Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
電視遊戲討論版>バイオハザード RE:3 | Biohazard 3 RE | 已售
STRIFE 12:01 PM 01-15-20
作者: 鈴蘭:
可唔可以叫阿Jill唔好再正面面對個鏡頭 佢正面個View真係好唔掂........
近年要打歐美市場,政治正確既野,大家心照
日本主機遊戲市場真係唔夠歐美嚟
真!DC 12:57 PM 01-15-20
所以bio8主角會係女裝同性戀黑人嗎
由手機版發出
darkvolver 01:06 PM 01-15-20
作者: STRIFE:
所以都係個句.....我做得OK又係比人插,我做到一堆野出來又係比人插,我理大家做甚麼?

不如直接滿足第二個市場及留番個data出過隻好過。
零式 01:17 PM 01-15-20
最新卡段JILL同卡洛斯個樣OK呀...
赤兵尉SETH 01:51 PM 01-15-20
雖然我都覺得條蕉唔好食
但依家個造型應該真係為加強電影感已設計, 而唔係政治正確理由
當然歐美市場都係原因
呂鳳仙 04:38 PM 01-15-20
呢d係in game先會睇到,呢d Trailer邊會睇到
況且99%既人都知道追生係會跑,crapcom點會唔做
原版過場動畫追生成日都係唔知邊度跳出嚟⋯⋯
(警署地下跳上2樓/市街巴士頂跳落嚟)
今次重製可能連「跳」呢個動作都整返俾佢,3D背景下鐘意點跳都得
(唔好有bug咁bio4時leon未爬完梯雙電鋸佬已經飛左上去等我就ok嘞
STRIFE 04:53 PM 01-15-20
作者: 呂鳳仙:
原版過場動畫追生成日都係唔知邊度跳出嚟⋯⋯
(警署地下跳上2樓/市街巴士頂跳落嚟)
今次重製可能連「跳」呢個動作都整返俾佢,3D背景下鐘意點跳都得
(唔好有bug咁bio4時leon未爬完梯雙電鋸佬已經飛左上去等我就ok嘞
試想下圖書館位置 ,唔似隻T咁傻仔慢慢下
追生可以任何位置直接跳上嚟,之後衝過黎觸手bin你已經唔同
赤兵尉SETH 05:39 PM 01-15-20
RE2我覺得最搞笑係T生入唔到安全房度門, 但個頭一直向住玩家...
izumo 09:12 PM 01-16-20
作者: 豪傑公子:
好似原本個設定都係會用多種武器,
唔知點解原版最後只用火箭炮...
BIO3 當年完全係趕工出來
風間鈴木仁 03:27 PM 02-15-20
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1234865.html

有圖睇。有翻譯。

「バイオハザード RE:3」、「バイオハザード レジスタンス」の新たなステージとマスターマインドを公開

4月3日 発売予定
※18才以上のみ対象の「Z Version」も同日発売予定

カプコンは、4月3日に発売を予定しているプレイステーション 4/Xbox One/PC(Steam)用サバイバルホラー「バイオハザード RE:3」の最新情報を公開した。
mrk 06:10 AM 02-16-20
作者: 風間鈴木仁:
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1234865.html

有圖睇。有翻譯。

「バイオハザード RE:3」、「バイオハザード レジスタンス」の新たなステージとマスターマインドを公開

4月3日 発売予定
※18才以上のみ対象の「Z Version」も同日発売予定

カプコンは、4月3日に発売を予定しているプレイステーション 4/Xbox One/PC(Steam)用サバイバルホラー「バイオハザード RE:3」の最新情報を公開した。
居然會有BH Rev2同BH5 2大反派出場,
覺得BH3remake出完後,
話唔定真係有機會接著出BH Rev3,又或者BH8會有Rev2角色出場 !(一係玩埋BH Outbreak1+2 remake先,再出都未算遲!)
mrk 06:14 AM 02-16-20
作者: izumo:
BIO3 當年完全係趕工出來
我都聽過,當年好趕工之下,完成BH3 !
今次時間上充足好多,
可以加番當年廢棄左既個設定入去啦!
darkvolver 10:16 AM 02-16-20
想問下大家,當年鐘樓地下個連鎖刺針槍,係唔係因為時間問題額外加上去?支野其實好勁,改變左隻game某些打法。

Sent from my iPhone using Gaforum
Lamsze 01:01 PM 02-16-20
作者: mrk:
居然會有BH Rev2同BH5 2大反派出場,
覺得BH3remake出完後,
話唔定真係有機會接著出BH Rev3,又或者BH8會有Rev2角色出場 !(一係玩埋BH Outbreak1+2 remake先,再出都未算遲!)
真心想出BH Outbreak1+2 remake,當年出真係唔係時候,用BIO 2,3RE既方式連機正爆
風間鈴木仁 01:48 PM 02-16-20
作者: Lamsze:
真心想出BH Outbreak1+2 remake,當年出真係唔係時候,用BIO 2,3RE既方式連機正爆
我都極之希望,極期待,我本人已爆 PS2 兩集單機故事模式。
gingq7 04:51 PM 02-16-20
明明Resistance呢個mode已經無限接近Outbreak, 但都一直被柴台/無視,
你地竟然覺得會有Outbreak remake?
darkvolver 09:41 AM 02-17-20
想問下3月會不會有demo玩下.........

應該都幾驚嚇..
強化人間ですの~★ 12:57 PM 02-17-20
作者: gingq7:
明明Resistance呢個mode已經無限接近Outbreak, 但都一直被柴台/無視,
因為有個咁既網站
http://residenteviloutbreak.com/

以前 http://residentevil2.com/ 都係得OK兩個字,而家已經變左bio2官網
Lamsze 02:16 PM 02-18-20
作者: gingq7:
Resistance同Outbreak差好遠囉,Outbreak係市內探索,Resistance係一間房一間房去,範圍唔同,U公司仲要不斷SET怪
darkvolver 02:33 PM 02-18-20
Resistance同Outbreak差好遠囉,Outbreak係市內探索,Resistance係一間房一間房去,範圍唔同,U公司仲要不斷SET怪
其實我覺得係C記,未諗好個城市outline要點攪......要Open world定一個大area就算?

另外亦不知道RE engine個負荷上下限去到邊.......始終用RE engine 玩過的game有 DMC及RE2...
Lamsze 02:54 PM 02-18-20
作者: darkvolver:
其實我覺得係C記,未諗好個城市outline要點攪......要Open world定一個大area就算?

另外亦不知道RE engine個負荷上下限去到邊.......始終用RE engine 玩過的game有 DMC及RE2...
熊市甘大其實好多野可以玩,我覺得主單機,副連線應該好D,好想去D特色建築
希望佢出下問卷,聽意見
不過睇下RE3今次點先,如果好,就可以去得更大
darkvolver 03:02 PM 02-18-20
熊市甘大其實好多野可以玩,我覺得主單機,副連線應該好D,好想去D特色建築
希望佢出下問卷,聽意見
不過睇下RE3今次點先,如果好,就可以去得更大
RE3 d 行走路線會固定.......最多建築物內部會整detail d。

預計大家想發掘下其他野的時候,Nemesis會出現封路。
強化人間ですの~★ 02:18 PM 02-24-20

jack850312 02:53 PM 02-24-20
作者: 強化人間ですの~★:

FULUFULU跑錯棚.....
darkvolver 03:13 PM 02-24-20
白髮佬幾型,今集可能多男神...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面