Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-06-10, 02:13 PM   #226
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
原來下期先入寨=W=
下期最後機會

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-10, 12:25 PM   #227
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
下期最後機會
睇完3, 比多個最后機會佢

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-10, 02:43 PM   #228
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
睇完3, 比多個最后機會佢
今日已經冇買, 睇左請評
我之前三期試驗失敗

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-10, 02:47 PM   #229
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
性公子條線忽然間好睇左

4大神明......你地快d去死哂佢啦

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-10, 10:50 PM   #230
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
今日已經冇買, 睇左請評
我之前三期試驗失敗
評價係下期唔想買
感覺係小說總集編

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-10, 11:44 PM   #231
yeah yeah
God of Gamer

引用:
作者: T.K. 查看文章
評價係下期唔想買
感覺係小說總集編
佢可唔可以真係打下
次次都係好似小朋友咁,,打2下就過埸..
好無引..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-10, 04:07 PM   #232
凍檸茶
The One
青龍使用者

我都放棄9龍

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-10, 06:00 PM   #233
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
性公子條線忽然間好睇左

4大神明......你地快d去死哂佢啦
好明顯唔死得
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-10, 06:04 PM   #234
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: POKA 查看文章
好明顯唔死得
堅明白 但都想佢地快d死

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-10, 06:50 PM   #235
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
堅明白 但都想佢地快d死
明鬼變左小醜
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-11, 12:22 AM   #236
T.K.
很黃很暴力

蛇貓3傻係度做緊咩野?
立場反覆不定,呢d騎牆派仲衰過陳傲雲

點叫人唔懷念當年既舊著小虎?

去通天教總壇,我怕;但為兄弟,我去

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 02-12-11, 03:15 AM   #237
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
估唔到咁樣整死二郎, 四龍wo...!!!
打通天教打得咁快ge......唔知點解突然覺得打羅剎教多敵人, 蛇貓練功升lv好睇d
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-11, 01:07 AM   #238
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
死人預左,我反而覺得死得兒戲左~~
同埋我想蛇貓教死咁幾件雜魚先................
好似讀者來信個個咁,話要留住四小將,洪東銅星又話要出返黎,羅剎白蓮通天三教合手都唔夠打.......
同埋其實小虎已經無乜lv可以先.......

另,邪神傳凶星都便當左......
出場到而家都成個小醜咁......

舊 02-13-11, 01:14 AM   #239
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
另,邪神傳凶星都便當左......
出場到而家都成個小醜咁......
奸興D角色不嬲為出而出
王苦海,真弓都唔知死左去邊
凶星有得解脫已經好好
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-11, 01:52 AM   #240
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
與其死四龍, 不如死下黑仔傑果班雜魚先啦...

舊 02-13-11, 02:12 AM   #241
dust11

引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
與其死四龍, 不如死下黑仔傑果班雜魚先啦...
黑仔傑依家先升LV,有排都死唔去
睇下無名神僧下期會唔會死啦
(不過可能要傳功俾黑仔傑先死)
舊 02-13-11, 02:26 AM   #242
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: dust11 查看文章
黑仔傑依家先升LV,有排都死唔去
睇下無名神僧下期會唔會死啦
(不過可能要傳功俾黑仔傑先死)
都唔明點解連4小將都有得升級
蛇貓成班主力已經勁到爆, E+連班負累都勁埋

舊 02-13-11, 08:10 AM   #243
yeah yeah

引用:
作者: 阿Wing 查看文章
估唔到咁樣整死二郎, 四龍wo...!!!
打通天教打得咁快ge......唔知點解突然覺得打羅剎教多敵人, 蛇貓練功升lv好睇d
通天教打左好耐了..
同埋最想睇既風雷...同偉陀又唔係到..
快d打完佢好過..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-11, 08:13 PM   #244
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
蛇貓門呢幾期有種怪怪ge感覺,
又唔係話好唔好睇,但好似期期打得兩三腳就吹水,
如果劇情可以快返d就好好多~~

舊 02-18-11, 08:18 PM   #245
dust11

龍虎三皇+鐵忠+神僧=五個賤人

真係好佩服個篇劇寫到主角咁黑人憎
又做牆頭草又偷襲又圍嘔
仲要講到自己大條道理
舊 02-18-11, 08:36 PM   #246
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
本九龍仲有幾耐先完....真係唔想再買落去...
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-11, 10:05 PM   #247
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
封神紀阿狗果招\中間破柴/
應該會創造出第二個索羅出黎(或者第二個天尊,仲正 )

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-11, 11:59 PM   #248
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
本九龍仲有幾耐先完....真係唔想再買落去...
聽番黎就,埋尾last一場喎
陳洛軍入城寨學左d咩?
hea過著草

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 02-19-11, 12:01 AM   #249
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: dust11 查看文章
龍虎三皇+鐵忠+神僧=五個賤人

真係好佩服個篇劇寫到主角咁黑人憎
又做牆頭草又偷襲又圍嘔
仲要講到自己大條道理
你侮辱緊佢地既專業資格

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 09-22-13 06:19 PM 被 T.K. 編輯。
舊 02-19-11, 12:05 AM   #250
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: T.K. 查看文章
聽番黎就,埋尾last一場喎
陳洛軍入城寨學左d咩?
hea過著草
就係寫得唔吸引,又冇學到野,剩係送外賣,仲有d對白又睇得唔舒服...

睇0左今期話去0左一半故事咋......
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:46 PM

手機版 | APP版