Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-13-02, 06:05 PM   #251
Suika
God of Gamer
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
引用:
Originally posted by chobits :

PK用
或者遲D可能會有用魔法既怪物
Melee Class都唔會點加INT架啦..
對魔法系咪又係死路一條
Suika 目前離線  
舊 09-13-02, 06:06 PM   #252
三刀流 卓洛
Junior Member

註冊日期: Sep 2002
我想問刺客雙手拿劍的定義是什麼?拿雙手劍or雙手拿不同武器?
另外拿腕刺的說話,是否不用練左右手修練,只練腕刺修練?
另外腕刺是倭刀or雙手刀札美達?
thx

舊 09-13-02, 06:06 PM   #253
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
入到啦~~
今次幾準時~~

此篇文章於 09-13-02 06:11 PM 被 嚗嚗 編輯。
91 目前離線  
舊 09-13-02, 06:07 PM   #254
Suika
西瓜

引用:
Originally posted by Xdance :

GD2(吉芬塔二樓)多到你打唔哂
果0的係不死系咩
Suika 目前離線  
舊 09-13-02, 06:10 PM   #255
三刀流 卓洛
Junior Member

註冊日期: Sep 2002
我看見各大server都有人了,但我入唔到,食飯先

舊 09-13-02, 06:11 PM   #256
chobits
Crazy Gamer
無標題

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by Suika :

Melee Class都唔會點加INT架啦..
對魔法系咪又係死路一條
Melee 系 夢想卡之一 黃金蟲卡
唔怕任何魔法 Heal都唔怕!
Melee系真係無幾個會升INT
對著聖靈彈法師 唔知點打
chobits 目前離線  
舊 09-13-02, 06:13 PM   #257
Suika
西瓜

引用:
Originally posted by chobits :

你都唔會一世打Orc呱...
唔打ORC都仲有金字塔,屍洞,礦洞
Suika 目前離線  
舊 09-13-02, 06:13 PM   #258
chobits
Crazy Gamer
無標題

引用:
Originally posted by 三刀流 卓洛 :
我想問刺客雙手拿劍的定義是什麼?拿雙手劍or雙手拿不同武器?
另外拿腕刺的說話,是否不用練左右手修練,只練腕刺修練?
另外腕刺是倭刀or雙手刀札美達?
thx
雙手拿劍 就當然係雙手拿著把刀仔
雙手劍係劍士專用武器
用Katar就唔好放十點落左右手
"另外腕刺是倭刀or雙手刀札美達?"
唔係好明
舊 09-13-02, 06:14 PM   #259
Suika
西瓜

引用:

Melee 系 夢想卡之一 黃金蟲卡
唔怕任何魔法 Heal都唔怕!
Melee系真係無幾個會升INT
對著聖靈彈法師 唔知點打
黃金蟲卡EFFECT都改了啦
Suika 目前離線  
舊 09-13-02, 06:18 PM   #260
chobits
Crazy Gamer
無標題

引用:

唔打ORC都仲有金字塔,屍洞,礦洞
屍洞 3層EXP 少 ,4層女鬼怕電 鬼火怕水
礦洞 1,2層唔駛睇 3層 Evil Druid,Myst EXP可觀

Hunter熱門地 金字塔
全不死系怕銀箭 3層多Block位
舊 09-13-02, 06:20 PM   #261
chobits
Crazy Gamer
無標題

引用:

黃金蟲卡EFFECT都改了啦
黄金蟲 魔法[包含]、使用時SP消費50%増加
改左使用技能增加50% SP 但一樣霸道
舊 09-13-02, 06:23 PM   #262
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

屍洞 3層EXP 少 ,4層女鬼怕電 鬼火怕水
礦洞 1,2層唔駛睇 3層 Evil Druid,Myst EXP可觀

Hunter熱門地 金字塔
全不死系怕銀箭 3層多Block位
上到第三層先得架..lv2都比弓骨射死啦~~

舊 09-13-02, 06:39 PM   #263
☆~ Horny Gamer ~★

弓骨要幾LV先打得掂?
彩 目前離線  
舊 09-13-02, 07:52 PM   #264
C@T-X
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
我琴晚only睇到會長jar! sorry!
因為洞入面好鬼危險,我lv又唔係高,見到佢個名都唔得閒hi佢=.=

重有呀,我想問我想升個小偷,但我唔知點加點同升咩技呀.有冇人可教我呢?XDD
重有呀,上面有人話如果小偷二轉左用咩就唔好升左手lv10??唔係好明=.=可唔可以教埋我呀?

沉默支撐躍過陌生 靜靜看著凌晨黃昏
妳的身影 失去平衡 慢慢下沉 想回到過去
我既角色名叫逍遙貓呀!記得搵我升lv啦XDD
C@T-X 目前離線  
舊 09-13-02, 08:24 PM   #265
C@T-X
Senior Gamer

重有重有.我想問小偷既攻擊力係點計出來嫁?
係str+agi..?>?????

沉默支撐躍過陌生 靜靜看著凌晨黃昏
妳的身影 失去平衡 慢慢下沉 想回到過去
我既角色名叫逍遙貓呀!記得搵我升lv啦XDD
C@T-X 目前離線  
舊 09-13-02, 08:37 PM   #266
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
Originally posted by C@T-X :
我琴晚only睇到會長jar! sorry!
因為洞入面好鬼危險,我lv又唔係高,見到佢個名都唔得閒hi佢=.=

重有呀,我想問我想升個小偷,但我唔知點加點同升咩技呀.有冇人可教我呢?XDD
重有呀,上面有人話如果小偷二轉左用咩就唔好升左手lv10??唔係好明=.=可唔可以教埋我呀?
賊仔梗係加agi為主啦,技就先加殘影再加二刀連擊,跟住加爆殘影再升爆連擊就得,其餘既隨你鐘意點加啦~~~~~~~
因為左右手修練係唔會影響暗器威力,所以咪哂左十個技點囉~~~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線  
舊 09-13-02, 08:38 PM   #267
雪舟等楊
●  ω  ●

PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
清哂D PROJECT的人(暫時)
http://users.hoops.ne.jp/spitz4/rodn/skin/index.htm

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-13-02, 08:54 PM   #268
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
Originally posted by C@T-X :
重有重有.我想問小偷既攻擊力係點計出來嫁?
係str+agi..?>?????
同Swordman一樣Str+Atk
Agi冇關

F/GO 834697628
NexTony 目前離線  
舊 09-13-02, 08:54 PM   #269
NexTony
ヴェイン様~

引用:
Originally posted by GEESE :

賊仔梗係加agi為主啦,技就先加殘影再加二刀連擊,跟住加爆殘影再升爆連擊就得,其餘既隨你鐘意點加啦~~~~~~~
因為左右手修練係唔會影響暗器威力,所以咪哂左十個技點囉~~~~~
暗器

拳劍

舊 09-13-02, 08:56 PM   #270
雪舟等楊
●  ω  ●

PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
Question

過到ZONE都斷,頂

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線  
舊 09-13-02, 08:57 PM   #271
NexTony
ヴェイン様~

引用:
Originally posted by 彩 :
弓骨要幾LV先打得掂?
你要有Aco出Peraonw...(光之障璧
knight緊係唔洗....
你有果招遠程攻擊無效
Means Line Hydra,Meraxxxxna(四業,Orc Archer(未出
Archer Ske.

舊 09-13-02, 08:59 PM   #272
NexTony
ヴェイン様~

Thief二轉就最好有2~3張藍Ske.卡先練
+10%Cri.有5張=50%X2(Kater類CriX2倍
=100%全Cri

舊 09-13-02, 09:01 PM   #273
NexTony
ヴェイン様~

 武器 無限攻撃速度上昇
 武器 全攻撃範囲攻撃(命中率-10)
Dop Card果個effect仲未+
反而Bap Card有命中-10

舊 09-13-02, 09:03 PM   #274
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
Originally posted by ~*閃靈*~ :

暗器

拳劍
官方係咁叫,我都無計~~~~~~~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線  
舊 09-13-02, 09:03 PM   #275
chobits
Crazy Gamer
無標題

引用:
Originally posted by ~*閃靈*~ :
Thief二轉就最好有2~3張藍Ske.卡先練
+10%Cri.有5張=50%X2(Kater類CriX2倍
=100%全Cri
一張都巳天文數字 重要5張:@_@":
而且有兩張係裝飾品卡
再加 兩個有洞裝飾品 成套一共7000k-9000k(邪骷戰士 目前就算1500k都無人賣)

此篇文章於 09-13-02 09:07 PM 被 chobits 編輯。
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:44 AM

手機版 | APP版