Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
電影版>平、靚、正、新、舊...影碟情報站 (歡迎報料!)
BRA武藏 03:49 AM 03-07-08
朋友話,有d其實係日本運到中國當廢料的堆田「廢物」,俾人買左再運返來香港賣喎……
wing 10:11 AM 03-07-08
作者: BRA武藏:
朋友話,有d其實係日本運到中國當廢料的堆田「廢物」,俾人買左再運返來香港賣喎……
呢d 所謂 "廢物" 其實全部係新貨, 有d仲係算幾新下的戲... 好似我早幾日就執左套king kong雙碟連書仔特典, $28

作者: (hugh)RED:
BluRay is getting more popular, and DVD may fade out sooner or later

so it is time to hv a clearance
u may notice that HMV and HK Records are having the same move.
但價格差好遠.

依家d碟多人買先至貴o西, 舊年聖誕仲平d, 好多單碟戲係$8 - $10, 雙碟都係$18 - $28

作者: 機場美少年:
不過,係日版無中文字幕真係買嚟儲就啱,如果係live演唱會就好。
買西片就冇所謂la, 有英文原音同英文字幕.

不過有d戲都有中文字幕, 好似back to the future同hulk
歌絲˙暮斯 06:31 PM 03-07-08
DVD 唔知

我問過店員 D 好多果 D SAMPLE CD o係日本有唔少人收集/儲, 所以有 D 個價及得上一般既 CD, 可能仲貴.

灣仔 188 同先達都有幾間呢 D 鋪頭

都唔係近來既事, 至少三四年啦.... 竟然咁多人唔知有呢 D 鋪頭
亞利古 06:42 PM 03-07-08
今日見到都呆左
可以平成咁
即刻買左幾隻
IDGAF 03:30 PM 03-12-08
希望明天可以抽時間去睇下…(都賣得7788了吧…)

突然醒起屋企全部PC的DVD-ROM都係3區的…
只有一部國產全區DVD,如果隻日版DVD無英文字幕對我嚟講都係癈的…

宜家有咩日版DVD,又平又有英文字幕推介?
DevilElvis 04:46 PM 03-12-08
作者: 機場美少年:
希望明天可以抽時間去睇下…(都賣得7788了吧…)
DeathNote & KingKong我噚晚去買仲有成大[棟]

女王果隻CD好正 ,個樣又索
wing 05:15 PM 03-12-08
作者: DevilElvis:
DeathNote & KingKong我噚晚去買仲有成大[棟]
琴晚有冇咩新貨?
com1010hkjp 10:40 PM 03-07-08
我想買倒A gundam DVD boxs....

不過得1-26集....

so冇買到
MS331 11:05 PM 03-07-08
作者: com1010hkjp:
我想買倒A gundam DVD boxs....

不過得1-26集....

so冇買到

幾錢?
得26集都照買
W!LL 04:20 AM 03-08-08
我覺得隻death note最慘
3DVDs+海砂CD只係賤價$10...
當初我有諗過入港版上下篇Box set, 好彩
HFK 04:36 AM 03-08-08
作者: W!LL:
係邊間咁平
半熟蕃茄 10:50 AM 03-08-08
不過佢得日文字幕
如果唔識日文但打慣機應該都明
p.s. 我都係差d入港版,好在見到呢set平野即買,0個時買$28....不過開左後裡面個盒爛左,但都無所謂la(咁抵玩 )......而家$10...攪到有d想買多隻黎儲
W!LL 02:30 PM 03-08-08
作者: 燈蛾撲火:
不過佢得日文字幕
如果唔識日文但打慣機應該都明
p.s. 我都係差d入港版,好在見到呢set平野即買,0個時買$28....不過開左後裡面個盒爛左,但都無所謂la(咁抵玩 )......而家$10...攪到有d想買多隻黎儲
睇過原著, 又有日文字幕, 問題真係唔大~
$10抵儲啦~

仲有Will套Robot、畢仔既fight club, 廿幾雞真係幾抵
作者: HFK:
係邊間咁平
1/F落扶手果邊~
柴崎幸 02:46 PM 03-08-08
近來仲有《Final Fantasy 7》既 movie DVD,只售$30,算係咁啦。
無聞 05:16 PM 03-08-08
作者: 柴崎幸:
近來仲有《Final Fantasy 7》既 movie DVD,只售$30,算係咁啦。
ff7 ac
咁低
真是買到隻返來擺都抵
半熟蕃茄 04:30 PM 03-08-08
睇過原著, 又有日文字幕, 問題真係唔大~
$10抵儲啦~

仲有Will套Robot、畢仔既fight club, 廿幾雞真係幾抵

1/F落扶手果邊~
I robot我都有買但無諗住睇...開左個packing...好靚
p.s. 呢套睇左兩次(一次係戲院,一次係電視),但忍唔住又買返黎儲
另外<情陷紅磨坊>呢套又係好抵,雖然得英文字幕,但見廿幾又要比錢
以上仲抵過買vcd
wing 08:57 PM 03-08-08
以上仲抵過買vcd
好似king kong港版vcd都要29, 果度dvd賣28.
arcadia 09:42 PM 03-08-08
我好少去
請問可唔可以pm我正確位置
謝!
半熟蕃茄 09:55 PM 03-08-08
不過其實呢d碟好似大陸買仲平....聽聞$10左右有交易

作者: wing:
好似king kong港版vcd都要29, 果度dvd賣28.
$28.....仲要有本靚靚booklet送(不過我無買,因為之前已買左港版dvd)
wing 10:02 PM 03-08-08
不過其實呢d碟好似大陸買仲平....聽聞$10左右有交易

$28.....仲要有本靚靚booklet送(不過我無買,因為之前已買左港版dvd)
始終拿上手個重量感同靚靚包裝係唔同的.......................

而且有d片大陸版會cut野. 之前買左大陸版通天塔... 睇睇下講日本果段就知瀨野
MS331 10:08 PM 03-08-08
GUN X SWORD DVD都係$38@
不過搵唔到水著果話,無買
gsw 11:19 PM 04-11-08
作者: MS331:
GUN X SWORD DVD都係$38@
不過搵唔到水著果話,無買
今日係地庫終於等到FIGURE BOXSET番左貨掃晒10 12 13,
係一樓見到間有水著個BOXSET,不過勁殘之餘仲要賣成199 ...
半熟蕃茄 11:09 PM 03-08-08
作者: wing:
始終拿上手個重量感同靚靚包裝係唔同的.......................

而且有d片大陸版會cut野. 之前買左大陸版通天塔... 睇睇下講日本果段就知瀨野
我係指大陸都有呢d 日版dvd..聽聞d鋪有d就係0個邊入貨
TOMCHEUNG 10:30 PM 03-08-08
Death Note 好似貴番
$10 ----->$15 q
_張學良_ 10:32 PM 03-08-08
作者: TOMCHEUNG:
Death Note 好似貴番
$10 ----->$15 q
It's around 15-18...
I have seen $38 at 2/f
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面