Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
GUSTAV 11:32 AM 03-19-14
作者: STRIFE:
有冇板友收到風機鋪點SET LINK? 洗牌定固定
到時諗住用FLAG雷人
你廚殺人渣下
~Sau~ 11:33 AM 03-19-14
有冇板友收到風機鋪點SET LINK? 洗牌定固定
到時諗住用FLAG雷人
正常都係固定架啦....
STRIFE 11:36 AM 03-19-14
作者: ~Sau~:
正常都係固定架啦....
新之12部,俾4部黎玩洗牌唔好喎
GUSTAV 11:38 AM 03-19-14
8部洗 4部固定先係最好 OR 12部固定SHUFFLE 都唔錯
~Sau~ 11:39 AM 03-19-14
新之12部,俾4部黎玩洗牌唔好喎
有呢個可能性既...但我諗機會唔大

但洗牌的確冇固定Partner既時候 唔錯既選擇
STRIFE 11:39 AM 03-19-14
作者: GUSTAV:
你廚殺人渣下
對上打根用街制都係NEXT
屋企都有但懶唔想拎出黎,用手制多
所以要PICK UP番街制
STRIFE 11:42 AM 03-19-14
作者: GUSTAV:
8部洗 4部固定先係最好 OR 12部固定SHUFFLE 都唔錯
以香港情況黎講,洗牌應該會多D人玩,固定既話各位就會打電腦架喇
STRIFE 11:44 AM 03-19-14
作者: ~Sau~:
有呢個可能性既...但我諗機會唔大

但洗牌的確冇固定Partner既時候 唔錯既選擇
固定既話,到時只會一大班人係後面食花生睇住大大們打電腦
森羅 11:46 AM 03-19-14
望住部固定m@s的確唔想打機
~Sau~ 11:55 AM 03-19-14
固定既話,到時只會一大班人係後面食花生睇住大大們打電腦
固定

基本上可以係後面企定定睇住 Kam大/蕉大/魚大 佢地盡情屠殺對面\/
GUSTAV 11:56 AM 03-19-14
作者: 森羅:
望住部固定m@s的確唔想打機
你可以用新安J
kimtch 12:00 PM 03-19-14
今次都係安定睇住堆機鋪再一次蝕到入晒
J+1 12:02 PM 03-19-14
作者: kimtch:
今次都係安定睇住堆機鋪再一次蝕到入晒
掉轉講,如果呢舖都唔入,香港機舖真係可以正式玩完了...
由手機版發出
kimtch 12:20 PM 03-19-14
作者: J+1:
掉轉講,如果呢舖都唔入,香港機舖真係可以正式玩完了...
由手機版發出
用家角度 8蚊鋪, 玩都唔識玩 打60秒比人秒. 你估NEWCOMERS會唔會入

機鋪角度 百幾萬一台 老虎蟹都1LINE 唔貴D 點夠皮回本?
相信唔會搵到2LINE/SHUFFLE台..

根本係機鋪文化問題
人類劣根性

就好似好幾年前我都唔識打KOF02, 諗住入1蚊打電腦 (而家都唔識
咁都要死比人挑 老老豆豆 你打開都知條友識打定唔識打 咁堅要挑走人地.

你覺得呢
GN00508771 12:22 PM 03-19-14
好似日本咁set初中級者專用會好d

可惜冇咁多機俾佢地舞⋯⋯
kimtch 12:24 PM 03-19-14
作者: GN00508771:
好似日本咁set初中級者專用會好d

可惜冇咁多機俾佢地舞⋯⋯
所以我話機鋪文化問題
STRIFE 12:31 PM 03-19-14
睇個老闆點諗啦
對上NEXT冇洗牌,令唔少獨行玩家卻步,數量唔少,佢地唔係唔識打,可能打得仲要係OK既,只係冇PARTER,想落場都唔得,洗牌絕對係佢地優先選擇,會玩得更多
今次SET洗牌既話我個人認為收入反而會好左..
kimtch 12:35 PM 03-19-14
起碼洗牌你可以FORCE 到D 比如話係GVG既七強組合唔可以比佢唔入錢.(o:
STRIFE 12:40 PM 03-19-14
PART到地雷既,D"愛"機廚都係要入錢
Blur 12:43 PM 03-19-14
最有機會濕浮應該得新之啦?

8+4
魔靈娘 12:52 PM 03-19-14
知吾知鑽荷有幾多部機?
G Sir俾你電話號碼我約打機
Thaws 01:01 PM 03-19-14
8洗4固定應該係最好, 以前NEXT舖舖V2/W0/吞A ガンダムO既日子唔想再過
由手機版發出
STRIFE 01:05 PM 03-19-14
作者: 魔靈娘:
知吾知鑽荷有幾多部機?
G Sir俾你電話號碼我約打機

~~~~
T.K. 01:15 PM 03-19-14
睇個老闆點諗啦
對上NEXT冇洗牌,令唔少獨行玩家卻步,數量唔少,佢地唔係唔識打,可能打得仲要係OK既,只係冇PARTER,想落場都唔得,洗牌絕對係佢地優先選擇,會玩得更多
今次SET洗牌既話我個人認為收入反而會好左..
next新之有洗牌,結果好多時無人打
STRIFE 01:22 PM 03-19-14
作者: T.K.:
next新之有洗牌,結果好多時無人打
NEXT有冇洗牌都少人玩
個個GSD
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後

返回主題版面