Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-19-13, 07:48 AM   #501
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

Mentalist S6-7~

教主唔係咁就死左呀~
GALE點睇都唔似係RED JOHN喎~佢咁蠢~
會唔會爆炸~有人假死架~?警長係炸旦~最近個3個炸唔死~遠果2個死~???
RED JOHN係教主FANS~而且教主講過RED JOHN入教個時係後生仔黎~
會唔會~爆炸到警察黎個段時間~RAY帶埋教主走左呀~?
好緊張~終於要完啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散

此篇文章於 11-19-13 08:05 AM 被 (=v=)b 編輯。
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-13, 11:02 AM   #502
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: JMi 查看文章
S2我記得係女心理醫生搶戲D
S3尾係咪商場開槍然後S4頭坐監...?
心理醫生?唔記得,女靈媒就好似有件~

係,被辣低嗰位係A貨嚟,不過Jane就爭尐一身蟻。

舊 11-19-13, 11:56 PM   #503
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
心理醫生?唔記得,女靈媒就好似有件~

係,被辣低嗰位係A貨嚟,不過Jane就爭尐一身蟻。
係喎 係好似真係通到靈的靈媒 XD
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 10:03 AM   #504
肉羊哩咖
griffin611

引用:
係喎 係好似真係通到靈的靈媒 XD
Jane同佢比Lisbon更有『火花』,點知S3就退場~ 可惜可惜~

舊 11-20-13, 11:58 AM   #505
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
綠箭俠終於戴眼罩了!

http://invincibletonystark.blogspot....g-post_19.html

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 04:11 PM   #506
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
如果睇到S4
想追返RED JOHN線 應該由邊度開始睇返好
佢每季都係隔幾集就會提red john
有啲唔太重要,有啲係主線
所以我都係建議你慢慢睇

舊 11-24-13, 01:48 AM   #507
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
Person Of Interest S3E9

kiss一幕好奇怪,一直唔覺佢兩個有愛情,果然最後派便當,開始要殺元老角色唔係諗住完掛?

機器係咁搵simmons都搵唔到,事發一刻先打出電話又係好奇怪,之前明明講到機器幾乎無盲點,一個普通警察點識得避得咁徹底?

Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-13, 03:16 AM   #508
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Sito 查看文章
Person Of Interest S3E9

kiss一幕好奇怪,一直唔覺佢兩個有愛情,果然最後派便當,開始要殺元老角色唔係諗住完掛?

機器係咁搵simmons都搵唔到,事發一刻先打出電話又係好奇怪,之前明明講到機器幾乎無盲點,一個普通警察點識得避得咁徹底?

的確,套用網上某說法

個KISS真係突兀過珠穆朗瑪峰

不過都3季啦,一直原班人馬冇新鮮感

而且我唔介意睇女版相良宗介SHAW 同ROOT
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-13, 05:58 PM   #509
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
Arrow #7
又超展開!

Agents of S.H.I.E.L.D #8
今集同雷神有關,終於冇咁悶了!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-13, 06:24 PM   #510
Eking

註冊日期: Feb 2006
arrow
Arrow 7 都唔算超展開吧.....由6集尾知道mask boss係邊個都知乜事吧

舊 11-24-13, 11:21 PM   #511
BRA武藏
Game Master

Arrow #7

雖知枱面上冇奸角

但某人的再現感覺有D……屎橋 XD
舊 11-25-13, 12:42 PM   #512
肉羊哩咖
griffin611

Red John
(網上消息指)係個警長?!估佢唔到,好似神得滯~

舊 11-25-13, 05:05 PM   #513
gingq7

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
Arrow #7
又超展開!

Agents of S.H.I.E.L.D #8
今集同雷神有關,終於冇咁悶了!
除了開頭幾分鐘執垃圾外, 根本同套戲無關
而執垃圾果段同後面係99%無關係....
本來仲諗住佢提下點解Thor2 SHIELD無出場, 點知乜都無

so far 睇了8集, 又唔可以話佢唔好睇, 但硬係差咁d野咁..
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-13, 07:21 PM   #514
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
Red John
(網上消息指)係個警長?!估佢唔到,好似神得滯~
有種子啦~downloading~

舊 11-25-13, 09:06 PM   #515
BRA武藏
Game Master

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
有種子啦~downloading~
睇完……感覺……

就係咁咋?
舊 11-25-13, 09:13 PM   #516
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

Mentalist S6-8~

真係警長~同JANE個句一樣~有D失望~之前既劇透原來係真既~
同埋依PART唔係用鬥智去埋尾~硬係覺得唔完滿~2個人一直都係玩計中計~尾依集玩跑ONLINE......
今季重有14集~會點搞呢~?會唔會開新故事呢~?
下集red john死後2年~

此篇文章於 11-25-13 10:32 PM 被 (=v=)b 編輯。
舊 11-25-13, 09:14 PM   #517
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
睇完……感覺……

就係咁咋?
係咁咋~

舊 11-25-13, 11:41 PM   #518
BRA武藏
Game Master

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
Mentalist S6-8~

真係警長~同JANE個句一樣~有D失望~之前既劇透原來係真既~
同埋依PART唔係用鬥智去埋尾~硬係覺得唔完滿~2個人一直都係玩計中計~尾依集玩跑ONLINE......
今季重有14集~會點搞呢~?會唔會開新故事呢~?
下集red john死後2年~
係咪要破埋果個「組織」……
舊 11-26-13, 01:51 AM   #519
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
rj哥咁就執咗包袱

舊 11-26-13, 02:03 AM   #520
BRA武藏
Game Master

homeland s3e09
下集開始應該好刺激
舊 11-26-13, 07:03 AM   #521
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
係咪要破埋果個「組織」……
應該唔會啦~劇透資料~下集已經講成TEAM人轉晒職~得CHO重係做警察~

舊 11-26-13, 09:00 AM   #522
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
的確,套用網上某說法

個KISS真係突兀過珠穆朗瑪峰

不過都3季啦,一直原班人馬冇新鮮感

而且我唔介意睇女版相良宗介SHAW 同ROOT
我睇嗰一幕直情打左個冷震...

舊 11-26-13, 11:12 AM   #523
肉羊哩咖
griffin611

仲係未睇,應該3集一口氣追!

CBI
今次事件應該令到CBI解散, Jane會唔會畀人告到坐係焦點~

舊 11-26-13, 10:29 PM   #524
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

有無人有睇 BIG BANG THEORY
堅好笑
Sheldon 尼個角色太正,
仲有佢同AMY 條感情線真係「超乎常人」

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 01:33 AM   #525
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
red john

咁警長又真係好過局長,局長比人感覺太豬啦

但係我真係好想知rj點估到Jane個疑犯名單,點解唔比佢講埋?定編劇吹大左自己都兜唔到?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:20 PM

手機版 | APP版