Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-02-12, 08:24 AM   #226
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
有特典~~~~
多d 人去攪旺佢啦

舊 08-02-12, 03:15 PM   #227
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
問題係佢有d咩miku商品先....

舊 08-02-12, 03:19 PM   #228
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: Rance 查看文章
問題係佢有d咩miku商品先....
尋日行過, 得幾個folder賣 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 04:54 PM   #229
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
而家過去look look 先。。。
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 05:06 PM   #230
jos
Crazy Gamer
單細胞

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
無乜o野初音o野賣
不過我買o左個風鈴~
想要掛布 (有人睇呢度過呵
jos 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 05:18 PM   #231
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

經過的版友煩請問問animate 係咪有得訂書?.thx

舊 08-02-12, 05:24 PM   #232
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
真係唔多野買,結果買左呢個
奸奸巧唔夠100,好彩店員a 肯比。。。

好似全5 種,要抽的

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 08:04 PM   #233
jos
Crazy Gamer
單細胞

見到香港有個專賣VOCALOID o既貨架真係幾開心 除o左少o野賣之外....
舊 08-02-12, 08:19 PM   #234
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
右下個d係未杯黎?有冇人知幾錢?

舊 08-02-12, 08:26 PM   #235
jos
Crazy Gamer
單細胞

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
右下個d係未杯黎?有冇人知幾錢?
係杯不過無睇幾錢
最右係風鈴
不過呢幅相已經係上星期六影
舊 08-03-12, 11:32 AM   #236
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
https://www.facebook.com/media/set/?...7825637&type=1
正式開業啦﹗

舊 08-03-12, 12:03 PM   #237
tongmak
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Squaresoft 查看文章
經過的版友煩請問問animate 係咪有得訂書?.thx
暫時仲未有
訂野果度仲同日方傾緊D細節點做
有就一定會有
有消息會係到通知大家
引用:
作者: jos 查看文章
係杯不過無睇幾錢
最右係風鈴
不過呢幅相已經係上星期六影
隻杯137
全店做緊9折
折實123.3

個折扣應該會做到8月尾

引用:
作者: jaycom 查看文章
正式開業啦﹗
多謝支持
不過好多野都未到.....

遲D會有member不過張卡未印好.....

-----------------------------
而上消息由店員a發佈

此篇文章於 08-03-12 12:43 PM 被 Gnosis 編輯。
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 12:10 PM   #238
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
D攻略有D舊................

有無台版柯南劇場版既BD

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 12:10 PM   #239
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

引用:
作者: tongmak 查看文章
暫時仲未有
訂野果度仲同日方傾緊D細節點做
有就一定會有
有消息會係到通知大家
oh.... thx
仲諗著今日去問問....

想訂漫畫單行本同月刊漫畫雜誌....

舊 08-03-12, 12:20 PM   #240
tongmak

引用:
oh.... thx
仲諗著今日去問問....

想訂漫畫單行本同月刊漫畫雜誌....
我自己都想有
我自己係搵緊出面訂
有既我唔洗再煩
舊 08-03-12, 12:27 PM   #241
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

引用:
我自己都想有
我自己係搵緊出面訂
有既我唔洗再煩
orz 你指冇月刊?

咁即係hk animate可以訂乜?
(而家訂開那一間成日脫期/漏期..)

舊 08-03-12, 12:32 PM   #242
tongmak

引用:
orz 你指冇月刊?

咁即係hk animate可以訂乜?
(而家訂開那一間成日脫期/漏期..)
我既意思係仲未有得訂
會有但係未傾好d細節
舊 08-03-12, 10:02 PM   #243
weinky
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
3DS Friend Code2578 4046 6410
PSN  IDweinky
引用:

遲D會有member不過張卡未印好.....

-----------------------------
而上消息由店員a發佈
member卡會唔會同日本共通?
同埋幾時有
weinky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 10:19 PM   #244
amn_dl811
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDamndl811
引用:
作者: weinky 查看文章
member卡會唔會同日本共通?
同埋幾時有
台灣的直營店的卡都不能和日本共通
香港代理店又怎會一樣?

舊 08-03-12, 10:49 PM   #245
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
http://hk.news.yahoo.com/%E4%B8%89%E...XBhZ2U-;_ylv=3

已經講明無18禁書賣,即係同人誌一定冇!? 仲差在有冇店鋪預約特典,如果冇就基本上可以無視...............
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 10:52 PM   #246
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
無漫畫je
(ry

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 12:16 AM   #247
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: flpchoho 查看文章
http://hk.news.yahoo.com/%E4%B8%89%E...XBhZ2U-;_ylv=3

已經講明無18禁書賣,即係同人誌一定冇!? 仲差在有冇店鋪預約特典,如果冇就基本上可以無視...............
你地仲係"形"住animate會賣同人..........(笑
醒下啦

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 12:25 AM   #248
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
台灣animate 都有同人賣﹗
香港都可能有吧 ((希望

舊 08-04-12, 12:45 AM   #249
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
台灣果D係係日本賣唔出0既100円倉底貨...

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 12:48 AM   #250
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: leotam3 查看文章
你地仲係"形"住animate會賣同人..........(笑
醒下啦
其實都沒有期望過,一早知道如果香港賣的話一定會有班衛道之士出來說三道四
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[cw24][I6] -----《To Be....& Doll Lovers》 原創雙人誌 小丸son Cosplay同人MIX討論區 1 08-22-07 11:34 PM
求LOVERS ~恋に落ちたら…~的攻略~ 亞瑪迪拉 H-GAMEの部屋 7 05-06-05 09:18 PM
[PS2]Galaxy angel Moonlit Lovers圖片 ,2/26發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 13 12-27-03 05:20 AM
GALAXY ANGEL Moonlight Lovers出左 強化人間ですの~★ PC電腦遊戲討論版 41 09-01-03 10:07 PM
LOVERS & MuvLuv Rv250 H-GAMEの部屋 3 11-22-02 11:46 AM

現在的時間是 04:01 PM

手機版 | APP版