Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後
日本動漫畫討論版>香港開animate丨animate Café in 沙嗲王 × DIABOLIK LOVERS 開催決定!!
Squaresoft 08:24 AM 08-02-12
作者: jaVaj ◣:
??????????????????

有特典~~~~
多d 人去攪旺佢啦
Rance 03:15 PM 08-02-12
問題係佢有d咩miku商品先....
魔璃 03:19 PM 08-02-12
作者: Rance:
問題係佢有d咩miku商品先....
尋日行過, 得幾個folder賣 ...
J+1 04:54 PM 08-02-12
而家過去look look 先。。。
由手機版發出
jos 05:06 PM 08-02-12
無乜o野初音o野賣
不過我買o左個風鈴~
想要掛布 (有人睇呢度過呵
Squaresoft 05:18 PM 08-02-12
經過的版友煩請問問animate 係咪有得訂書?.thx
J+1 05:24 PM 08-02-12
真係唔多野買,結果買左呢個
奸奸巧唔夠100,好彩店員a 肯比。。。

好似全5 種,要抽的

由手機版發出
jos 08:04 PM 08-02-12

見到香港有個專賣VOCALOID o既貨架真係幾開心 除o左少o野賣之外....
ComeLOLoh 08:19 PM 08-02-12
右下個d係未杯黎?有冇人知幾錢?
jos 08:26 PM 08-02-12
作者: ComeLOLoh:
右下個d係未杯黎?有冇人知幾錢?
係杯不過無睇幾錢
最右係風鈴
不過呢幅相已經係上星期六影
jaycom 11:32 AM 08-03-12
https://www.facebook.com/media/set/?...7825637&type=1
正式開業啦﹗
tongmak 12:03 PM 08-03-12
作者: Squaresoft:
經過的版友煩請問問animate 係咪有得訂書?.thx
暫時仲未有
訂野果度仲同日方傾緊D細節點做
有就一定會有
有消息會係到通知大家
作者: jos:
係杯不過無睇幾錢
最右係風鈴
不過呢幅相已經係上星期六影
隻杯137
全店做緊9折
折實123.3

個折扣應該會做到8月尾

作者: jaycom:
正式開業啦﹗
多謝支持
不過好多野都未到.....

遲D會有member不過張卡未印好.....

-----------------------------
而上消息由店員a發佈
怪盜小G 12:10 PM 08-03-12
D攻略有D舊................

有無台版柯南劇場版既BD
Squaresoft 12:10 PM 08-03-12
作者: tongmak:
暫時仲未有
訂野果度仲同日方傾緊D細節點做
有就一定會有
有消息會係到通知大家
oh.... thx
仲諗著今日去問問....

想訂漫畫單行本同月刊漫畫雜誌....
tongmak 12:20 PM 08-03-12
oh.... thx
仲諗著今日去問問....

想訂漫畫單行本同月刊漫畫雜誌....
我自己都想有
我自己係搵緊出面訂
有既我唔洗再煩
Squaresoft 12:27 PM 08-03-12
我自己都想有
我自己係搵緊出面訂
有既我唔洗再煩
orz 你指冇月刊?

咁即係hk animate可以訂乜?
(而家訂開那一間成日脫期/漏期..)
tongmak 12:32 PM 08-03-12
orz 你指冇月刊?

咁即係hk animate可以訂乜?
(而家訂開那一間成日脫期/漏期..)
我既意思係仲未有得訂
會有但係未傾好d細節
weinky 10:02 PM 08-03-12

遲D會有member不過張卡未印好.....

-----------------------------
而上消息由店員a發佈
member卡會唔會同日本共通?
同埋幾時有
amn_dl811 10:19 PM 08-03-12
作者: weinky:
member卡會唔會同日本共通?
同埋幾時有
台灣的直營店的卡都不能和日本共通
香港代理店又怎會一樣?
flpchoho 10:49 PM 08-03-12
http://hk.news.yahoo.com/%E4%B8%89%E...XBhZ2U-;_ylv=3

已經講明無18禁書賣,即係同人誌一定冇!? 仲差在有冇店鋪預約特典,如果冇就基本上可以無視...............
anyone 10:52 PM 08-03-12
無漫畫je
(ry
leotam3 12:16 AM 08-04-12
作者: flpchoho:
http://hk.news.yahoo.com/%E4%B8%89%E...XBhZ2U-;_ylv=3

已經講明無18禁書賣,即係同人誌一定冇!? 仲差在有冇店鋪預約特典,如果冇就基本上可以無視...............
你地仲係"形"住animate會賣同人..........(笑
醒下啦
jaycom 12:25 AM 08-04-12
台灣animate 都有同人賣﹗
香港都可能有吧 ((希望
b_boy 12:45 AM 08-04-12
台灣果D係係日本賣唔出0既100円倉底貨...
flpchoho 12:48 AM 08-04-12
作者: leotam3:
你地仲係"形"住animate會賣同人..........(笑
醒下啦
其實都沒有期望過,一早知道如果香港賣的話一定會有班衛道之士出來說三道四
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後

返回主題版面