Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後
收藏品討論版>S.H.フィギュアーツ(S.H.Figuart) 專區 Vol.3
Dangerous-boy 09:57 PM 02-08-14
作者: PTX-003C:
隻鋼鐵加魯魯真係......垃圾到一個地步....
我買咗都覺得極揾笨,可惜對佢太有愛了!
PTX-003C 03:38 AM 02-09-14
作者: Dangerous-boy:
我買咗都覺得極揾笨,可惜對佢太有愛了!
企又企唔開....又開唔到全彈發射....腳抓地性為零...
開盒果下真係Dum 晒心口, 你同我講呢隻係Figurart Zero 我條氣都順少少
魔璃 09:03 AM 02-09-14

H之光

好快會出 (?)
赤兵尉SETH 09:06 AM 02-09-14

魔璃 09:20 AM 02-09-14

咁快 ...

咁快

好似系shf
yeah yeah 09:55 AM 02-09-14
隻貞子咁點屈對腳...
flpchoho 05:58 PM 02-09-14
作者: 魔璃:

H之光

好快會出 (?)

咁快 ...

咁快

好似系shf
Suite已經無影了 Sunny睇完成品應該就來可以出
Sailor moon 咁快出Saturn skip左天王, 海王同冥王?????
魔璃 07:56 PM 02-09-14
作者: flpchoho:
Suite已經無影了 Sunny睇完成品應該就來可以出
Sailor moon 咁快出Saturn skip左天王, 海王同冥王?????
我諗六花唔洗暈shop既
flpchoho 08:18 PM 02-09-14
我諗六花唔洗暈shop既
好難講,你知佢出牌無路捉
地場衛 10:08 PM 02-09-14
等左妳好耐喇,土星
Dangerous-boy 01:43 PM 02-10-14

[S.H.Figuarts マリオ] プロモーション映像公開!

怪盜小G 02:00 PM 02-10-14
同粘土打對台
pierrekwok 02:09 PM 02-10-14
作者: yeah yeah:
隻貞子咁點屈對腳...
貞子包唔包電視先?
赤兵尉SETH 02:24 PM 02-10-14
仲要有井!

出得貞子,唔爭在出埋呪怨對母子同籃球BBA
pierrekwok 06:11 PM 02-10-14
作者: 赤兵尉SETH:
仲要有井!

出得貞子,唔爭在出埋呪怨對母子同籃球BBA
師兄,籃球BBA係咩??
赤兵尉SETH 10:12 PM 02-10-14
作者: pierrekwok:
師兄,籃球BBA係咩??

http://www.youtube.com/watch?v=7fZSGEJXQCQ
廢人 10:26 PM 02-10-14
貞子點解唔係remake版後半果個造形嫁
explosion 10:54 PM 02-10-14
就咁睇..好笑多過恐怖
pierrekwok 12:50 PM 02-11-14
作者: 廢人:
貞子點解唔係remake版後半果個造形嫁
量產型貞子唔係入左黑歷史既咩?
魔璃 05:56 PM 02-15-14
笨大又同大家測運

凍檸茶 06:01 PM 02-15-14
估你唔到喎,天地蓋
ゆうたろう 10:51 PM 02-15-14
笨大又同大家測運

[IMG]https://scontent-b-sjc.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/l/t1/q71/s720x720/1622069_613033385442897_778279092_n.jpg[/IMG
對我冇影響,我一向都唔點揀,是但拎兩盒,揀其一就畀錢,
而家咁仲好,隨手拎一盒就可畀錢走人。

塗裝出界果d唔太在意,都唔會太離譜掛?
反而我覺得關節鬆緊先最重要,
揀到隻靚靚仔仔,但手軟腳軟,都冇心機玩啦,
而關節鬆緊一向都冇得揀,都係靠運,所以而家咁樣設計盒面對我冇影響。
赤兵尉SETH 07:23 AM 02-17-14
外國ToyFair2014都有新野出

yeah yeah 09:44 AM 02-17-14
嗚門睇落唔錯....
希望佢keep住出....
唔好又開完條line又停
魔璃 11:22 AM 02-17-14
作者: 薑餅人Lobo:
對我冇影響,我一向都唔點揀,是但拎兩盒,揀其一就畀錢,
而家咁仲好,隨手拎一盒就可畀錢走人。

塗裝出界果d唔太在意,都唔會太離譜掛?
反而我覺得關節鬆緊先最重要,
揀到隻靚靚仔仔,但手軟腳軟,都冇心機玩啦,
而關節鬆緊一向都冇得揀,都係靠運,所以而家咁樣設計盒面對我冇影響。
我對塗裝冇意見, 不過近期笨大系包裝上 (漏件, 錯件, 天地倒轉) 出錯多左
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後

返回主題版面