Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-03-09, 11:16 AM   #351
LED
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagHI LED
引用:
作者: TOMCHEUNG 查看文章
special係左武+右武?
都唔知點樣打中人
special無set過制應該back

http://tw.nicovideo.jp/mylist/4778226
LED 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 03:33 PM   #352
Akito86
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2003
實在隻game點解咁難用人link機...成日都搵唔到對手...

舊 05-03-09, 03:44 PM   #353
Montague
God of Gamer
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
作者: Akito86 查看文章
實在隻game點解咁難用人link機...成日都搵唔到對手...
入lobby等人挑你啦,平均半分鐘就會有人挑你

舊 05-03-09, 04:17 PM   #354
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
請問有幾多人改左DC0的?
係邊改?$?好唔好用?

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 04:23 PM   #355
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
唔識玩就打下電腦先

http://www.gamebase.com.tw/forum/187...e/topic/307227

搵到篇關於DC版基本操作既文
新手睇住先

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 05:27 PM   #356
ai.
RELEASED

引用:
作者: Viper II 查看文章
唔識玩就打下電腦先
其實不用的,ranked的人都未必個個勁,
只有不要找高你3,4級就好安全,高你一兩級都無問題.
好似我咁弱我都可以W30 L24 143pts.
雖然不是好成績,但至少沒有l比w多.

唔知點解同日本連就算無格一係好順,一係lag到唔知點玩,
一定無好似香港咁玩一陣lag一兩下咁樣....

此篇文章於 05-03-09 05:30 PM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 05:33 PM   #357
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: AiStudio 查看文章
其實不用的,ranked的人都未必個個勁,
只有不要找高你3,4級就好安全,高你一兩級都無問題.
好似我咁弱我都可以W30 L24 143pts.
雖然不是好成績,但至少沒有l比w多.

唔知點解同日本連就算無格一係好順,一係lag到唔知點玩,
一定無好似香港咁玩一陣lag一兩下咁樣....
我同你玩好lag

舊 05-03-09, 05:55 PM   #358
ai.
RELEASED

引用:
作者: Viper II 查看文章
我同你玩好lag
同你個種叫玩一陣lag一兩下,
其實我都唔知點解會lag,我估我地兩邊其中一邊dl緊野,所以佔用了對海外speed.
(但我估應該不是bt,因為可以順一陣,lag一兩下.)
無記錯早一日同黃金史提芬玩開頭幾rounds無lags,
只係去到後段幾rounds就lags,不過當時我估係我housemate dl緊野.

你都未見過有一次同某個日本人玩,可以玩3秒lag1秒,係咁樣loop到完場.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 06:08 PM   #359
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
邊位個gametag係HI LED?
我見呢位兄台個frd list好多gaf人應該係呢度d版友黎架下嘩?

舊 05-03-09, 06:18 PM   #360
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: Rance 查看文章
我見呢位兄台個frd list好多gaf人應該係呢度d版友黎架下嘩?
呢一頁頂頂果個咪係囉

舊 05-03-09, 06:23 PM   #361
Tenzan
Game Master
中島艦上攻擊機天山

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDTenzan_jin
XBox Live GamertagTenzan Jin
引用:
作者: Rance 查看文章
打VO點可以唔識師傅。

未得閒更新(っ・ω・c) Asriel 凜として時雨 いきものがかり
North Star Design 192 MKⅡ + DAC32, Burson Soloist, PCM-D50, MD10, TA-3, PFR-V1, MDR-7509HD, AH-D7000
Tenzan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 06:32 PM   #362
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我呢d雜兵真係有眼不識泰山,失覺哂

舊 05-03-09, 06:51 PM   #363
LED

引用:
作者: Tenzan 查看文章
打VO點可以唔識師傅。
上左神枱-N-
香港比我勁既大有人在嘛

http://tw.nicovideo.jp/mylist/4778226
舊 05-03-09, 07:08 PM   #364
柚原konomi

註冊日期: Aug 2005
XBox Live Gamertagmewhk
引用:
作者: LED 查看文章
上左神枱-N-
香港比我勁既大有人在嘛
笑,我睇番都有同你打過...
不過就冇ADD到...XD
柚原konomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 08:34 PM   #365
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
比mewhk100% 贏左兩局

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 09:15 PM   #366
柚原konomi

註冊日期: Aug 2005
XBox Live Gamertagmewhk
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
比mewhk100% 贏左兩局
原來果個日本ACC 係你黎~.~

我想知有幾多人係用STICK玩的?
柚原konomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 09:23 PM   #367
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

我岩岩整番好支的, 而家仲要d時間去習慣....太耐冇用, 又俾個手掣打壞手幾日....
俾人屈斬呀

舊 05-03-09, 09:30 PM   #368
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
<手掣…成日跳完都拉唔番落地/空中原地轉向 OTL

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 09:56 PM   #369
Viper II
↘みもりんっ

俾konomi劈爆

舊 05-04-09, 01:02 AM   #370
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
有冇需要開一個攻略區等大家交流?

如果用type a操作,點樣可以出到旋回?

此篇文章於 05-04-09 01:07 AM 被 Montague 編輯。
Montague 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-09, 07:17 AM   #371
LED

引用:
作者: Montague 查看文章
如果用type a操作,點樣可以出到旋回?
兩枝的一上一下 就會旋回

↓+↑ 左旋回
↑+↓ 右旋回

舊 05-04-09, 02:15 PM   #372
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

我都覺得應該要開個攻畋區

舊 05-04-09, 05:00 PM   #373
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
我都覺得應該要開個攻畋區
support~!!

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-09, 05:40 PM   #374
白高達
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDcody128
XBox Live Gamertagcody128
引用:
作者: Jockey 查看文章
support~!!
Support x 2
成就好易開晒,最難係 10 Ranked Match,因為好難搵到對手

舊 05-04-09, 06:00 PM   #375
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
Support x 3 (新手一名)
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:06 PM

手機版 | APP版