Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」Vol.3丨(SIDE MS,KMF,AS,MASHIN,VF,EV,HL,FFN,YOROI,藤子・F・不二雄)
赤兵尉SETH 08:02 PM 04-12-13
作者: 野良猫:
另一意味即係叫你硬食另一形態又或者叫你買多個本體啦
其實剩係想要盾同支炮,本體剩係得跟兩把光劍同掌
對翼個形狀同自由一樣肉酸...
axe1292 08:22 PM 04-12-13
R魂GAWAIN已到貨~
Dangerous-boy 09:29 PM 04-12-13

ROBOT魂 EXTREME GUNDAM Option Set
價格: HK$ 420.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1000000456/
ゆり 11:49 PM 04-12-13
入左extreme,set裝備仲貴過本體

仲有炮mode冇左背果2支炮 點玩極限型態
怪盜小G 01:14 PM 04-15-13
岩岩去左精品訂隻DX,佢話聽日截單
Gundam MK-2 05:31 PM 04-19-13
Gundam Wエアリーズ已出
kyo353 06:26 PM 04-19-13
作者: Gundam MK-2:
Gundam Wエアリーズ已出
今次呢隻會唔會好似leo咁少貨?
GN00508771 09:35 PM 04-19-13
作者: ゆり:
入左extreme,set裝備仲貴過本體

仲有炮mode冇左背果2支炮 點玩極限型態
笨:留番藍色版先啦
ゆり 09:36 PM 04-19-13
作者: GN00508771:
笨:留番藍色版先啦
gackt gundam既裝備冇興趣
GN00508771 09:40 PM 04-19-13
作者: ゆり:
gackt gundam既裝備冇興趣
係Gackt Gundam入邊送番Leos版戈兩支炮
唔係咁斎 邊有人買XD
kyo353 10:22 PM 04-19-13
收工出到去ARIES賣晒
但係買到EXTREME
zzzdx 10:52 PM 04-19-13
可能出Option Set 2呢~
mario0606 10:53 PM 04-19-13
DX其實有興趣,但想等實貨先決定
赤兵尉SETH 11:11 AM 04-20-13
作者: kyo353:
收工出到去ARIES賣晒
但係買到EXTREME
尋日mk四圍見到唔少貨,$23x~24x

體型同TV版設定好接近

不過個人鐘意呢隻配色同比例多d

kyo353 02:38 PM 04-20-13
作者: 赤兵尉SETH:
尋日mk四圍見到唔少貨,$23x~24x

體型同TV版設定好接近

不過個人鐘意呢隻配色同比例多d

我諗如果唔係呢部機有咁多隻色...笨大都唔會出佢啦
怪盜小G 03:23 PM 04-20-13
我對MD興趣大D
ptx003c 01:04 AM 04-23-13
作者: 怪盜小G:
我對MD興趣大D
最好出埋紅藍機啦~
kyo353 12:24 PM 04-23-13
作者: ptx003c:
最好出埋紅藍機啦~
紅藍機就算係魂限都要入
Dangerous-boy 01:49 PM 04-23-13
大圖

Rance 02:09 PM 04-23-13
隻┌(┌ ^o^)┐ホモォ有無咁靚呀....
魔璃 03:45 PM 04-23-13
隻龍星丸 .... Bandai金 ?
怪盜小G 04:18 PM 04-23-13
龍星你不如俾返舊時玩具果隻橙黃膠我啦
神龍 04:24 PM 04-23-13
唔好玩野丫b記
zzzdx 10:16 PM 04-23-13

Dangerous-boy 07:17 PM 04-24-13

ROBOT魂 ガンダムMk-V
販売価格:8,400円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000081024/
標籤:ROBOT魂, 蘿蔔暈
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77  ... 最後

返回主題版面