Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-18-05, 02:48 PM   #1
hopeless
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch ID8345-4959-4970
wifi 地點......(有野問)

唔知算唔算犯法.....
偷人信號黎dl野.........
有冇人可以講下香港有乜地方係冇set到wep之類0既野
可以走去果頭dl mhp d event mission 0既野
如果呢度唔比講就off topic啦........

此篇文章於 12-21-05 01:11 AM 被 hopeless 編輯。
hopeless 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-05, 03:09 PM   #2
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: hopeless
可以走去果頭dl mhp d event mission 0既野
以我所知 - 又一城、Time Square 都有 ,不過E度有朋友話豐澤都有,不過我未試過

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-05, 06:45 PM   #3
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
九龍灣都有=w=/
係兩個德福中間大把=w=/

舊 12-18-05, 07:13 PM   #4
hopeless

Nintendo Switch ID8345-4959-4970
好....等我去試下豐澤先
舊 12-18-05, 09:40 PM   #5
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: winner1
九龍灣都有=w=/
係兩個德福中間大把=w=/
即係咩位?@@?
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-05, 10:39 PM   #6
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 煲機小王子
即係咩位?@@?
即係出地鐵果個德福再去有宜家果邊個商場中間有個露天位,周位有好多商店(e.g.大滿貫)
果度多
我試過有成10幾個入返近地鐵果度都有幾個~

舊 12-18-05, 11:42 PM   #7
一一
God of Gamer
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
我想知kwai fong附近有無??
我o係o個頭返工
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-05, 11:43 PM   #8
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
又一城唔駛pw 咩?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-05, 11:47 PM   #9
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 基路亞
又一城唔駛pw 咩?
no ar,我試過得呀

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 12-19-05, 12:00 AM   #10
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: DevilElvis
no ar,我試過得呀
ooo... 我試過search~ 得CSL 同唔知邊個網~
2 個都要WEP~

你search 到邊個唔駛WEP?
咩名? 等我下次再搵下先~~~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-05, 08:27 PM   #11
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 基路亞
ooo... 我試過search~ 得CSL 同唔知邊個網~
2 個都要WEP~

你search 到邊個唔駛WEP?
咩名? 等我下次再搵下先~~~
SSID = TRP

舊 12-21-05, 01:11 AM   #12
hopeless

點解我search到d冇set wep 0既
但係係"now loading"之後佢彈左個"通信エラーxxxx
オンライン終了"之類
呢堆野出黎架?
之後佢就去番title畫面喇.......
舊 12-21-05, 02:12 AM   #13
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
點解我search到d冇set wep 0既
但係係"now loading"之後佢彈左個"通信エラーxxxx
オンライン終了"之類
呢堆野出黎架?
之後佢就去番title畫面喇.......
我都有D類似情況,荷里活廣場 SSID: i-cable.com
初頭入到好鬼高興,點知原來上唔到網,連WMA都enable唔到,最後去番屋企附近的商場裡面一間電腦舖外搞掂 (間舖頭無用WEP )
其實我都search過有 KMB o既wireless point(一去到巴士總站就收得勁強),不過要WEP

舊 12-21-05, 02:25 AM   #14
hopeless

o..........
咁我都去d電腦鋪試下先
舊 12-21-05, 10:18 AM   #15
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
我試o左2個地點得

太子聯合機鋪入面

旺角星際出面個118巴士站

咁內以o黎我只係係lee 2個地方成功上到用pda

舊 12-21-05, 11:28 AM   #16
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
旺電門口...............
AM7:00有50%
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-05, 04:08 PM   #17
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
引用:
off topic = 離題.............

如果呢度唔比講就離題啦 ?
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS]Nintendo Wifi connector [Free] [Safe] [Easy] 6402oen 手提遊戲機討論版 45 01-04-06 02:09 AM
[ETC]Square Enix will backup Nintendo's WIFI efforts strongly neo2046 電視遊戲討論版 37 05-12-05 10:53 AM
香港電影節 - 上映動畫 庵野迷 日本動漫畫討論版 35 03-17-05 10:46 AM
HKBN 可以用 WIFI ROUTER./~??嗎€? ~時之勇者~ 手機資訊/電腦軟硬討論 0 03-07-04 09:31 PM

現在的時間是 12:41 PM

手機版 | APP版