Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 12-01-02, 11:46 AM   #1
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
邊個屋企已經冇錄影機?!

我發現我有D朋友屋企冇錄影機
佢地話冇需要
一係睇VCD/DVD,電視少睇
不過我D屋企人係電視迷
冇錄影機唔得

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 12:04 PM   #2
Fio
God of Gamer

未有過,叫我用都未必識用...:@_@":
電影劇..就算中間先開始睇都冇所謂,莫講話睇少一集半集
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 12:11 PM   #3
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
我冇左呢樣野四年囉, 電視又冇野好睇, 我連睇到懶, 唔好話錄.

舊 12-01-02, 01:13 PM   #4
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
我仲有,兩部添

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 02:34 PM   #5
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
我未曾有過~!
不過而家都唔會買錄影機la~!
o係電腦度錄方便d~!(我覺得)

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 02:39 PM   #6
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
我屋企房入面有部二合一電視,有得錄影...
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 02:43 PM   #7
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
壞左之後冇整番....

e+丟埋.......XD

舊 12-01-02, 02:43 PM   #8
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
錄影機我有,可惜壞左2年左右

舊 12-01-02, 05:19 PM   #9
Kenji少
暴走中

XBox Live GamertagKenji1445
屋企已經冇左呢樣野好耐...
因為冇地方擺....
賣左俾收買佬.........
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 05:33 PM   #10
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
現嫁仲有既
但壞壞地囉

舊 12-01-02, 05:52 PM   #11
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
我個部舊年先買~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 06:58 PM   #12
何英
↓米奇老鼠

冇用好多年啦
以前錄龍珠先用

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 07:04 PM   #13
boy
Senior Gamer
bye~~

屋企人早幾個月先買左部~~~

對於佢地要返夜班既人黎講,錄影機係好重要的!

舊 12-01-02, 07:08 PM   #14
機神GBA
☆The End☆

成十年冇用.
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 08:17 PM   #15
Eugene
Ultimate Gamer
メ~ン!

但無Connect落部電視度…

大家有用不着CLUB NINTENDO的SerialNo.GE話可以EmailME
超多謝各GAF朋友的Points:共X00Points THZ (゜∀゜)
Pokemon Diamond: Eugene/Gen/3909 2395 0799
Eugene 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 08:49 PM   #16
星野豪豬
Insane Gamer
怪物蠟燭匠

PSN  IDPorcupineHoshino
XBox Live GamertagPorcupinefox
我都冇...

就算有都唔知有咩用

ねここしゃん~~~~
星野豪豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 08:57 PM   #17
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
我部5年前壞左, 話買到依家都未買>_<

舊 12-02-02, 02:02 AM   #18
達比

註冊日期: Jul 2002
以前有,家下冇,買都買d dvd錄影機..~
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-02, 06:01 PM   #19
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

我兩年前先買左部,
不過只係用黎睇音樂綠影帶,
所以到依家都未set過台....
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-02, 07:56 PM   #20
Kenji少
暴走中

XBox Live GamertagKenji1445
有冇人屋企有一部錄影機係有個mon仔架~?
我記得好似係sharp出既~~個model名叫天眼..係唔係呢...
唔知有冇記錯......
我以前細個果陣成日去電器鋪睇架~~不過屋企人又唔肯買...........
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-02, 12:22 AM   #21
沉默是金

冇?鬫n耐

論壇跳轉

現在的時間是 03:50 AM

手機版 | APP版