Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-13, 10:36 PM   #151
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: bmk 查看文章
球員傷左..點算~~
RENTAL卡係唔會復完
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-13, 10:38 PM   #152
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
瀨野啦~上BANNER~發力先黎咀呪我~笨大~你好野~
頭先嗰場上左D2 Banner但係贏左5:3

站(2024/04/27)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區

此篇文章於 03-08-13 10:42 PM 被 ALEX CHOW 編輯。
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-13, 11:31 PM   #153
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
仲係唔係好識洗XD

不過係度洗緊deck等有好野先開始玩

而家呢個有兩隻STAR, 一個係小豆一個係朗尼, 係唔係已經好OK?

用蛇叔個CODE中埋美斯

此篇文章於 03-08-13 11:46 PM 被 ryvius123 編輯。
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 12:20 AM   #154
bmk
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: kita 查看文章
RENTAL卡係唔會復完
咁點算呢????
bmk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 12:38 AM   #155
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
咁點算呢????
下次抽咭一定會抽返傷咗嘅位置, 你可以到時放出受傷嗰個, 或者等抽到個好嘅先放出.

舊 03-09-13, 12:41 AM   #156
bmk

引用:
作者: psidef 查看文章
下次抽咭一定會抽返傷咗嘅位置, 你可以到時放出受傷嗰個, 或者等抽到個好嘅先放出.
如果抽到star怪我..會唔會好番架~~
舊 03-09-13, 12:43 AM   #157
pc81098
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID8564-4619-8489
PSN  IDpc81098
XBox Live Gamertagpc81098k2
引用:
唔會,我個STAR基亞連尼都要扔走
pc81098 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 12:48 AM   #158
bmk

引用:
作者: pc81098 查看文章
唔會,我個STAR基亞連尼都要扔走
super一定可以回復?
舊 03-09-13, 12:51 AM   #159
pc81098
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID8564-4619-8489
PSN  IDpc81098
XBox Live Gamertagpc81098k2
引用:
暫時冇朋友傷過SUPER...不過你打定輸數比較好
pc81098 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 01:15 AM   #160
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
真是叫 蔗渣既價錢,燒鵝既味道.... B隊咁既成績
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 01:38 AM   #161
psidef

引用:
引用:
總之實咭唔會受傷

Rental咭受傷就一世

舊 03-09-13, 02:02 AM   #162
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: ryvius123 查看文章
仲係唔係好識洗XD

而家呢個有兩隻STAR, 一個係小豆一個係朗尼, 係唔係已經好OK?

竟然用我引誘美斯
但好心有好報---->SD

蛇叔日記第三章--------開窗前先啲針(咩針?你話呢)
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
N id-3839514 Y id-52885895
SD高達G-Generation G-Frontier
id:73100500/91613840
SD騎士
id:60279941
bbsnake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 06:08 AM   #163
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: HONDA 查看文章
頭先嗰場上左D2 Banner但係贏左5:3
因為係咀咒你對手~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 06:29 AM   #164
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

成場5球有4球都係打from入~另外1球打from擋出執雞~
同初期wccf~將隻翼擺係對家corner位如出一竅~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 06:57 AM   #165
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
同一時間傷2個DF,無人用
有可能係失分的序曲
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 09:31 AM   #166
Messi10
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2013
Thumbs up

引用:
作者: ryvius123 查看文章
仲係唔係好識洗XD

so good
Messi10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 09:47 AM   #167
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
人地DF擋出底線無角球有無搞錯...
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 09:47 AM   #168
psidef

明明香港應該係曼聯巴塞皇馬Fans比較多, 但係偏偏國米嘅咭係最難收......

舊 03-09-13, 09:55 AM   #169
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: ayato 查看文章
人地DF擋出底線無角球有無搞錯...
902 陣都係輸比第1 1:0 唉...
今季完之前D AI 再唔改進我都引退算
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 10:01 AM   #170
藍澤千影
Guest

本來洗隊打發時間
竟洗出了super香川......
  回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 10:16 AM   #171
psidef

引用:
作者: ayato 查看文章
902 陣都係輸比第1 1:0 唉...
今季完之前D AI 再唔改進我都引退算
人地啲後衛好過你 (兩張SUPER拉莫斯), 仲要有兩個守備Combo

你又有人傷, 前面淨係得兩個人, 你點入到波......?

舊 03-09-13, 10:51 AM   #172
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: 藍澤千影 查看文章
本來洗隊打發時間
竟洗出了super香川......
下次用呢隊入聯賽啦

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 11:12 AM   #173
bmk

引用:
作者: psidef 查看文章
總之實咭唔會受傷

Rental咭受傷就一世
實咭係咪課金個d
舊 03-09-13, 11:39 AM   #174
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
無CB用再係主場大敗5:0
第2至第7的差距越來越細...

引用:
實咭係咪課金個d
係,要實卡請先俾錢買卡
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 12:08 PM   #175
faiwong
Junior Member

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: fiendray 查看文章
無CB用再係主場大敗5:0
第2至第7的差距越來越細...

係,要實卡請先俾錢買卡
買左1盒.....慢慢開
faiwong 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Deleted psidef 買賣專區 3 03-23-13 01:17 AM
【徵求】panini football league 閃咭5張 andychan26675 買賣專區 5 03-18-13 03:27 PM
Panini Football League(2)要課金才可奪冠成真? 藍澤千影 PC電腦遊戲討論版 1132 03-14-13 11:55 AM
Panini Football League andychan26675 PC電腦遊戲討論版 1050 03-08-13 10:17 PM
League of Legends 討論區 Vol.3 Nelly PC電腦遊戲討論版 1002 01-02-12 07:02 PM

現在的時間是 07:55 AM

手機版 | APP版