Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
Suda 11:46 AM 12-27-11
聰叔玩唔掂Love plus
蒼之星雲 11:48 AM 12-27-11

太好啦~ 有好幾隻想買既可以試完再決定買唔買
不過唔知幾時先開始配信
winsonandcyndi 11:52 AM 12-27-11
個會未播完 已經唔少人入定eshop

p.s 呢次唔會逼爆服務器掛
N0T51B 12:01 PM 12-27-11
真係俾我估中
睇嚟動森應該係十二月出...
Nichiki 12:06 PM 12-27-11
作者: 蒼之星雲:

太好啦~ 有好幾隻想買既可以試完再決定買唔買
不過唔知幾時先開始配信
幾時配信?
N0T51B 12:09 PM 12-27-11
作者: Nichiki:
幾時配信?
而家
enishi 12:15 PM 12-27-11
Bravely Default 隻 AR demo 有新 update
蒼之星雲 12:16 PM 12-27-11
作者: BistonC:
而家
見到啦~
W!LL 12:21 PM 12-27-11
試下隻mgs3d有幾lag?
enishi 12:23 PM 12-27-11
作者: W!LL:
試下隻mgs3d有幾lag?
咁早就放隻 demo 上去, 係任記報復小島出隻 HD collection
winsonandcyndi 12:30 PM 12-27-11
http://www.nintendo.co.jp/n10/ninten...ect/eshop.html

另一個方法下載
W!LL 12:58 PM 12-27-11
SE好出力, 3隻新作都播過片
噹噹dondon 01:01 PM 12-27-11
いわたくん ~
好彩唔係食緊飯
W!LL 01:09 PM 12-27-11
作者: enishi:
Bravely Default 隻 AR demo 有新 update
等你地UP完有咩試先, 舊果個留底先
golan 01:36 PM 12-27-11
作者: enishi:
咁早就放隻 demo 上去, 係任記報復小島出隻 HD collection
玩左一陣,又ok wor,畫面個人覺得比想想中好,開左3D有左距離感,好似好適合Metal Gear呢類型game
個title畫面同當年e3公布既又唔係差好遠,似乎冇之前講既咁差
W!LL 01:43 PM 12-27-11
menu d格仔有冇人覺得係咪加左? 好似多左既
fantasy俊仔 01:43 PM 12-27-11
作者: 噹噹dondon:
いわたくん ~
好彩唔係食緊飯

hell & heaven 01:46 PM 12-27-11
作者: golan:
玩左一陣,又ok wor,畫面個人覺得比想想中好,開左3D有左距離感,好似好適合Metal Gear呢類型game
個title畫面同當年e3公布既又唔係差好遠,似乎冇之前講既咁差
但唔支援個SLIDE PAD...
個DEMO應該一早整好左...
fantasy俊仔 01:55 PM 12-27-11
BDFF update 睇咗次唔覺有新野

定係會出新AR 咭呢?

作者: hell & heaven:
MH3G 都係咁, 可能demo set 晒用唔到PAD
W!LL 01:55 PM 12-27-11
作者: hell & heaven:
隻game純移值, 根本一早整好左
十成十係見人地cap記出mhp 3rd HD, BH4/CV HD, 唔執輸趕工出MGS HD Collection
3D版唔想撞期所以出年先出
武藤遊戲 01:55 PM 12-27-11
作者: fantasy俊仔:
圖片
3DS可以重看
zero_zero 02:07 PM 12-27-11
玩左陣有d眼花~有d暗位對唔到焦點咁
fantasy俊仔 02:46 PM 12-27-11
試玩完mgs3

只是title 畫面, 隻game 還是PS2 版較返啱3DS解像度再強化咗少少光源, 同隻tech demo 冇得比
demo 版操作用咗我唔熟的shooter type, 轉視點用abxy 好唔慣(個人問題)
正式版應該有返action type +pad 會好d

過橋都體感set 太難成日跌有點煩, 最後攀緣邊過去算

當移植來講這隻是合格的, 只是PS2 版都玩過十幾次要再玩相同內容真是吸引不大
W!LL 03:39 PM 12-27-11
個mgs3D Demo都幾趕客, 播片都lag
個鏡頭都幾差下....仲有描準住步行個動作wwwww
tung999 04:43 PM 12-27-11
作者: W!LL:
個mgs3D Demo都幾趕客, 播片都lag
個鏡頭都幾差下....仲有描準住步行個動作wwwww
最低能果下係一開瞄準就會3d>2d 瞄準中一郁又2d>3d 唔怪得小島話會嘔
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136  ... 最後

返回主題版面