Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62 112 512  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
>>>>>劉伯<<<<< 11:37 AM 10-09-15
作者: clie:
要喺機體畫面入面按,唔好喺出擊畫面
又細格, 仲要透明, 睇死人
小嘉 11:38 AM 10-09-15
C uc 賣啦
R 做完機體mission 都賣換chip
首抽其實刷魔神Z好d
D攻機太紙
不過同介角魔Z神撞左
變左刷其他好D
最fit其實刷槍ssr
換魔神Z

另求朋友:(
元首KFC 11:42 AM 10-09-15
作者: Matthew.Y:
我指係要求你4突機數量個mission,唔係打unit quest
原來不知不覺已完成了...
heyman774 11:43 AM 10-09-15
作者: 小嘉:
C uc 賣啦
首抽其實刷魔神z 好d

不過同介角魔神撞左
變左刷其他好d
C可以做4突MISSION, 其實可以抽到爆格50/50再抽友情
會直接入禮物箱, 夠4突再攞出來

UC就用來技能lv1升lv2用, 食10隻UC有50%升技
Matthew.Y 12:36 PM 10-09-15
C uc 賣啦
首抽其實刷魔神Z好d
D攻機太紙
不過同介角魔Z神撞左
變左刷其他好D
最fit其實刷槍ssr
換魔神Z

營運真係痴線,第一隻戒角都會可以撞現存既ssr
同rare值同角色可以突破就話啫,而家睇住隻野又換唔落手都唔知想點
亍 ◣ 12:36 PM 10-09-15
再刷十抽得兩隻sr######################
Kaiser 01:46 PM 10-09-15
表示三一搭朋友SSR再加N隻R機仲可以撐到去40話
不過之後難講 X( 目前還在農機階段...

估計下星期開始有活動了?? 唔係的話課金組應該練晒D野了
GP03D 01:49 PM 10-09-15
C uc 賣啦
首抽其實刷魔神Z好d
D攻機太紙
不過同介角魔Z神撞左
變左刷其他好D
最fit其實刷槍ssr
換魔神Z

R我會用2隻升左SSR/主力既必殺技去到LVL2先至賣.....
ZeroChow 01:49 PM 10-09-15
Lv27盾鐵甲打19話, 2個加防技開左, hp都好似倒水咁.
soda 02:11 PM 10-09-15
哇..真係十抽得張保底 好頹
Matthew.Y 02:17 PM 10-09-15
作者: ZeroChow:
Lv27盾鐵甲打19話, 2個加防技開左, hp都好似倒水咁.
高裝甲既機其實最多都只係可以去到食少d既程度,我打到40話都係盡量用鐵甲行前幫exia食多d傷害,之後都要靠補機回血,最後boss放齊精神同超必秒
Matthew.Y 02:24 PM 10-09-15
作者: Kaiser:

13號開始蘭斯洛特襲來,有ssr蘭斯洛特出
yeah yeah 02:29 PM 10-09-15
咁快有限定打..
打朱雀
6078 03:20 PM 10-09-15
又玩限定
小嘉 03:50 PM 10-09-15
又學cc 無保底難打到嘔
元首KFC 04:03 PM 10-09-15
活動送ssr? 萬歲
小嘉 04:07 PM 10-09-15
打魔神,有無巨巨開group / fd list add
okabe 04:11 PM 10-09-15
又學cc 無保底難打到嘔
魔神玩法?定打任亂入?
小嘉 04:16 PM 10-09-15
作者: okabe:
魔神玩法?定打任亂入?
唔知呀,睇佢點set
純drop 9成難跌到嘔
HI_Ricky 04:20 PM 10-09-15
作者: Kaiser:

女王升爆LV10 之後忍手留parts 到39
三一SSR搭全格SR/R 就得, 狂超必.... :P

PS: 出完UC GGG , 打多排其實可以 唔打上去住, 10AP 刷 4000EXP 仲好
heyman774 04:57 PM 10-09-15
http://line.me/R/ti/g/VSlJcKKYO1

無估錯lancelot應該係魔神ev
開定line group 魔神戰互add互放尾刀
傑斯特 06:33 PM 10-09-15
嗯,即係到時個pool會入返紅蓮二式SSR
:bface: 10:04 PM 10-09-15
等睇無特效角+無保底
clie 10:13 PM 10-09-15
抽到相同SR,係咪應該用黎突破?
傑斯特 10:28 PM 10-09-15
作者: :bface::
等睇無特效角+無保底
放心你肯定睇唔到
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62 112 512  ... 最後

返回主題版面