Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-07-19, 08:52 AM   #4051
enishi
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
等左好耐啦,中文版,好感動
請問係更新patch定單獨中文版???
台灣笨大發行, 佢地 Switch 中文版一向都係分開出
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-19, 10:30 AM   #4052
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
https://store.nintendo.com.hk/games/sale

大家一起Switch!!下載遊戲軟體減價優惠

6月4日(二)09:00~6月16日(日)於香港 Nintendo Store可以優惠價選購精選遊戲軟體!

加入Nintendo Switch Online,更可享受部分支援「線上遊玩」的遊戲軟體,令玩法更多元化。

你準備好與世界各地的對手進行對戰或協力遊戲了嗎?

※另下載《Mario Tennis Ace》體驗版將可獲贈Nintendo Switch Online 7日免費體驗使用券 (活動日期至9/6 22:59)
再推廣。@,@

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-19, 10:33 AM   #4053
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
八方d中文翻譯如何

舊 06-07-19, 11:09 AM   #4054
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
『天穂のサクナヒメ』公式サイト:
https://www.marv.jp/special/game/sakuna/

PS4&Nintendo Switch『天穂のサクナヒメ』プロモーション映像②
https://youtu.be/IxYohNRopCQ
引用:

此篇文章於 06-07-19 11:14 AM 被 neo2046 編輯。
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-19, 12:12 PM   #4055
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

Asphalt 9: Legends Enters a New Era
https://youtu.be/sWjonVQ88QE
引用:

舊 06-08-19, 11:40 AM   #4056
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

舊 06-09-19, 12:21 AM   #4057
leungky1

註冊日期: Jul 2009
Nintendo 2019 World Championship Tournaments

由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-19, 01:25 AM   #4058
seed2005

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757

seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-19, 11:22 AM   #4059
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: enishi 查看文章
台灣笨大發行, 佢地 Switch 中文版一向都係分開出
oh,咁1代應該沒希望出中文版
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-19, 11:23 AM   #4060
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: holsety 查看文章
八方d中文翻譯如何
好好呀,中文字幾靚~
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-19, 12:31 PM   #4061
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

舊 06-09-19, 02:38 PM   #4062
seed2005

Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
作者: seed2005 查看文章

FIFA 20 coming to Switch as a “Legacy Edition”

https://nintendoeverything.com/fifa-...egacy-edition/

引用:
EA officially announced FIFA 20 today, the latest entry in its long-running sports franchise. The game will indeed be coming to Switch, but with a bit of a caveat.

According to EA’s website, Switch will be getting a “Legacy Edition” of FIFA 20. What this means exactly is unclear. One possible guess is that this will be a much more modest version of FIFA 20 compared to the main game on other platforms. Rather than packing in all of the new features functionality from the primary version, the Switch release might be closer to a roster update. In any case, we’ll need EA to clarify the details.

FIFA 20 Legacy Edition launches for Switch on September 27.
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-19, 12:21 PM   #4063
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004

究竟有乜XBox嘅嘢會响Direct度share呢?
唔通係xbox game pass for switch?

此篇文章於 06-10-19 12:30 PM 被 neo2046 編輯。
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-19, 12:59 PM   #4064
N0T51B
Game Master
非中國藉

Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
之前傳cuphead 嗰位係話game pass
不過一啲都唔意外,Google 都加入戰團
唔盡快擴大user base 遲早被淘汰
我而加反而有啲擔心Sony...

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-19, 01:15 PM   #4065
leungky1

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: N0T51B 查看文章
之前傳cuphead 嗰位係話game pass
不過一啲都唔意外,Google 都加入戰團
唔盡快擴大user base 遲早被淘汰
我而加反而有啲擔心Sony...
Sony都整緊Cloud,支援都綽綽有餘
反而係老任出強化機追近水準明顯有難度
由手機版發出

此篇文章於 06-10-19 01:18 PM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-19, 05:19 PM   #4066
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
作者: leungky1 查看文章
Sony都整緊Cloud,支援都綽綽有餘
反而係老任出強化機追近水準明顯有難度
由手機版發出
唔需要去到PS5或XBS level,介乎PS4到Pro之間已經夠,
最好upgrade上FHD mon,作為下位移植手提機已經足夠。
當然可以上XB game pass就更加正~
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-19, 09:11 PM   #4067
iu fu pig
塵埃...

呢家玩某啲遊戲會lag,好似遊戲王會lag好耐
唔知係遊戲定機能問

至於畫汁,劍盾咁樣嘅pokemon我已經好滿意啦
老任遊戲對畫汁不嬲都唔算好高,不過機能再提升,多啲誇跨平台作好啲
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-19, 09:36 PM   #4068
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
呢家玩某啲遊戲會lag,好似遊戲王會lag好耐
唔知係遊戲定機能問

至於畫汁,劍盾咁樣嘅pokemon我已經好滿意啦
老任遊戲對畫汁不嬲都唔算好高,不過機能再提升,多啲誇跨平台作好啲
由手機版發出
我反而想知道要乜機能先可以出到一隻唔lag既遊戲王
由手機版發出
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-19, 10:09 PM   #4069
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
遊戲王有冇中文版?
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-19, 11:48 PM   #4070
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: wsx360 查看文章
我反而想知道要乜機能先可以出到一隻唔lag既遊戲王
由手機版發出
咦咦,大大嘅意思喺遊戲本身嘅問題?
我未玩過其他平台嘅

無中文版啊,睇英文睇得好辛苦
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-19, 12:50 AM   #4071
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
引用:
我未玩過其他平台嘅

由手機版發出
話說之前出既switch版bio0個loading比GC同Wii版慢好多
我諗會係插帶唔夠load dvd快呱?

即係俾PS3機能你,但係做唔到PSV機能做到既野
然後就要出部PS4機能既主機,俾你做PSV質素既game?
由手機版發出
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-19, 11:11 AM   #4072
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
其實唔期望E3會公佈咩NS新主機,
不過,都希望佢出d新的週邊產品提升遊戲體驗,
例如出個膠的VR架比人玩宜家果幾隻VR game,
出過新的DOCK,縮小、輕量化方便帶去其他家庭玩,
同加返個LAN線插頭之類…

不過,我諗第三廠出的機會大過任天堂自家出了。

舊 06-11-19, 03:53 PM   #4073
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
我未玩過其他平台嘅

由手機版發出
可惜...
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-19, 04:43 PM   #4074
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
年年都盼望,

今晚希望有"零"系新作

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-19, 05:03 PM   #4075
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: harakuma 查看文章
年年都盼望,

今晚希望有"零"系新作
Same here.

我唔介意出住隻 〜月蝕の仮面〜 & ~濡鴉之巫女~ Remaster 先

標籤
Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Nintendo Switch ID 收集區 八仙果 攻略及心得交流區 15 02-08-23 03:17 AM
[NS] Warframe Nintendo Switch jyeung1 電視遊戲討論版 4 07-10-18 10:56 AM
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol 1 neo2046 電視遊戲討論版 8621 07-02-17 10:49 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 08:34 PM

手機版 | APP版