Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-28-20, 04:30 PM   #201
[X-MEN]
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
如果未玩2(開左少少頭)
係咪應該玩1 先?

故事有無connection?
係咪仲有隻X 定唔知咩喺中間?

thanks in advance !
邊隻先影響唔大,真係要講最好就照官方出嘅次序1>2>黃金國,
因為2有少少致敬位同關聯要玩過1先明

X就完全獨立
[X-MEN] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-20, 04:38 PM   #202
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
xbx,個人都幾鍾意玩機人浪漫,當年係為x出wiiu

舊 05-28-20, 05:31 PM   #203
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
我只係想xbx出下集, 好明顯個故事未完
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-20, 05:47 PM   #204
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: holsety 查看文章
xbx,個人都幾鍾意玩機人浪漫,當年係為x出wiiu
Same here

Open world 黎講我諗係最 free 既地圖
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-20, 06:10 PM   #205
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
之前美服預購左下載版,原來30號先解鎖,醒唔起有時差....
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-20, 06:33 PM   #206
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
報吓價

淘大hotline 日限$639
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-20, 11:21 PM   #207
PORTABLE
Junior Member

註冊日期: Mar 2009
金源訂688見中間果間賣緊~~~~諗住去拿~~點之話正日先比!!!!我話你自己中間賣緊喎~~~~~~~~~~吾答行開左~~~~冇下次

此篇文章於 05-28-20 11:25 PM 被 PORTABLE 編輯。
PORTABLE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-20, 11:40 PM   #208
[X-MEN]

引用:
作者: PORTABLE 查看文章
金源訂688見中間果間賣緊~~~~諗住去拿~~點之話正日先比!!!!我話你自己中間賣緊喎~~~~~~~~~~吾答行開左~~~~冇下次
仲幫襯狗源...
上年9月起已經永久blacklist
舊 05-29-20, 12:05 AM   #209
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: [X-MEN] 查看文章
仲幫襯狗源...
Yes,所以我依家全下載版
一蚊都唔想比狗源賺
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-20, 12:11 AM   #210
PORTABLE
Junior Member

註冊日期: Mar 2009
引用:
作者: [X-MEN] 查看文章
仲幫襯狗源...
我都吾想~~G-Piont一開就得冇得訂~~其他地方又吾收訂~~上次又炒貴晒~~~得尼間貼左張紙寫住限定688元~~~點知咁仆街自己派貨同自己賣~~~訂左相反等正日先比貨。
PORTABLE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-20, 12:21 AM   #211
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
聽日收工去玩亞PICK UP

引用:
作者: jeffyen83 查看文章
Yes,所以我依家全下載版
一蚊都唔想比狗源賺
ME3, 自從知道果件事後就冇再幫襯了
雖然不嬲都好少幫襯

舊 05-29-20, 02:40 AM   #212
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
金源呢D本身都已經狗
仲要藍店,咁都仲幫襯呀?

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-20, 06:19 AM   #213
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
從來冇玩過呢個系列,剩係知係神作級別
想問呢隻係remake定續集?

冇玩過會唔會睇唔明
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-20, 06:43 AM   #214
ELT
Lunar使者

引用:
作者: 沙翁 查看文章

冇玩過會唔會睇唔明
係remaster 加少少故事後的故事

本作為系列的第一作,有中文

舊 05-29-20, 10:38 AM   #215
[X-MEN]

引用:
作者: 沙翁 查看文章

冇玩過會唔會睇唔明
唔會睇唔明,呢隻本身就係Xenoblade系列第一集嚟,不過如果你玩記住玩咗本篇先好玩新故事,
如果唔係會劇透咗本篇嘅劇情
舊 05-29-20, 11:49 AM   #216
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
金源呢D本身都已經狗
仲要藍店,咁都仲幫襯呀?
唔洗鬥黃既, 人人都有自己既困難, 量力而為.

有自己底線同原則就好
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-20, 02:45 PM   #217
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
隻限定係吾係得日版? 定都有行版入面個封面係跟15+?

如果只有日版$639又買得過
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-20, 02:56 PM   #218
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 斯羅 查看文章
隻限定係吾係得日版? 定都有行版入面個封面係跟15+?

如果只有日版$639又買得過
買之前話有行限同日限要邊款
咁當然要日限
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-20, 02:58 PM   #219
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
作者: aquarius 查看文章
買之前話有行限同日限要邊款
咁當然要日限
正, 咁一陣狗衝先
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-20, 09:48 PM   #220
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
中文版播片D字體好噁心....唉

舊 05-29-20, 10:31 PM   #221
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
芝point 算吧啦,成日都訂唔到。
日森今日先寄。

舊 05-29-20, 11:28 PM   #222
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
https://www.nintendo.co.uk/Support/N...n-1790729.html

Software updates (latest: Ver. 1.1.0) released
Software updates (latest: Ver. 1.1.1) released

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-20, 11:52 PM   #223
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
尋晚23點開始玩,依家到colony 6
docked暫時只發生過一兩次降到576p
同埋執過unsharpened mask, 無晒角色邊緣啲artifact pixel
只會好濛唔會爛畫面,而且未試過跌到得1x fps,
叫俾xb2 好好多,個人當然想再好啲,但未至於xb2 咁真係影響觀感

另外記憶中隻game 無咁易玩
定只係以前自己唔識玩
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-20, 12:10 PM   #224
ELT
Lunar使者

琴晚打左陣, 盡面冇之前睇片咁靚, 但可接受
REMASTER得黎都叫執過下, 算有誠意

對於玩過3DS版我, 非常滿意

引用:
作者: X&Y 查看文章
尋晚23點開始玩,依家到colony 6
docked暫時只發生過一兩次降到576p
同埋執過unsharpened mask, 無晒角色邊緣啲artifact pixel
只會好濛唔會爛畫面,而且未試過跌到得1x fps,
叫俾xb2 好好多,個人當然想再好啲,但未至於xb2 咁真係影響觀感

另外記憶中隻game 無咁易玩
定只係以前自己唔識玩
相比起XB2, 係有咁複雜, 雖然都算幾複雜
我見到有個高手模式, 唔知只係SKIP教學, 定係真係難打D

舊 05-30-20, 02:36 PM   #225
sugoteam

註冊日期: Feb 2005
啱啱收到DHL,日森限定版送到,假期有得打了

sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Tales of Vesperia Remaster/Definitive edition [PS4/X1/NS/PC] 已售 ゆり 電視遊戲討論版 124 01-17-19 09:27 PM
[多機種] [PS3, XB360] Dishonored (Definitive Edition for PS4, XB1) - (BAFTA 2012年最佳遊戲) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 195 08-26-15 01:17 PM
[多機種] [PS4 XB1]DmC Devil May Cry: Definitive Edition 2015年3月17日発売決定! steve 電視遊戲討論版 1109 03-23-15 06:40 PM
誠徵 PS4版 TOMB RAIDER Definitive Edition lauyan 買賣專區 0 12-19-14 10:23 AM
賣 PS4 Tomb Raider Definitive Edition / 艦娘型錄 zero0417hk 買賣專區 0 09-17-14 10:13 PM

現在的時間是 08:07 PM

手機版 | APP版