Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 01-27-20, 07:57 AM   #851
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
R.I.P
難已接受
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-20, 08:18 AM   #852
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
唉屌...點解會咁...
rip

舊 01-27-20, 09:24 AM   #853
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
太突然了

一代傳奇就咁樣與世長辭

仲要係父女一齊墜機

RIP
由手機版發出
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-20, 09:58 AM   #854
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
RIP唔睇NBA但都覺高比仔係傳奇

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-20, 10:07 AM   #855
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
好難接受,
RIP, half of my childhood KO Combo

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-20, 10:48 AM   #856
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
好難接受,
RIP, half of my childhood KO Combo
係。。當年睇公牛年紀仲細唔識睇。到開始睇第一隊鍾意就係湖人。
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-20, 11:52 AM   #857
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
RIP

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-20, 12:53 PM   #858
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
係。。當年睇公牛年紀仲細唔識睇。到開始睇第一隊鍾意就係湖人。
由手機版發出
當年仲係一個乳臭未乾既靚仔,成日去搵MJ挑機
到愈打愈成熟打不死既精神,好令人敬佩
永遠懷念佢
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-20, 02:32 PM   #859
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo

https://twitter.com/espn/status/1221...645906956?s=20

舊 01-27-20, 10:31 PM   #860
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
一代傳奇....好走..

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-20, 08:07 PM   #861
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
今朝瞓醒,即刻望一望fb
內心仍希望會有奇蹟出現.....

呢一代打籃球既人,甚至做運動既人...好多都深受佢影響
未必每一個人一開始有喜歡佢(我開頭好憎佢)
佢亦未必係最有成就籃球員

但佢絕對係最能夠激動人心的運動員
由手機版發出
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-20, 01:55 AM   #862
Sar8
The One

LA既球迷呢一兩個月都唔知點過...

舊 01-30-20, 09:50 PM   #863
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: Penny仔 查看文章
今朝瞓醒,即刻望一望fb
內心仍希望會有奇蹟出現.....

呢一代打籃球既人,甚至做運動既人...好多都深受佢影響
未必每一個人一開始有喜歡佢(我開頭好憎佢)
佢亦未必係最有成就籃球員

但佢絕對係最能夠激動人心的運動員
由手機版發出
佢逼走Shaq同Phil之後單飛果幾年我都好憎佢╴
但作為96年開始認真睇NBA既80後嚟講,
佢已經係一個世代既符號同代表

我的雜談小屋
舊 02-02-20, 04:02 PM   #864
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

今年All Star改賽制真係做多左,
其實要致敬的話大家認認真真打番場已經好足夠,
而家直頭係矯情,不知所謂

我的雜談小屋
舊 02-02-20, 07:33 PM   #865
Penny仔

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
今年All Star改賽制真係做多左,
其實要致敬的話大家認認真真打番場已經好足夠,
而家直頭係矯情,不知所謂
不明白真正的曼巴精神
舊 02-06-20, 02:42 PM   #866
Penny仔

究竟AI點樣做到.....半季冇打波,仲可以簽到2yr 30m
我覺得佢原本係打算下年平簽返勇士
咁而家梗係唔返啦
舊 02-06-20, 04:48 PM   #867
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
究竟AI點樣做到.....半季冇打波,仲可以簽到2yr 30m
咁而家梗係唔返啦
話晒球員工會副主席麻......

舊 02-07-20, 06:46 AM   #868
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
Wiggins 去勇,D.Lo去灰狼
算係各取所需,Wiggins如果仲有得進化黎緊搭浪花應該有啲睇頭

Towns得到一個好朋友

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 02-07-20, 08:53 AM   #869
Penny仔

引用:
作者: 搖搖 查看文章
Wiggins 去勇,D.Lo去灰狼
算係各取所需,Wiggins如果仲有得進化黎緊搭浪花應該有啲睇頭

Towns得到一個好朋友

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
I Miss Dlo...
雖然我都覺得佢同curry雙衛應該唔work, 但始終未試過, 覺得勇士有負於佢
Wiggins 都係當強化版(?)Barnes 咁用, 照計就易夾D
同埋今年勇士應該避到稅...

唔知offseason 簽唔簽得返大狗3世....我覺得佢幾好用
因為避稅唔留都幾可惜

而家要填roster 位, Chriss同Bowman應該會有正式合約

此篇文章於 02-07-20 08:55 AM 被 Penny仔 編輯。
舊 02-07-20, 09:05 AM   #870
Penny仔

油頭功力仍在....
甩左winslow, waiters, James Johnson3張約
補返AI, Crowder, Solomon Hill
Crowder又一個配合到又Heat球風球員

而家係爭個內線頂一頂Bam Adebayo

呢隊波今年有機會突圍
舊 02-07-20, 01:18 PM   #871
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
木狼真係執左佢啦
有乜理由連個pick都換俾人地
潛力狼連潛力機會都無埋

舊 02-07-20, 05:59 PM   #872
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: POISON 查看文章
木狼真係執左佢啦
有乜理由連個pick都換俾人地
潛力狼連潛力機會都無埋
萬年重建隊不是流的 各方面既作業都太過家庭式

引用:
咁而家梗係唔返啦
人地係大公司做過又成功過 RESUME 太過靚 在熱火那邊反正得BUTLER 一個MAX 有空間搏下 2年30M唔算好貴 反正神算子油頭從來都唔做蝕本生意的

此篇文章於 02-07-20 06:03 PM 被 wai2408 編輯。
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-20, 12:34 PM   #873
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
Wiggins 去到 Warriors 第一場都係 Lead 唔到隊波,我諗佢都真係「係咁先」。
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-20, 09:41 AM   #874
Sar8
The One

咁多年都睇穿佢其實係scorer來

舊 02-10-20, 09:44 AM   #875
Penny仔

引用:
作者: Greenhead 查看文章
Wiggins 去到 Warriors 第一場都係 Lead 唔到隊波,我諗佢都真係「係咁先」。
就係唔駛佢lead
假設木狼要佢做10樣野
去到勇士, 佢只要做好一半就可以了

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 43 阿聰 體育版 1007 04-01-19 11:48 AM
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM

現在的時間是 10:30 PM

手機版 | APP版