Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71  ... 最後
電視遊戲討論版>Playstation VR - VR 頭戴式顯示器 專區 | PSVRは200万台を突破!
david 12:29 PM 07-29-16
仲有可以邊玩邊頭暈作嘔o既BH7 DEMO...
field11 12:34 PM 07-29-16
完成ORDER 連EMAIL都無個SEND來,
一陣個提貨PDF FILE 無左就大鑊
pet3 12:36 PM 07-29-16
作者: field11:
完成ORDER 連EMAIL都無個SEND來,
一陣個提貨PDF FILE 無左就大鑊
我的訂單中有得再dl

反正我是直接印出來再放在各雲中怕唔見
field11 12:45 PM 07-29-16
作者: pet3:
我的訂單中有得再dl

反正我是直接印出來再放在各雲中怕唔見
訪客身份純靠個ORDER NO CHECK 單.
買完唔記得抄就真係呵呢吉蒂.
pet3 12:50 PM 07-29-16
唔洗註冊
可以直接用各服psn 登入都唔登入的人
也太奇怪吧
field11 12:57 PM 07-29-16
唔洗註冊
可以直接用各服psn 登入都唔登入的人
也太奇怪吧
時間緊逼, 因為LOGIN FAIL/SERVER ERROR而買唔到咪仲得不償失?
fortel 04:04 PM 07-29-16
所以一定愜要DL佢果果PDF
Amuro0093 12:42 PM 07-29-16
10月 BF1, Titanfall 2, COD 都冇時間玩VR, LOL.
pet3 12:44 PM 07-29-16
幫朋友問
為什麼 收到sms 去到果個地方入資料
但他無法登記比錢
Hello MiMi 12:56 PM 07-29-16
Sms 組,訂左bundle
MK Sony 自取
qwe 01:33 PM 07-29-16
見巴哈有人話7點排入到去PS籌61,PSVR籌41
不禁倒抽一口涼氣仲有廿個人特登入去買PS4...
pet3 01:36 PM 07-29-16
作者: qwe:
.......................
部ps4便宜幾多
qwe 01:45 PM 07-29-16
.......................
部ps4便宜幾多
https://blog.asia.playstation.com/hk...r體驗館」/
唔知出面價
pet3 01:58 PM 07-29-16
沒有特別便宜....
大家都訂到了

安心等game出

不知夏日課堂有沒有貨
mrk 03:31 PM 07-29-16
沒有特別便宜....
大家都訂到了

安心等game出

不知夏日課堂有沒有貨
放心,如果實體唔夠貨,咪上日/港PS Store買囉!(反正隻Game都係課金架啦!)
ycyleo 01:41 PM 07-29-16
朝早7點排仲買到?唔通香港真係無咩人知psvr?
sunhikari 01:48 PM 07-29-16
作者: ycyleo:
朝早7點排仲買到?唔通香港真係無咩人知psvr?
關乜事
本身佢昨日先講係動漫節同一間指定鋪頭可以自己行去訂,其他都要上網訂
而且今日仲要係平日,上班一族的當然係揀上網訂啦

否則的話網上的貨點會去得咁快
J+1 02:01 PM 07-29-16
唔好話...我都想過去買...不過4.5消息太煩擾...係怕半年後有新機....
由手機版發出
qwe 02:13 PM 07-29-16
作者: J+1:
唔好話...我都想過去買...不過4.5消息太煩擾...係怕半年後有新機....
由手機版發出
買左ps4+psvr先,ps4壞左再換neo
ayane123 02:49 PM 07-29-16
sony今次真係要出來交代下,點解比假LINK呃人

到差唔多11點假LINK先變返真LINK

今次事件好嚴重
pet3 03:08 PM 07-29-16
作者: ayane123:

今次事件好嚴重
真果條唔係有人在這主題貼都唔知點入到去

不過
香港勝在有689的icac
ayane123 03:14 PM 07-29-16
真果條唔係有人在這主題貼都唔知點入到去

不過
香港勝在有689的icac
今次真係嬲架

抽唔到無SMS心甘命底,但SONY今次咁樣點都要出來交代囉
真十人€ 03:12 PM 07-29-16
見你地好似非買不可咁,想問有幾多人親身試過?

之前試Vive前都好沖動想買,但試過後無付合預期咁好就縮咗,雖然近排又再諗。
Dyhalt Rushifar 03:30 PM 07-29-16
作者: 真十人€:
見你地好似非買不可咁,想問有幾多人親身試過?

之前試Vive前都好沖動想買,但試過後無付合預期咁好就縮咗,雖然近排又再諗。
在下冇試過,反正香港冇得唔炒,遲D試完唔啱,收貨即放都執到幾舊
Rez 03:23 PM 07-29-16
作者: ayane123:

今次事件好嚴重
我覺得問佢地都徒氣, send email去日本SIE投訴反而會有用
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71  ... 最後

返回主題版面