Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
H-GAMEの部屋>同級生 1 & 2 card set
Super Bus 06:41 PM 03-08-03
先前我o係 ebay 必左套同級生 1 & 2 card set, 今日收到啦,
不過想問下呢套咭總共有幾多張呢?
我數過有:

18張Graphic咭
3張List咭
29張Profile咭, 當中15張粉紅同14張綠
6張 select咭
12張Adult咭
9張Puzzle咭
13張Ending咭
另外有兩張Special咭, 銀色,
一張櫻木舞同另外一張鳴x唯(打唔出果個字... )

到底全套係咪有咁多張呢? THX.
數碼石頭 11:07 PM 03-08-03
睇list卡唔係可以知道全套有幾多張咩?
Super Bus 05:15 AM 03-09-03
作者: :
Originally posted by 數碼石頭 :
睇list卡唔係可以知道全套有幾多張咩?
哦, ic, 我都唔知添
唔該哂~~

Check 過, 齊哂!
數碼石頭 08:39 AM 03-09-03
[八卦]套卡正唔正?有冇D未見過既圖片? [/八卦]
Super Bus 08:27 PM 03-09-03
Originally posted by 數碼石頭 :
[八卦]套卡正唔正?有冇D未見過既圖片? [/八卦]
應該見過哂個咯, 不過都係好正!
DQGUNDAM 08:43 PM 03-09-03
我早2年曾經搵過同級生1,但搵唔到......
嗚澤唯 11:51 PM 03-12-03
正!鳴澤唯!
endymion 12:27 AM 03-13-03
Originally posted by Super Bus :

18張Graphic咭
3張List咭
29張Profile咭, 當中15張粉紅同14張綠
6張 select咭
12張Adult咭
9張Puzzle咭
13張Ending咭
另外有兩張Special咭, 銀色,
一張櫻木舞同另外一張鳴x唯(打唔出果個字... )

到底全套係咪有咁多張呢? THX.
未齊.. 欠兩張金色special.:@_@":
多口問下bid必左幾$$

返回主題版面