Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-13-11, 02:43 PM   #326
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
應該話,當上海3d果d少人玩既野都買到既時候
實在唔明點解怕買唔到game
直接d講,有錢你怕買唔到zelda?
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 06:43 PM   #327
猩猩~
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code0645 6960 2274
唔知聽日會唔會有貨呢
猩猩~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 07:32 PM   #328
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: samus 查看文章
講真香港有幾多人玩3ds 丫!你估iphone 咩買唔到?
出左三個月已經多左好多人玩 係少game下 你呢?!
iPhone 有好多game唔值得去買 好多等限時

我唔急 又唔係限量出版
有game玩緊

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 07:48 PM   #329
shadowkenny1982
Junior Member

註冊日期: Mar 2008
買iphone的人多數是炒~~~情況唔同
之前pilotwing都缺貨~~~
如果想早d玩~~~可能會貴d係正常~~
唔知聽日有無貨呢

時之笛是情意結~~
係zelda fans.....貴d都無所謂
shadowkenny1982 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 08:08 PM   #330
knob
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2008
Nintendo Switch IDSW-5440-9442-2919
PSN  IDKnob_SW
XBox Live Gamertag4k blu-ray only
其實呢D遊戲係香港美版普遍都會平過日版幾多?
knob 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 08:30 PM   #331
猩猩~

引用:
作者: knob 查看文章
其實呢D遊戲係香港美版普遍都會平過日版幾多?
大部分N3DS GAME日版都貴美版1-200....
舊 06-13-11, 08:31 PM   #332
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
淘寶方面

您好 感謝您選擇我們店!剛剛接到日本那邊的消息 3DS 日版 塞爾達傳說悲劇了。我們的所有訂單都被砍了,也就是說不會有貨直接從日本過來了。非常抱歉,請相信我們也是做足了準備才接受預定的也從來不會故意食言。目前我們正在積極尋找別的途徑來拿貨,而就算目前可以找到一點貨源的話,那價位也將是遠遠超過我們可以控制和預想的範圍,所以為了不耽誤您及時拿到貨,我們建議您先退款,有進一步消息我們也會及時同時您,多謝您的理解!
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 08:35 PM   #333
BlackWing
World Order
↘本氣度0

即係肯比多d錢就有貨囉
舊 06-13-11, 08:39 PM   #334
天涯笑笑生

註冊日期: Jul 2010
引用:
作者: 猩猩~ 查看文章
唔知聽日會唔會有貨呢
咁快@@....
有無人訂左+CD!?
天涯笑笑生 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 09:23 PM   #335
猩猩~

引用:
作者: 天涯笑笑生 查看文章
咁快@@....
有無人訂左+CD!?
我見之前好多game都係星期二有貨咋....
舊 06-13-11, 09:27 PM   #336
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
咁快@@....
有無人訂左+CD!?
隻CD係Nintnedo Club會員限定品
聽日都有機會....

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 10:02 PM   #337
Terry Sham
Crazy Gamer
Lazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDshumfukuen
Nintendo Switch ID413115694034
3DS Friend Code0920 2570 3686
PSN  IDshumfukuen
隻club nintendo OST的曲目少過我98年買o個隻好多......

http://www.amazon.co.jp/%E3%82%BC%E3...s_all_1#disc_1

舊 06-13-11, 10:32 PM   #338
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
玩亞爆左訂

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 12:06 AM   #339
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
今日問咗GAME鋪佢都話驚到時冇貨俾到佢
睇嚟我都係乖乖地咁玩住隻紙箱戰機等佢算…

另外就係要正日先有貨到
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 01:35 AM   #340
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
我深信兩星期後個貨源會正常返, 大不了繼續玩DOA

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 02:09 AM   #341
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: W!LL 查看文章
仲玩緊PS360 D GAME,兩星期後就TOTA
買唔到就88~~~
我理得你炒到天價都唔關我事~

舊 06-14-11, 09:50 AM   #342
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: W!LL 查看文章
3DS有幾多GAME?貨源正常返唔代表價會正常返

舊 06-14-11, 10:17 AM   #343
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
3DS有幾多GAME?貨源正常返唔代表價會正常返
其實係日板少game lor
如果有多d 移植美game, 咁都好d 呀
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 10:23 AM   #344
Vice
Ultimate Gamer
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
我都問o左相熟店舖
不過唔多樂觀
都係等o下先買lor... = =

舊 06-14-11, 02:18 PM   #345
KenElababy

註冊日期: Jun 2011
小第有一問題
本人未玩過原作
真係見唔到有咩原因令大家覺得咁好玩?
KenElababy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 03:00 PM   #346
shadowkenny1982

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: KenElababy 查看文章
小第有一問題
本人未玩過原作
真係見唔到有咩原因令大家覺得咁好玩?
你有無玩過其他zelda先
zelda...不嬲音樂正,平衡度高,解迷精彩
時之笛更加是系列中首隻獲得日本game雜誌(famixx40分滿分作品(now都好似得1x隻滿分)
外國game評亦對時之笛高度評價,屢獲大獎
我都是係玩過頭兩個迷宮~~已經覺得好正
shadowkenny1982 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 03:10 PM   #347
天涯笑笑生

註冊日期: Jul 2010
信和2樓賣520..........
450左右入手就差唔多了...
天涯笑笑生 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 03:13 PM   #348
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
信和2樓賣520..........
450左右入手就差唔多了...
果邊有人話上面d商人吹話香港今日賣6舊水
舊 06-14-11, 03:40 PM   #349
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
$430都仲可以考慮,五百樓上就自己炒飽佢
都不爭在等多一排

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 03:41 PM   #350
kiko_0304

註冊日期: Apr 2009
行過ssp 中間大鋪,zelda $588
kiko_0304 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Biohazard: Revelations 綜合情報 Vol. 2 | | 嚴禁劇透 ! neo2046 手提遊戲機討論版 214 02-09-13 12:49 PM
[ETC] The Legend of Zelda: The Shadowgazer neo 手提遊戲機討論版 9 11-02-08 01:57 AM
[Wii] The Legend of Zelda: Twilight Princess Vol. 2 neo2046 電視遊戲討論版 837 04-07-08 12:12 PM
GC Legend of Zelda: Four Swords Adventures小問 美版之王-天涯浪子 電視遊戲討論版 13 06-19-04 11:02 PM
[GC]The Legend of Zelda 2 info at March end ? neo2046 電視遊戲討論版 0 03-16-04 11:31 PM

現在的時間是 10:12 PM

手機版 | APP版