowner. 會徽"貓鈴") 近日有會員(下稱"會員a")被一名假稱 另一本會會員(下稱"騙徒". 角色名稱:小頭妹)以同伴名義騙走 貴重物品多件("包括 插有長老樹的蝴蝶結, 亡者三角帽)
騙徒得手後 將該角色掛網離開(不排除犯罪地點為網吧)

有監 騙徒對本會會員上線情況, 名稱, 資料的認識不低, 不排除為熟悉本會的人所作
當然也不否定 其他人(如果台灣人) 為此案騙徒

本人 已就本事件去信 港台 警方作查詢.
如騙徒看到此通告 請速連絡本人或受害者. 不然後果自負

如任何人有進一步資料 請速聯絡本會會長.
聯絡方法:asteea4hk@homail.com

係news谷睇到的
但之前有人被入acc,新幹線都只有一句"因為免費,愛莫能助"
咁做究竟有無用呢
駛唔駛呀...
彩 目前離線  
舊 09-17-02, 10:05 PM   #72
LKH
Junior Member
丨● 0 ●︳a

註冊日期: Aug 2002
黑田::唔好打防風住啦一齊升下lv 先啦
LKH 目前離線  
舊 09-17-02, 10:07 PM   #73
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by chobits :
唔好睇少初心者
[IMG][/IMG]
改圖的嗎............

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-17-02, 10:07 PM   #74
chobits
Crazy Gamer
無標題

佢係韓國一個Super Novice
舊 09-17-02, 10:07 PM   #75
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by ~風助~ :
黑田::唔好打防風住啦一齊升下lv 先啦
入到+唔lag先算....(第二樣最重要...) :@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
雪舟等楊 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:10 PM

手機版 | APP版