Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 球會討論區

主題工具 顯示模式
舊 03-31-08, 03:13 PM   #151
杜蕾恩
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
所以黃興桂成日話:
「俾着我係領隊,就一早賣左佢啦。」
兩個都要賣!!!

我覺得目前打 442 係最好, 以前成日控球在腳, 中場又夠人,兩邊閘都可以成日上去側擊, 今日為左要打漂亮足球, 球係中後場時間少左, 好快就上左前場, 但傳送唔準又成日斷纜, 比人打返反擊, 壓力好快去返自己後防度, 米基爾既破壞力又無馬基里尼咁好, 打返442, 5 好同場落晒波力黑同林 8 …

杜蕾恩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-08, 11:28 PM   #152
sqling
God of Gamer

註冊日期: Sep 2005
引用:
佢傷完又傷,真係無計喎。
我諗呢兩年既車路士生涯,幾乎摧毀左佢既足球事業。(或者有少少誇大左... )
好似而家踢緊預備組嘛
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-08, 11:46 PM   #153
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: sqling 查看文章
好似而家踢緊預備組嘛
希望歐聯見到佢
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-08, 01:44 AM   #154
sqling

引用:
作者: HFK 查看文章
希望歐聯見到佢
印象中領隊鐘意響85+分鐘放佢落場
舊 04-01-08, 01:48 AM   #155
HFK
Banned

引用:
印象中領隊鐘意響85+分鐘放佢落場
冇傷比佢打選都ok既
舊 04-01-08, 02:10 PM   #156
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
紅藍軍分途小勝壯行色

(星島日報報道)兩支在周三出戰歐聯八強首回合的英超球隊周日齊齊奏捷,利物浦主場對愛華頓憑射手費蘭度托利斯一箭定江山小勝一比○,車路士主場對米杜士堡,憑卡維奴的頭槌入球亦以一比○取勝。

紅軍射手費蘭度托利斯狀態持續大勇,周日的利物浦市打吡戰,托利斯於七分鐘替球隊射入致勝一球。托利斯說:「打吡戰感覺確令人振奮。今仗勝利亦很重要,令我們與愛華頓的距離拉遠。」而托利斯在英超七十四次射門攻入二十一球,射門效率比起射門一百○八次入二十六球的C朗拿度 還要高。

至於車路士主場對米杜士堡,後衞卡維奴六分鐘替籃戰士閃電打開紀錄,下半場車路士刻意留力全軍退守下仍能保住一比○勝局。車路士領隊格蘭滿意戰果:「我們成功控制戰局,雖然未能將記錄拉開至二比○,但現階段每一場勝仗都很重要。」

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-08, 02:14 PM   #157
sqling

引用:
冇傷比佢打選都ok既
我曾經想像過佢拍杜奧巴一剛一柔會有幾勁
不過知道係我諗多左

買埋安歷卡, S7更加唔洗出
舊 04-01-08, 02:26 PM   #158
HFK
Banned

引用:
我曾經想像過佢拍杜奧巴一剛一柔會有幾勁
不過知道係我諗多左

買埋安歷卡, S7更加唔洗出
S7死忠
打WE 必出
我用S7,打ML 3XX 場入3XX
舊 04-01-08, 02:32 PM   #159
sqling

引用:
S7死忠
打WE 必出
記得果時玩WE4開始用佢,
響Master League要40蚊...

到左今日, 已經...
舊 04-01-08, 02:37 PM   #160
HFK
Banned

引用:
記得果時玩WE4開始用佢,
響Master League要40蚊...

到左今日, 已經...
想當年打WE 舒夫真高+基斯普/恩沙基
真係打到人地講粗口
有個叔叔係街同我挑PSP,輸左3次先認輸
佢轉會我都即時買左件S7主場車仔
最搞笑仲要呢S7呢件著2年,唔通2年之後就BYEBYE
舊 04-01-08, 02:42 PM   #161
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
S7死忠
打WE 必出
WE系列既舒夫真高真係好勁,WE2008都係咁。
如果真實係咁就好囉。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 04-01-08, 04:26 PM   #162
HFK
Banned

引用:
WE系列既舒夫真高真係好勁,WE2008都係咁。
如果真實係咁就好囉。
安歷卡黎左更加少出場機會
舊 04-01-08, 04:40 PM   #163
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
返ac等退休la

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-08, 05:44 PM   #164
sqling

引用:
作者: DC 97 查看文章
返ac等退休la
ac而家好似老人院咁

應該好歡迎佢
舊 04-01-08, 06:01 PM   #165
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
不過安歷卡既表現又無以前o係保頓咁好。

舊 04-01-08, 09:31 PM   #166
sqling

引用:
響保頓時係一個重要球員

響車仔只係一個普通球員

正常丫~
舊 04-01-08, 09:40 PM   #167
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
以前不嬲圍繞住佢黎踢

咁上下

好彩而家成熟d
都有心做二傳
正路下季先上力
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-08, 11:09 PM   #168
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
以前不嬲圍繞住佢黎踢
咁上下
好彩而家成熟d
都有心做二傳
正路下季先上力
佢下季仲可以爭到多D正選機會已經好好啦。
而家最驚係杜奧巴走,佢都走埋既話,前鋒線真係無咩人有威脅...

舊 04-01-08, 11:53 PM   #169
HFK
Banned

引用:
佢下季仲可以爭到多D正選機會已經好好啦。
而家最驚係杜奧巴走,佢都走埋既話,前鋒線真係無咩人有威脅...
巴巴走左會少左好多高空攻勢
舊 04-02-08, 03:09 AM   #170
卡樂 B 薯仔
Crazy Gamer
隱性情色恐怖份子

註冊日期: Feb 2002
只要S7同A39挨得過今季,下季應該會有出頭天(特別係S7)。
B13我又唔覺有問題,某程度上我覺得比L8更好。

假設下季D11同L8走既話,以上三個至少有50%以上成為必然正選。

Not all the things visible are real...

任何事都為別人 自己擺在最後面 來一次遠走高飛 再猶豫就別後悔
擇期不如就今天 bye bye blue Monday 肩上一把破吉他 流浪到天邊
卡樂 B 薯仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-08, 03:29 AM   #171
卡樂 B 薯仔
Crazy Gamer
隱性情色恐怖份子

註冊日期: Feb 2002
成日講話唔想邊個邊個走,不如講下想邊個比油王叮走...

眾望所歸,格蘭一定要叮走!

A3...打唔返兵工廠時既水準,又多負面新聞,比個位B18打正選重好!
K21...除左執雞,無乜好波做過,又成日斷纜,OUT!
SWP...唔知點解越踢越頹,擺邊線還可以,擺中間就倒米多過食糊,列入負面觀察明單。
PF20...好老實,係波圖過黎咁耐,無乜點進步過,列入負面觀察明單。
M12...表現已有顯著進步,係衰成日無腦而咩牌,列入負面觀察明單。

下季,比多少少機會新人(特別係S17,有速度,卻欠經驗),慳返D買人錢好過!

Not all the things visible are real...

任何事都為別人 自己擺在最後面 來一次遠走高飛 再猶豫就別後悔
擇期不如就今天 bye bye blue Monday 肩上一把破吉他 流浪到天邊
卡樂 B 薯仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-08, 04:06 AM   #172
HFK
Banned

引用:
作者: 卡樂 B 薯仔 查看文章
只要S7同A39挨得過今季,下季應該會有出頭天(特別係S7)。
B13我又唔覺有問題,某程度上我覺得比L8更好。

假設下季D11同L8走既話,以上三個至少有50%以上成為必然正選。
波歷克由頭到尾我都覺好過林佰特好多........
舊 04-02-08, 09:13 AM   #173
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
A3...打唔返兵工廠時既水準,又多負面新聞,比個位B18打正選重好!
SWP...唔知點解越踢越頹,擺邊線還可以,擺中間就倒米多過食糊,列入負面觀察明單。
PF20...好老實,係波圖過黎咁耐,無乜點進步過,列入負面觀察明單。
M12...表現已有顯著進步,係衰成日無腦而咩牌,列入負面觀察明單。
下季,比多少少機會新人(特別係S17,有速度,卻欠經驗),慳返D買人錢好過!
如果車路士真係肯俾多D機會新人的話,就唔會一直以來都淨係買D知名球員返黎。
我覺得冼佳亞其實唔錯,睇佢踢過一兩場波,有板有眼,可惜成日俾人借黎借去。
你以上講既幾位球員,我就唔係咁想艾殊利高爾同埋保羅費拉拿走。兩個雖然唔算係最頂峰,但勝在完全適應英超踢法。
相反,好似事前講到好勁既保拉路斯、阿歷斯咁,踢來亦唔見得比佢兩個人好。
引用:
波歷克由頭到尾我都覺好過林佰特好多........
今年既波歷克真係比林柏特好,始終林柏特成日受轉會新聞困擾,加上傷完後又未拾回佳態。
相反,波歷克真係好落力踢,傷完之後就更加落力,始終佢係德國隊隊長,要證明俾人睇佢係OK既。

舊 04-02-08, 10:40 AM   #174
林柏淇
Game Master
初心者

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDsiuhouse
XBox Live Gamertag
引用:

唔該叮走格蘭, SWP 同 賓賓姆 呀~

林柏淇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-08, 11:40 AM   #175
HFK
Banned

引用:
如果車路士真係肯俾多D機會新人的話,就唔會一直以來都淨係買D知名球員返黎。
我覺得冼佳亞其實唔錯,睇佢踢過一兩場波,有板有眼,可惜成日俾人借黎借去。
你以上講既幾位球員,我就唔係咁想艾殊利高爾同埋保羅費拉拿走。兩個雖然唔算係最頂峰,但勝在完全適應英超踢法。
相反,好似事前講到好勁既保拉路斯、阿歷斯咁,踢來亦唔見得比佢兩個人好。

今年既波歷克真係比林柏特好,始終林柏特成日受轉會新聞困擾,加上傷完後又未拾回佳態。
相反,波歷克真係好落力踢,傷完之後就更加落力,始終佢係德國隊隊長,要證明俾人睇佢係OK既。
波仔頂得射得傳得
好準,點睇都好過林八

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:38 AM

手機版 | APP版