Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade Definitive Edition | 新收錄正篇故事後傳「相連的未來」| l 支援中文
[X-MEN] 04:30 PM 05-28-20
作者: Hello MiMi:
如果未玩2(開左少少頭)
係咪應該玩1 先?

故事有無connection?
係咪仲有隻X 定唔知咩喺中間?

thanks in advance !
邊隻先影響唔大,真係要講最好就照官方出嘅次序1>2>黃金國,
因為2有少少致敬位同關聯要玩過1先明

X就完全獨立
holsety 04:38 PM 05-28-20
xbx,個人都幾鍾意玩機人浪漫,當年係為x出wiiu
lodoss 05:31 PM 05-28-20
我只係想xbx出下集, 好明顯個故事未完
歌絲˙暮斯 05:47 PM 05-28-20
作者: holsety:
xbx,個人都幾鍾意玩機人浪漫,當年係為x出wiiu
Same here

Open world 黎講我諗係最 free 既地圖
由手機版發出
jeffyen83 06:10 PM 05-28-20
之前美服預購左下載版,原來30號先解鎖,醒唔起有時差....
aquarius 06:33 PM 05-28-20
報吓價

淘大hotline 日限$639
PORTABLE 11:21 PM 05-28-20
金源訂688見中間果間賣緊~~~~諗住去拿~~點之話正日先比!!!!我話你自己中間賣緊喎~~~~~~~~~~吾答行開左~~~~冇下次

[X-MEN] 11:40 PM 05-28-20
作者: PORTABLE:
金源訂688見中間果間賣緊~~~~諗住去拿~~點之話正日先比!!!!我話你自己中間賣緊喎~~~~~~~~~~吾答行開左~~~~冇下次
仲幫襯狗源...
上年9月起已經永久blacklist
jeffyen83 12:05 AM 05-29-20
作者: [X-MEN]:
仲幫襯狗源...
Yes,所以我依家全下載版
一蚊都唔想比狗源賺
PORTABLE 12:11 AM 05-29-20
作者: [X-MEN]:
仲幫襯狗源...
我都吾想~~G-Piont一開就得冇得訂~~其他地方又吾收訂~~上次又炒貴晒~~~得尼間貼左張紙寫住限定688元~~~點知咁仆街自己派貨同自己賣~~~訂左相反等正日先比貨。
ELT 12:21 AM 05-29-20
聽日收工去玩亞PICK UP

作者: jeffyen83:
Yes,所以我依家全下載版
一蚊都唔想比狗源賺
ME3, 自從知道果件事後就冇再幫襯了
雖然不嬲都好少幫襯
鈴蘭 02:40 AM 05-29-20
金源呢D本身都已經狗
仲要藍店,咁都仲幫襯呀?
沙翁 06:19 AM 05-29-20
從來冇玩過呢個系列,剩係知係神作級別
想問呢隻係remake定續集?

冇玩過會唔會睇唔明
ELT 06:43 AM 05-29-20
作者: 沙翁:

冇玩過會唔會睇唔明
係remaster 加少少故事後的故事

本作為系列的第一作,有中文
[X-MEN] 10:38 AM 05-29-20
作者: 沙翁:

冇玩過會唔會睇唔明
唔會睇唔明,呢隻本身就係Xenoblade系列第一集嚟,不過如果你玩記住玩咗本篇先好玩新故事,
如果唔係會劇透咗本篇嘅劇情
歌絲˙暮斯 11:49 AM 05-29-20
作者: 鈴蘭:
金源呢D本身都已經狗
仲要藍店,咁都仲幫襯呀?
唔洗鬥黃既, 人人都有自己既困難, 量力而為.

有自己底線同原則就好
斯羅 02:45 PM 05-29-20
隻限定係吾係得日版? 定都有行版入面個封面係跟15+?

如果只有日版$639又買得過
aquarius 02:56 PM 05-29-20
作者: 斯羅:
隻限定係吾係得日版? 定都有行版入面個封面係跟15+?

如果只有日版$639又買得過
買之前話有行限同日限要邊款
咁當然要日限
斯羅 02:58 PM 05-29-20
作者: aquarius:
買之前話有行限同日限要邊款
咁當然要日限
正, 咁一陣狗衝先
零式 09:48 PM 05-29-20
中文版播片D字體好噁心....唉
holsety 10:31 PM 05-29-20
芝point 算吧啦,成日都訂唔到。
日森今日先寄。
neo2046 11:28 PM 05-29-20
https://www.nintendo.co.uk/Support/N...n-1790729.html

Software updates (latest: Ver. 1.1.0) released
Software updates (latest: Ver. 1.1.1) released
X&Y 11:52 PM 05-29-20
尋晚23點開始玩,依家到colony 6
docked暫時只發生過一兩次降到576p
同埋執過unsharpened mask, 無晒角色邊緣啲artifact pixel
只會好濛唔會爛畫面,而且未試過跌到得1x fps,
叫俾xb2 好好多,個人當然想再好啲,但未至於xb2 咁真係影響觀感

另外記憶中隻game 無咁易玩
定只係以前自己唔識玩
ELT 12:10 PM 05-30-20
琴晚打左陣, 盡面冇之前睇片咁靚, 但可接受
REMASTER得黎都叫執過下, 算有誠意

對於玩過3DS版我, 非常滿意

作者: X&Y:
尋晚23點開始玩,依家到colony 6
docked暫時只發生過一兩次降到576p
同埋執過unsharpened mask, 無晒角色邊緣啲artifact pixel
只會好濛唔會爛畫面,而且未試過跌到得1x fps,
叫俾xb2 好好多,個人當然想再好啲,但未至於xb2 咁真係影響觀感

另外記憶中隻game 無咁易玩
定只係以前自己唔識玩
相比起XB2, 係有咁複雜, 雖然都算幾複雜
我見到有個高手模式, 唔知只係SKIP教學, 定係真係難打D
sugoteam 02:36 PM 05-30-20
啱啱收到DHL,日森限定版送到,假期有得打了

第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... 最後

返回主題版面