Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
日本動漫畫討論版>高達真人版電影
肉羊哩咖 09:23 AM 07-06-18
公怖咗

https://hk.gundam.info/news/hot-topi...80706_003.html
2018年7月5日當天,於美國洛杉磯舉辦的Anime Expo 2018上,曾製作出多部熱門電影的傳奇影業(總公司位於美國加州)正式宣布將與SUNRISE攜手合作,翻拍其旗下的全球知名動畫「機動戰士高達」系列的真人版電影。

關於真人版電影的詳細資訊,日後有進一步消息時將隨時公開!

於Anime Expo2018(7/5~7/8於加州洛杉磯會議中心登場)發表此消息時的情形,也將於Gundam Info公開,還請各位務必觀賞一下!

要嚟嘅終於嚟料
X&Y 09:37 AM 07-06-18
鋼彃版pacific rim?

當年隻G-Saviour我剩係記得個駕駛倉係咁震其他咩都唔記得
wing 09:41 AM 07-06-18
仲有當年war for the earth

次期Cekehe 06:16 PM 07-10-18
作者: wing:
仲有當年war for the earth

如果咁有HEART,搵返肥馬沙客串做馬沙老豆,就算拍得幾爛,我都一定捧場
真!DC 09:49 AM 07-06-18
當年G-Savior捱唔到睇到尾
由手機版發出
aquarius 01:24 AM 07-07-18
作者: 真!DC:
當年G-Savior捱唔到睇到尾
由手機版發出

G-Savior嘅casting係最忠於原著
阿寶係巴基斯坦人
馬莎係德國人

娜娜又真係搵番印度人..
wing 09:59 AM 07-06-18
大家估下景甜會做咩角色?
HAKAIDER 11:12 AM 07-06-18
作者: wing:
大家估下景甜會做咩角色?
如果係拍初鋼.......
紫色BBA ..........
馬茜仲要揸G 野牛
Lamsze 05:21 PM 07-06-18
前題甘既cosplay人設機設故事吸引到現今市場?
Rx78都仲得一陣
J+1 10:55 PM 07-06-18
作者: Lamsze:
前題甘既cosplay人設機設故事吸引到現今市場?
Rx78都仲得一陣
用真實軍風事包裝其實ok,不過我估佢最後會拍到景甜太平洋多d....
由手機版發出
izumo 07:50 PM 07-06-18
war for the earth
由手機版發出
真!DC 08:44 PM 07-06-18
應該都係攞少少背景要素然後故事自由發揮吧
希望機設用番日本人
唔想見廢鐵ms
由手機版發出
高級嘍囉 08:47 PM 07-06-18
好唔好睇唔重要,模型玩具賣得就OK。
尼路 09:15 PM 07-06-18
何必呢~又何必呢~
BRA武藏 11:34 PM 07-06-18
景甜就係敢達
赤兵尉SETH 01:00 AM 07-07-18
景甜可以演哈囉
出鏡率高又多對白, 最緊要係唔駛表情
小昭Teddy 06:01 PM 07-10-18
作者: 赤兵尉SETH:
景甜可以演哈囉
出鏡率高又多對白, 最緊要係唔駛表情
ガンダムさん入面個哈囉