Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-15-08, 03:42 PM   #126
Peorth
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
XBox Live GamertagPeorth0720
引用:
作者: leofok 查看文章
我想問你地成日講既黃介餓出既雙手"象", 係咪一路打一路放好多心心效果個支呀?
你o個支係 Double Saber
Peorth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 03:45 PM   #127
Peorth

引用:
作者: Yukii 查看文章
以依家既物價來講,1億已經做唔到好多野...orz
所以我已經響好耐之前用 メメタ 換晒d有價值又實用的東東...
舊 07-15-08, 05:26 PM   #128
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
唉, 我決定玩P.S.P. ...個時, 都是用第2部電腦玩算-3-
成日都要做HOST 搞到我唔敢同人LINK 機~.~
死XLINK, 快D UPDATE呀-口-...

----------------------------------
打螳螂有B級雙手杖....企鵝都有(不過...未知是唔是真)....
不過B級個支, PP 得個2百幾(未升10LV.) ......orz...
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 05:50 PM   #129
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
唉, 我決定玩P.S.P. ...個時, 都是用第2部電腦玩算-3-
成日都要做HOST 搞到我唔敢同人LINK 機~.~
死XLINK, 快D UPDATE呀-口-...

----------------------------------
打螳螂有B級雙手杖....企鵝都有(不過...未知是唔是真)....
不過B級個支, PP 得個2百幾(未升10LV.) ......orz...
xlink如果真係解決到既話 ....

舊 07-15-08, 05:56 PM   #130
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
xlink如果真係解決到既話 ....
咁又是... .
她做到的時侯, 我相信psp己經玩完.....(我指主機)
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 10:21 PM   #131
karaage
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
i want to ask on P.S.P...if i want to be melee, which race should i be? Beast, CAST or human...?
karaage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 04:49 AM   #132
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
作者: karaage 查看文章
i want to ask on P.S.P...if i want to be melee, which race should i be? Beast, CAST or human...?
獸人擁有最高hp同最高攻擊力,而cast 攻擊力及hp則次於獸人
但獸人亦係4大種族中最低命中的一個,cast則持有最高命中

都係睇你點玩,基本上beast同cast都係岩做近戰的職業

此篇文章於 07-16-08 04:52 AM 被 Montague 編輯。
Montague 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 05:22 AM   #133
Peorth

引用:
作者: TH華擊團 查看文章
獸人擁有最高hp同最高攻擊力,而cast 攻擊力及hp則次於獸人
但獸人亦係4大種族中最低命中的一個,cast則持有最高命中

都係睇你點玩,基本上beast同cast都係岩做近戰的職業
用高命中武器就 beast 好
用低命中武器就 cast 好
舊 07-16-08, 05:32 AM   #134
衰仔包
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
3DS Friend Code4167 4468 6601
引用:
作者: Peorth 查看文章
s grade 最好果d武器多數高唔高名中架?
衰仔包 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 06:02 AM   #135
Peorth

引用:
作者: 衰仔包 查看文章
s grade 最好果d武器多數高唔高名中架?
PSU 武器 offline 同 online d 能力唔同...

online S Rank 星12 來講
有d 百幾命中, 有d4百幾命中... 又款款唔同...
舊 07-16-08, 08:22 AM   #136
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
係咪我睇錯..................

PSP 無左ファイガンナー (Fightgunner) 這職業?

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 09:21 AM   #137
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
無GT/WT/FG/AF/AT
簡單D即係無晒複合職

舊 07-16-08, 10:05 AM   #138
karaage

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: Peorth 查看文章
what weapon is 高命中 and 低命中?
karaage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 10:08 AM   #139
Thaws

引用:
作者: karaage 查看文章
what weapon is 高命中 and 低命中?
高命中: 拳頭/槍 etc
低命中: 斧頭

舊 07-16-08, 06:04 PM   #140
leofok

註冊日期: Oct 2004
咁個隻黃企鵝剩係會出一種武器? 定係會出多款A Class既勁武器?
leofok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 06:42 PM   #141
衰仔包
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
3DS Friend Code4167 4468 6601
引用:
作者: leofok 查看文章
咁個隻黃企鵝剩係會出一種武器? 定係會出多款A Class既勁武器?
佢會出c/b武 a插件
衰仔包 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 03:38 AM   #142
淺羽初雪
だ.い.す.き.

註冊日期: Jun 2008
絕望啦..

見到不少人說自己打不到A大劍...
==============
今天

我的4GB M2卡到了..我就很高興地開始玩PSP了..
練了一練,就在剛才..

打了第一次平原的B級...
A大劍-ハンゾウ入手

問題是....我玩槍的Orz.......

一切都是命啊...
淺羽初雪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 03:50 AM   #143
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 淺羽初雪 查看文章
絕望啦..

練了一練,就在剛才..

A大劍-ハンゾウ入手

一切都是命啊...
只要有無聊,就無機率呢回事
家下留底先,到正式版先同你嘅Partner開天殺價(可以的話)
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 03:54 AM   #144
淺羽初雪
だ.い.す.き.

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
只要有無聊,就無機率呢回事
家下留底先,到正式版先同你嘅Partner開天殺價(可以的話)
我住在外國,基本上沒Partner這回事

====

順便請問一下...コルトバ.マドグ

這個有什麽用的..

裝備了也不會攻擊...嗯..

(問題解決Orz)

此篇文章於 07-17-08 07:04 AM 被 淺羽初雪 編輯。
舊 07-17-08, 09:13 AM   #145
Thaws

照而家個強化SYS黎睇....老強一把夜叉同アギト咪隨時load到反枱?a

舊 07-17-08, 09:22 AM   #146
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Thaws 查看文章
照而家個強化SYS黎睇....老強一把夜叉同アギト咪隨時load到反枱?a
load 30次左右應該有一次岩心水

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 09:25 AM   #147
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
我住在外國,基本上沒Partner這回事

====

順便請問一下...コルトバ.マドグ

這個有什麽用的..

裝備了也不會攻擊...嗯..

(問題解決Orz)
學完魔法可以插落去用

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 10:58 PM   #148
淺羽初雪
だ.い.す.き.

引用:
作者: 細路翔 查看文章
學完魔法可以插落去用

(問題解決Orz)  <-

Anyway,謝謝你的解答
舊 07-17-08, 11:29 PM   #149
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
引用:
絕望啦..

==============
今天

我的4GB M2卡到了..我就很高興地開始玩PSP了..
練了一練,就在剛才..

A大劍-ハンゾウ入手

一切都是命啊...
唔出奇
好多時打返來的武器都不適自己職業的
偶是hunter打了把a雙槍返來
不談a武,普通b,c武都是跌槍和片手杖多
所以唔駛覺得有什麼問題
順其自然啦
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 10:04 AM   #150
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
今日一打生態c,就執到3把之前版友講既lv10 1030 pp 418 法攻 雙手杖

issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] Star Wars: The Force Unleashed 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 07-09-08 09:48 AM
F1 2007 Kimi 巴西站反敗為勝 不破大地 GAF Racing Engine車迷討論區 686 12-03-07 12:03 AM
phantasy star universe中文版 大集合 叫天不應 PC電腦遊戲討論版 5 10-06-07 12:11 AM

現在的時間是 10:14 PM

手機版 | APP版