Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81 131  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
leungky1 07:11 PM 09-12-17
作者: WAL1:
大亂鬥就唔係新作啦,應該係WII U移植+DELUXE
就係今時今日覺得佢以網絡戰計分排名做主調會更好玩
所以對佢移植仍以Local Play 為主嘅4有保留
由手機版發出
enishi 07:25 PM 09-12-17
神谷又 retweet 個 Direct...
由手機版發出
MultiPASS 07:58 PM 09-12-17
莫非今次有Bayonetta? 1+2?
harakuma 08:22 PM 09-12-17
作者: MultiPASS:
莫非今次有Bayonetta? 1+2?
出3好過啦
MultiPASS 08:39 PM 09-12-17
作者: harakuma:
出3好過啦
當年2都出得咁勉強,要咁快出3真係有難度...
出1+2加強版搵快錢兼吸Switch人氣,可能幫到手推快啲出3。
outlineman2003 11:34 PM 09-12-17
支持1+2

3就更好
信長 01:03 AM 09-13-17
老任會唔會有野要上apple 公佈?
X&Y 05:46 AM 09-13-17
作者: 信長:
老任會唔會有野要上apple 公佈?

話說APPLE TV 4K賣1388hkd都已經配到A10x
(雖然無得咁樣比較)

但回望NS既地瓜x1
信長 03:49 PM 09-13-17

MultiPASS 04:54 PM 09-13-17
聽日Nintendo Direct有神谷新作?!

http://ニンテンドースイッチ速報.com/chat/a-speec...ntendo-direct/
leungky1 09:01 PM 09-13-17
24,045 ドラゴンボール ゼノバース2 for Nintendo Switch

銷量已經係同公司之前幾隻移植嘅9-10倍
由手機版發出
WAL1 10:01 PM 09-13-17
隻龍珠出貨二萬幾,已經賣晒。如果出多啲貨個數字會更多。
由手機版發出
outlineman2003 11:27 PM 09-13-17
舊作,都有依個數字。impressive!
neo2046 12:59 AM 09-14-17
NBA 18

野良猫 01:05 AM 09-14-17
聽日Nintendo Direct有神谷新作?!

http://ニンテンドースイッチ速報.com/chat/a-speec...ntendo-direct/
給C記一把掌,出隻大神2
仲要早佢一星期出

B姐3應該冇咁快
我估101加強版或者續作

咁樣賣關子法希望唔會係頹嘢
信長 07:09 AM 09-14-17

英文direct
https://youtu.be/ztMGTTAjsAQ
信長 07:35 AM 09-14-17
doom 同Wolfenstein II 都出NS 版
MultiPASS 07:59 AM 09-14-17
仲有DQ Builder (一代)同PSO2 cloud,但係神谷新作呢?
sonic 09:50 AM 09-14-17
仲有DQ Builder (一代)同PSO2 cloud,但係神谷新作呢?
DQ builder 好似幾適合出在NS度
請問有無巴打玩過,得唔得?
野良猫 10:14 AM 09-14-17
年尾大作呢?神谷呢?
Tannhauser Gate 10:33 AM 09-14-17
居然有騰訊隻moba
MultiPASS 10:38 AM 09-14-17
作者: sonic:
DQ builder 好似幾適合出在NS度
請問有無巴打玩過,得唔得?
第一集我買PSV版,中毒性非常高。
MultiPASS 10:40 AM 09-14-17
作者: 野良猫:
年尾大作呢?神谷呢?
又被神谷誤導多一次!
不過隻月費karaoke幾吸引
MultiPASS 10:41 AM 09-14-17
作者: Tannhauser Gate:
居然有騰訊隻moba
加上隻PSO2 cloud,NS開始手機化...
強化人間ですの~★ 10:55 AM 09-14-17
加上隻PSO2 cloud,NS開始手機化...
請不要將PSO2和PSO2es撈埋來講,謝謝
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81 131  ... 最後

返回主題版面