Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35  ... 最後
收藏品討論版>聖衣神話&Armor Plus討論區 VOL.4 EX金牛 7月発売 定価¥10800
魔璃 03:28 PM 06-24-15
[聖闘士星矢] 「聖闘士聖衣神話EX」の海闘士第二弾、セイレーンソレントが魂ウェブ商店に登場!

小嘉 12:36 PM 06-25-15
社團獅子 1299
GN00508771 12:38 PM 06-25-15
有冇人會衝呀⋯⋯貴原價成倍⋯⋯⋯
kyo353 09:09 PM 06-25-15
岩岩等拎金迷既時候見到人買千二既現貨
起初以為連埋地台,原來得本體加特典真係有人買。。。
Led Mirage 11:51 PM 06-25-15
成個MK 千三,四, 我棄機
鳳熾魂 11:57 PM 06-25-15
地台真係見分開賣都成180
Dangerous-boy 12:20 AM 06-26-15

Saint Cloth MYTH EX SIREN SORENTO
價格: HK$ 670.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100003010/
★星人44★ 09:07 PM 06-26-15
日本27号先出
我25号晩巳經開姑有批發Call我去攞貨
今天不大舒服、明天又要去掃街
今天都沒去其餘批發收貨同家下先有時間上來『曬命』
total有10箱120隻
日本批價4間批發貨平均價¥8840一隻
一隻死貨都無食過
Lee到有三位網友同我訂佐
頭兩位$880連特典、尾個位24号先找我所以$1280連特典
病佐半年Miss佐無落單加埋都有10箱
都係日本人有人情味

★星人44★ 09:28 PM 06-26-15
星期一・二收齊貨再影多次
因為日本好價大約賣到$1500至$1600
所以只為攞一至兩箱返香港
其餘係日本yahoo同放樂天算了
★星人44★ 09:54 PM 06-26-15
補多一張
出院時諗住扌昷份工告別水貨
始終都係叉返隻脚落去
揸住至少120隻都重走去掃街排通宵
我都覺得自己犯賤

柚原このみ 10:55 PM 06-26-15
代星人貼

★星人44★ 11:05 PM 06-26-15
唔該樹爺

有去過日本的網友
會唔會信日本咁大舗的SOFMAP
秋葉原3間分店加本店
四間舗加埋得『8』隻神聖衣獅子賣街呢?
無錯、唔係80或800、係得『8』大隻wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

日本出晒名的大舗
都留貨唔賣街自己炒
落住大雨係秋記排通宵的我笑了wwwwwwwwwwwwwwwwwwww

揸住『至少』120滴我落住大雨都去陪人排通宵
我都覺得自己低低地……wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
唔好記住我 12:18 AM 06-27-15
唔舒服唔好咁操勞~~~
flpchoho 07:52 PM 06-27-15
國寶fb 有人留言話排隊買玩具打交?原因係咪隻聖衣獅子XDDD
小嘉 08:24 PM 06-27-15
頭先有人話班用家同炒家打交
9成9係神獅子
flpchoho 08:31 PM 06-27-15
作者: 小嘉:
頭先有人話班用家同炒家打交
9成9係神獅子
咁國寶個價真係好吸引
一扭獅子連特典加地台已經上到千六up

利申:我冇入坑,純睇
★星人44★ 10:01 PM 06-27-15
今日B批發送多4箱黎
但送漏4條特典wwww
家下total:7箱
排通宵結果得……兩隻wwwww
重唔賺比埋一齊排個朋友
佢舗頭要跑數
希望星期一有精神去收齊D貨

婠婠 10:44 PM 06-27-15
呢獲真係好精彩wwwww
柚原このみ 02:16 AM 06-28-15
作者: 婠婠:
呢獲真係好精彩wwwww
頑仔FB,唔關獅子事,水貨嘈出國
flpchoho 02:27 AM 06-28-15
作者: 柚原このみ:
頑仔FB,唔關獅子事,水貨嘈出國
好正,插得好應!
★星人44★ 07:23 AM 06-30-15
作者: GN00508771:
請問聲 我可唔可以同你買一箱

我想拎番澳門平平地(一千元內)益下澳門既人
有病你就睇獸醫
我益都益自己D熟客同GAF網友先啦

我係日本放都放到$1400~$1600
你憑乜交叉野咁惡
要我抬返香港、再寄去澳門
重要平平地(一千元內)交12隻到你手?

位就唔係咁上0既
留返年尾先發力同多D睇下聖人哥出的post
我做水貨+專業炒家架阼
你唔Q係以為我開善堂架?
GN00508771 11:45 AM 06-30-15
唔緊要既 我都係問下者 仲有我話 一千內係我想賣出去既價者

你俾到我的話 我1400-1600一隻咁收又點話 不過要麻煩到你搬來搬去的話就真係免了 知道大大身子弱 發生咩事入我數咪大獲 依家不論係人類還是動物睇醫生都好貴

唔該你先
★星人44★ 01:23 AM 07-01-15
唔緊要既 我都係問下者 仲有我話 一千內係我想賣出去既價者

你俾到我的話 我1400-1600一隻咁收又點話 不過要麻煩到你搬來搬去的話就真係免了 知道大大身子弱 發生咩事入我數咪大獲 依家不論係人類還是動物睇醫生都好貴

唔該你先
未威就學人戴頭盔

你出得起$1400~$1600一隻
唔洗找我啦
重要比我恥笑wwwwwwwwww
香港大把人比到貨你
我相信你係買賣版出post都一定收到
莫講話一箱12隻
咁你係咪係買賣版出post收0者?

後生仔、講就天下無敵
一隻蝕$500~$700賣街迭福澳門人?
我覺得你行出街就咁派錢比澳門人
效果應該會更好
一定令你更出名/出位 m9
GN00508771 01:35 AM 07-01-15
多謝閣下指點~
★星人44★ 01:44 AM 07-01-15
多謝閣下指點~
咁你係咪係買賣版出post收0者?
你都未答我
澳門玩家等住你造福人群的
蝕$6000至$8400之嘛
澳門政府年年有貨派
唔洗你自己錢都蝕得起啦
講完唔做好衰仔架
真係畜生都不如
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35  ... 最後

返回主題版面