Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-31-11, 08:04 PM   #676
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
208新作:[風流]幾時會出?

舊 01-01-12, 09:11 PM   #677
tallken
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
XBox Live Gamertagtallkenwong
李健良 先生 訪問
http://www.gutmz.com/111230-01.html
tallken 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-12, 09:45 PM   #678
豪傑公子
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
208新作:[風流]幾時會出?
起碼完埋黑豹先~~

舊 01-04-12, 11:57 AM   #679
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: gingq7 查看文章
有冇人爆下料發生咩事
其實我想知而家傳天子8對玉記影響個個多d

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-12, 05:52 PM   #680
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
其實我想知而家傳天子8對玉記影響個個多d
天子5衰到貼地都唔駛腰斬 (最後好似到200期+? 我中途已頂唔順cut了)
天子6好地地就被迫早完
天子7岩岩開始似d樣就腰斬

仲出天子8真係要諗過先.....
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-12, 11:16 PM   #681
h0104788
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
請問銅人畫集掂唔掂?
h0104788 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-12, 10:31 PM   #682
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
明鬼個編簡直係垃圾,期期十幾頁咁呃法
淨係神朝+二公子秦國仲好啦
明鬼好樣衰

封神一早估到斬頭啦
拖左3期先出手
仲要話好快就封神3

舊 01-06-12, 12:54 AM   #683
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
明鬼好樣衰
唔知點解我每次在新聞中看到金正恩,就會自自然然聯想到墨尊明鬼了....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-12, 08:49 PM   #684
gingq7

鐵將2月21日出, 班底不明....
舊 01-06-12, 08:52 PM   #685
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
唔知點解我每次在新聞中看到金正恩,就會自自然然聯想到墨尊明鬼了....
明鬼出返黎我估會超型仔..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-12, 08:53 PM   #686
gingq7

引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
明鬼好樣衰

封神一早估到斬頭啦
拖左3期先出手
仲要話好快就封神3
都未算拖...
佢都要一對一先有機會斬頭
阿狗果面d神當佢係"猴子", 佢先可以1v1
反而大劍師唔知去左邊...
舊 01-06-12, 10:17 PM   #687
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
都未算拖...
佢都要一對一先有機會斬頭
阿狗果面d神當佢係"猴子", 佢先可以1v1
反而大劍師唔知去左邊...
大劍出黎秒左一隻又返左去訓啦

舊 01-06-12, 11:02 PM   #688
dust11

註冊日期: Aug 2010
爆完蕃茄爆西瓜
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-12, 11:30 PM   #689
gingq7

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
起碼完埋黑豹先~~
黑豹幾時完? 想買最後一期留念
舊 01-07-12, 09:20 AM   #690
動漫遊戲迷

註冊日期: Nov 2006
引用:
黑豹幾時完? 想買最後一期留念
已出。結局的黑豹對鐵忠甚有向肥良(即第二部的開頭,第一部的開頭只是黑豹對殺手之墳)致敬。

整體黎講,黑豹的劇情講人間鬥爭就好,牽涉神神怪怪就不濟。

我不明白強極力量係強者的功力層次單位,定係某種力量的類型,上一期黑豹打黃河竟用強極力量四十六擊,但強極力量到了打萊因家族時已無強者使用。
動漫遊戲迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-12, 01:18 PM   #691
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
看完刺皇的結局,看到嬴政和荊柯的兄弟情,不禁有點稀虛感覺湧上心頭....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-12, 01:34 PM   #692
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
http://www.comicavenue.hk/

有冇人貼過?

十四號截止投票。

但現時問題係:排頭位既竟然唔係香港原創原著!到底呢個投票能否代表香港地標?

幫幫手投投票!

註:一人可以投十票~_~

此篇文章於 01-07-12 11:45 PM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-12, 01:12 PM   #693
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
1月10 早朝天下
張萬有會係受訪嘉賓

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-12, 02:34 PM   #694
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 信長 查看文章
1月10 早朝天下
張萬有會係受訪嘉賓
咪就係講樓上個POST

舊 01-11-12, 11:11 PM   #695
動漫遊戲迷

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
看完刺皇的結局,看到嬴政和荊柯的兄弟情,不禁有點稀虛感覺湧上心頭....
假如《刺.皇》能夠按編劇的原定計劃發展,我相信劇情會精彩得很,此情況如《三國驕皇》一樣,剛到戲玉便立即完結,浪費了好材料。

我覺得鍾英偉好像三条陸屬善於「活化」(翻新)傳統及經典,從而製造驚喜給欣賞者的編劇。
動漫遊戲迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-12, 02:58 AM   #696
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
照原定計劃,就俾人估到刺殺係假架啦
而家係無描寫兄弟情太少,大家先估唔到
呢類pv形式,就算雷作都可以好精彩

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-12, 12:47 PM   #697
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
福龍的新公司DARK昨天正式開業~~~~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-12, 05:32 AM   #698
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
福龍的新公司DARK昨天正式開業~~~~
咁舊福龍點?真係摺?

舊 01-13-12, 10:21 AM   #699
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
咁舊福龍點?真係摺?
yes

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-12, 11:38 AM   #700
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
我問過話第八銅人合訂會繼續出的...希望........
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:12 AM

手機版 | APP版