Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-03, 08:53 PM   #1
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
gundam expo 2003

12月19日,又係荃灣愉景新城......
有冇人組團去???

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-03, 09:00 PM   #2
chandler
God of Gamer
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
will there be any big offer there?

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-03, 09:03 PM   #3
Minga
Je T'aime

註冊日期: May 2002
引用:
Originally posted by chandler :
will there be any big offer there?
HIGHER COSTS

舊 11-30-03, 09:05 PM   #4
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
Originally posted by Minga :

HIGHER COSTS
應該都係x具反斗城.......

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-30-03, 09:06 PM   #5
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
what?? 咁仲搵鬼去...呀

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-03, 09:09 PM   #6
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-03, 09:09 PM   #7
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
Originally posted by chandler :
what?? 咁仲搵鬼去...呀
去影下相嘛......影下d聯邦姐姐,自護姐姐 仲有好多未發售既模型+模型王大賽

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-30-03, 09:12 PM   #8
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
Originally posted by javaj :
好少上去睇潻......

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-30-03, 09:15 PM   #9
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

知唔知v作戰邊度有得蓋印???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-30-03, 09:24 PM   #10
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
x具反斗城,吉x島等大型玩具店......

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-30-03, 09:34 PM   #11
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

屯門個吉吉島冇呀~~千色店早兩個月又減左個玩具部.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-30-03, 09:38 PM   #12
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
年年都有呢個野
今年有咩換??

你地邊日去呀~
我本來想第一日就去不過有COOKIES...
我唔想同果D fans一齊迫....:@_@":
點解要請cookies...佢地識高達咩...很鄙視的說...

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-03, 09:43 PM   #13
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
Originally posted by Hitomi :

年年都有呢個野
今年有咩換??

你地邊日去呀~
點解要請cookies...佢地識高達咩...很鄙視的說...
可能20號收工去,睇下有冇版友去先

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-30-03, 11:22 PM   #14
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

如果蓋左印我都會早d去.....不過都係12:00打後......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-01-03, 12:05 PM   #15
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by Hitomi :

年年都有呢個野
今年有咩換??

你地邊日去呀~
可能佢地真係識呢~~

高達展不嬲都唔係吸引高達迷....是吸引小朋友的..
次次展覽都又貴又冇野睇... |||

舊 12-01-03, 01:03 PM   #16
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

都有的....第一年貪新鮮,第2年貪大手板,今年貪個大戰場......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-01-03, 01:03 PM   #17
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by gundamf91 :

可能佢地真係識呢~~

高達展不嬲都唔係吸引高達迷....是吸引小朋友的..
次次展覽都又貴又冇野睇... |||
都唔係無野睇0既~
我記得上次有模型完成品的展覽睇~
當然一定唔去買野:@_@":

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-03, 01:17 PM   #18
Ralf
Senior Gamer
武神達人...

註冊日期: Jan 2003
引用:
都有的....第一年貪新鮮,第2年貪大手板,今年貪個大戰場......
大戰場... a

我的交換帖
Ralf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-03, 01:22 PM   #19
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by Ralf :

大戰場... a

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-01-03, 01:27 PM   #20
Ralf
武神達人...

引用:

唔該晒!今年有d興趣去睇睇!

我的交換帖
舊 12-01-03, 06:40 PM   #21
LonelyBlue

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
19號有cookie......
不過果日要番學
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-03, 10:28 PM   #22
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
可能會去睇睇,只看不買

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-03, 12:18 AM   #23
Ralf
武神達人...

引用:
Originally posted by DQGUNDAM :
可能會去睇睇,只看不買
我諗我都係咁...

我的交換帖
舊 12-02-03, 02:56 PM   #24
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:

絕對值得一睇喎~~~

舊 12-02-03, 05:43 PM   #25
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

究竟屯門有冇得蓋印架.......妖........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
問 : 如果一個對"高達"全沒認識的人, 應如何開始去睇/了解成個故事? KIM 日本動漫畫討論版 277 07-08-07 11:06 PM
[活動] Canon Expo 2003 博覽會本月底開幕 KIM 照相館 7 11-26-03 07:27 PM
News: Nintendo's 2003 Plans 神祕人1號 手提遊戲機討論版 1 01-08-03 09:55 AM

現在的時間是 04:19 PM

手機版 | APP版