Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
♀宮野真守♀ 10:39 PM 09-25-14
作者: chunmanx:
咁鎧武係咪最強RIDER?
接近神力
果時夠話W擁有整個地球既力量,仲有菲仔呢個世界DATEBASE
結果入到戲院咪又係打雜,WCJXG拍到同隻火雞聯組實力差唔多
新拉打永遠最強,越新越強
axe1292 10:42 PM 09-25-14
接近神力
變左神沒著甲, 所以已經唔係RIDER XD
♀宮野真守♀ 09:31 AM 09-26-14
上幾頁好似有人搵呢首歌,果時好似未出

gingq7 01:00 AM 09-27-14
作者: ♀宮野真守♀:
新拉打永遠最強,越新越強
呢樣由1號/2號>V3時已經係咁
但去到劇場版時又會變番所有拉打實力差唔多
凍檸茶 08:02 PM 09-27-14
武器
坑渠蓋
pierrekwok 08:19 PM 09-27-14
作者: 凍檸茶:
武器
坑渠蓋
必殺技-將坑渠蓋套上身再彈前顏爆敵人
夜貓 08:41 PM 09-27-14
首乱舞escalation好正
Raise Up Your Flag好和風,三味線好掂
エイエイオー!エイエイオー!
魔璃 08:39 AM 09-28-14
結果最後一集都系冇陣羽蜜瓜
ai. 08:59 AM 09-28-14
超搞笑,見到個女仔識變身同變左男仔聲,完全無人覺得佢比人上身,直佢自己講之前係無人想救佢。今集有做好似無做咁,不過都好死左啲人真係死左。
♀宮野真守♀ 10:54 AM 09-28-14
咁算唔算一個女RIDER?

蕉爺又算唔算變左鬼呀?

話說蘋果套劇場版出左未架?
GN00508771 11:27 AM 09-28-14
作者: ai.:
超搞笑,見到個女仔識變身同變左男仔聲,完全無人覺得佢比人上身,直佢自己講之前係無人想救佢。今集有做好似無做咁,不過都好死左啲人真係死左。
變身後可以變聲不是好正常嗎?
魔法小王子 11:44 AM 09-28-14
作者: 魔璃:
結果最後一集都系冇陣羽蜜瓜
陣羽蜜瓜MOVIE大戰見 haha
滅龍士 12:02 PM 09-28-14
講好同Drive o既兩集crossover回呢?wizard都有鎧武冇?
ase 12:15 PM 09-28-14
絃汰變到神一般的存在,算唔算係拉打史上最強素身者?第時唔知可以點同其他拉打crossover了
鐵之侍 01:25 PM 09-28-14
檢察官居然成為LAST BOSS,不過走錯世界線就是了

想不到策士也威了一威,光實應也可諒自已了吧

鐙武對我來說自W後另一套我最滿意的新平成拉打了,最難得是很多角色最後都有戲份,也沒有勉強的去搞復活死去的人

之後的車輪應不會爛,但也應沒有那麼好看了吧
夜貓 02:06 PM 09-28-14
其實蕉爺系唔系
變左御神木?

ALEX CHOW 02:06 PM 09-28-14
接近神力
咁Kuuga呢

作者: ase:
絃汰變到神一般的存在,算唔算係拉打史上最強素身者?第時唔知可以點同其他拉打crossover了
非法佔領公眾地方同非法禁固=
神=外星人
非法佔領公眾地方同非法禁固
非法佔領公眾地方同非法禁固

作者: 鐵之侍:
檢察官居然成為LAST BOSS,不過走錯世界線就是了

想不到策士也威了一威,光實應也可諒自已了吧

鐙武對我來說自W後另一套我最滿意的新平成拉打了,最難得是很多角色最後都有戲份,也沒有勉強的去搞復活死去的人

之後的車輪應不會爛,但也應沒有那麼好看了吧
期待佢揸車,史上第2個揸車嘅Rider
PS; Driver架車啲車轆唔夠大
fortel 03:29 PM 09-28-14
作者: ase:
不過當去到第時其他拉打既MOVIE大戰未一樣變左個連對白都無出場一陣就比人打到訓係到既2打6
ai. 04:05 PM 09-28-14
今日shf入了榴槤同陣羽lemon,返屋企中,期待開盒
作者: GN00508771:
變身後可以變聲不是好正常嗎?
最主要想講,無人關心個女仔
尼路 11:16 PM 09-28-14
提子最後似返一個拉打……
有無人知最後出場個路人白衣女乜名?比女主還可愛……
ゆうたろう 11:43 PM 09-28-14
作者: 尼路:
提子最後似返一個拉打……
有無人知最後出場個路人白衣女乜名?比女主還可愛……
樹底同兩個細路一齊果個白衣女?
...
安藤穂乃果,即係變邪武果個女仔,只係件衫唔同o左。

睇睇東映Gaim官網:
http://www.toei.co.jp/tv/gaimu/

==================
補充:髮型都唔同o左~
ai. 11:48 PM 09-28-14
其實我覺得提子演繹得幾好,起初時好似唔係太識做戲,但後來越黎越好.
今日又入左兩隻shf

@羅彼仙奴 11:49 PM 09-28-14
這套Rider個結局係平成系之中最公整!個靚妹好正
尼路 11:57 PM 09-28-14
作者: 薑餅人Lobo:
樹底同兩個細路一齊果個白衣女?
...
安藤穂乃果,即係變邪武果個女仔,只係件衫唔同o左。

http://www.toei.co.jp/tv/gaimu/
只係換左件衫就兩個人咁……
@羅彼仙奴 03:49 AM 09-29-14
作者: 尼路:
只係換左件衫就兩個人咁……
這個女仔,原來好多噴血的寫真DVD,是近乎AV的動作
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134  ... 最後

返回主題版面