Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 09-17-07, 12:39 AM   #126
Hide2001
Senior Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: hgckelvin 查看文章
觀廣,家品店側邊

乜仲有咩
觀廣仲有

家品店側邊???
金田上面個間??

此篇文章於 09-17-07 12:48 AM 被 Hide2001 編輯。
Hide2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-07, 03:48 AM   #127
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
大快活下午茶,ok正!不過晚餐冇鐵板
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-07, 05:25 AM   #128
zeta1224
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDpaco1224
觀塘係唔只4間大家樂
好似有5間定6間

舊 09-18-07, 08:01 AM   #129
nelson888
Banned

引用:
作者: zeta1224 查看文章
觀塘係唔只4間大家樂
好似有5間定6間
計埋九龍灣,藍田就真係唔止喇......
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-07, 07:04 PM   #130
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Hide2001 查看文章
洗朱古力噴泉....一係做水吧入面/一係做樓面收野個d

原來觀塘有成4間大家樂...
引用:
作者: nelson888 查看文章
計埋九龍灣,藍田就真係唔止喇......
3區合計...有9間

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-07, 07:53 PM   #131
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
大快活啦 飯最平$20個 又多又好味 lunch都係去個度
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-07, 10:31 AM   #132
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
大家樂又加價
無汽水送果D 飯, 凍飲要加$6

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-07, 01:17 PM   #133
白雪飄飄

註冊日期: Sep 2006
最近有冇人去大家樂/大快活/美心MX打邊爐呀?
今年大家樂/美心MX都有新野出喎!

引用:
作者: Hunter 查看文章
大家樂又加價
無汽水送果D 飯, 凍飲要加$6
食完飯,之後出7仔買盒野飲仲化算!

金句(二):一人上樓,你唔會擁有自己的馬桶!
白雪飄飄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-07, 10:10 PM   #134
PlayStation
wii

PSN  IDWii_HK
XBox Live Gamertagsupremehk
個日口痕去食咖哩牛腩飯中左一舊水現金卷

舊 10-12-07, 02:28 AM   #135
Hide2001
Senior Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 白雪飄飄 查看文章
最近有冇人去大家樂/大快活/美心MX打邊爐呀?
今年大家樂/美心MX都有新野出喎!

食完飯,之後出7仔買盒野飲仲化算!
大家樂d打邊爐都無新野...上年咪又係一哥火鍋船
Hide2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-07, 10:20 AM   #136
白雪飄飄

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: Hide2001 查看文章
大家樂d打邊爐都無新野...上年咪又係一哥火鍋船
今年有新既大花蝦火鍋船,
及copy美心MX的墨魚滑!(以神速copy)

金句(二):一人上樓,你唔會擁有自己的馬桶!
白雪飄飄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-07, 10:29 AM   #137
bid仔
Banned

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 白雪飄飄 查看文章
今年有新既大花蝦火鍋船,
及copy美心MX的墨魚滑!(以神速copy)
唔知邊度見到有芝士火鍋
bid仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-07, 10:49 AM   #138
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: bid仔 查看文章
唔知邊度見到有芝士火鍋
意粉屋
黑松露菌芝士火鍋

舊 10-12-07, 11:33 AM   #139
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
意粉屋
黑松露菌芝士火鍋
味道不錯///////

舊 10-12-07, 11:34 AM   #140
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
大快活係唔係有咩 牛肉野菌火鍋?
有冇巴打試過?價錢同份量ok嗎?

上次去打一哥火鍋船
第二朝肚瀉,以後唔敢再去大家樂食
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-07, 11:47 AM   #141
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: KUTAR# 查看文章

上次去打一哥火鍋船
快餐店食火鍋我好少選有海鮮材料的...............始終容易變壞
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-07, 12:11 PM   #142
天使之國
Banned
^0^

引用:

上次去打一哥火鍋船
大家樂個鍋要煮好耐先熟
大快X個火夠力D
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-07, 02:25 PM   #143
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:

上次去打一哥火鍋船
係黑豚野菌火鍋 + 燒青魚/雞排
好似仲有飯跟 $39 無野飲

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-07, 02:34 PM   #144
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 天使之國 查看文章
大家樂個鍋要煮好耐先熟
大快X個火夠力D
個火細到我想講粗口/

引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
豬肉……突然間冇曬興趣

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
快餐店食火鍋我好少選有海鮮材料的...............始終容易變壞
我都知我抵死
但見到人地食又忍唔到口
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-07, 04:30 PM   #145
bid仔
Banned

引用:
個火細到我想講粗口/

豬肉……突然間冇曬興趣

我都知我抵死
但見到人地食又忍唔到口
最抵死係你煮唔熟
大家樂個火煮麵都要幾個字
大快X 個火鍋正爆
仲有專人送埋來
舊 10-12-07, 04:31 PM   #146
bid仔
Banned

引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
佢比你出去買野飲入來的
上次買1支水1支可樂
舊 10-12-07, 04:53 PM   #147
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
個火細到我想講粗口/
宜家都仲係咁?
我記得2年前食已經係咁

果次去食, 等左一陣見水滾
點知擺一塊豬肉落去(無錯,係一塊), d 水即刻唔滾
食完不知幾驚會出事

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-07, 04:55 PM   #148
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: Hunter 查看文章
宜家都仲係咁?
我記得2年前食已經係咁

果次去食, 等左一陣見水滾
點知擺一塊豬肉落去(無錯,係一塊), d 水即刻唔滾
食完不知幾驚會出事
大家樂係最唔識進步(保持水準?)既食店
舊 10-13-07, 01:10 AM   #149
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
某個係彩雲間美x快餐做既親人話:
早幾日有個客食個sakura火渦(唔知係咪咁叫,咁上下既野)
兜菜底有隻手指公咁大既青蛙跳出黎,
跟住成盤野拎返去個counter位話唔要,
隻青蛙仲好乖咁痞係個盤度眼仔碌碌咁望住d職員...

所以出街食野真係要小心d

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-07, 01:58 AM   #150
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: ultrachiu 查看文章
某個係彩雲間美x快餐做既親人話:
早幾日有個客食個sakura火渦(唔知係咪咁叫,咁上下既野)
兜菜底有隻手指公咁大既青蛙跳出黎,
跟住成盤野拎返去個counter位話唔要,
隻青蛙仲好乖咁痞係個盤度眼仔碌碌咁望住d職員...

所以出街食野真係要小心d
快餐不嬲都係求求其
仲要食晚餐 即係仲危險
美心一向唔多好架啦..

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:18 AM

手機版 | APP版