Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-12-05, 11:51 PM   #276
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
今日入手, 原來MEGALOCONVOY冇想像中咁大盒, 個盒只係和格威龍一樣高.

舊 10-13-05, 03:44 PM   #277
redfish
Game Master

引用:
作者: river
i want to know also and how much?? thx
葵涌廣場3樓JJ SHOP 248

舊 10-17-05, 03:24 PM   #278
anferneechan
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
hi

im a new member in transformer group ..

if i want collect all " TAKARA 變形金剛 BT- XX TRACKS " this car series

where can buy it ? ( i mean all )

i already visit yahoo ( sec.hand ) to seach it ...
some model very expersive !! ( $250 ~ $380 )
some model the proce is ok ! ( $150 ~ $200 )

Now any shop can buy it ???

Thanks much !!!!
anferneechan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-05, 03:30 PM   #279
redfish
Game Master

引用:
作者: anferneechan
hi

im a new member in transformer group ..

if i want collect all " TAKARA 變形金剛 BT- XX TRACKS " this car series

where can buy it ? ( i mean all )

i already visit yahoo ( sec.hand ) to seach it ...
some model very expersive !! ( $250 ~ $380 )
some model the proce is ok ! ( $150 ~ $200 )

Now any shop can buy it ???

Thanks much !!!!
其實定價係4980YEN, 3佰多元先係正常價.bt-15警車好難找到2xx, bt-13, bt-14現在只見宇宙船敢返貨, 之前賣268, 唔知有冇加價. 跳低過200的, 暫時只見BT-05, BT-06, BT-10.

舊 10-17-05, 05:59 PM   #280

引用:
作者: redfish
其實定價係4980YEN, 3佰多元先係正常價.bt-15警車好難找到2xx, bt-13, bt-14現在只見宇宙船敢返貨, 之前賣268, 唔知有冇加價. 跳低過200的, 暫時只見BT-05, BT-06, BT-10.

Thank your suggestion !!

tonight i will buy BT-05, 06 ( yellow & blue ver )

((( PS ~~ Starting my transformers collection !!!!! ))
舊 10-18-05, 01:16 AM   #281

馬格斯 $600 is good price ma ?

i want buy it !
舊 10-18-05, 03:59 PM   #282
索羅

註冊日期: Sep 2005
wink

引用:
作者: anferneechan
馬格斯 $600 is good price ma ?

i want buy it !
If MP is a good price na!!
索羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-05, 09:18 PM   #283
fatyeung
Senior Gamer
可憐的雙手劍新手

大家知唔知GF 既柯柏文大盒個款可以o係邊買到?
我搵左好多地方都冇..旺角又冇..唉~
我想要大盒個款,唔係合金version~
唔知有冇人留意到呢~?
大約幾錢~唔該哂~
fatyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-05, 11:53 PM   #284
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: fatyeung
唔知有冇人留意到呢~?
大約幾錢~唔該哂~
你要日版定美版?

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-05, 06:21 PM   #285
fatyeung
可憐的雙手劍新手

引用:
作者: 黃昏之魔彈
你要日版定美版?
日版~
舊 11-02-05, 11:22 PM   #286
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
昨日行沙田西田超市出面有展銷,有興趣既可以去睇下
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-05, 11:34 PM   #287
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: jerry
昨日行沙田西田超市出面有展銷,有興趣既可以去睇下
有咩賣?

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-05, 12:21 AM   #288
fatyeung
可憐的雙手劍新手

引用:
作者: 黃昏之魔彈
有咩賣?
有冇我想買既日版GF 柯柏文?~
仲有咩野買?
岩既聽日入黎睇下~
舊 11-05-05, 01:06 AM   #289
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
sorry 呀! 我無玩開 transformer 變形金剛 ,不過見到有展銷,所以報下料咁,不過都見到有個人咁高既柯柏文(應該係非賣品),同一D玩具咁啦!
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-05, 02:37 PM   #290
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
掃把佬警車進駐木崎湖車廠!

今日收到o既變型金剛 Alert 是也~

小艾

Alert X Ai

出發巡邏去

同 Type-R 合照

三架變型金剛

加多張~

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-05, 02:09 AM   #291
fatyeung
可憐的雙手劍新手

引用:
作者: fatyeung
唔知有冇人留意到呢~?
大約幾錢~唔該哂~
唔知有冇人知邊度仲有得賣呢...~
舊 11-23-05, 10:39 AM   #292
redfish
Game Master

http://pony-hp2.web.infoseek.co.jp/TFBT-bB.htm

舊 11-23-05, 02:44 PM   #293
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
今次呢個係記者妹

不過始終都唔係咁鍾意 bB o既外型, 起哂角咁款...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-05, 04:15 PM   #294
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Can anyone tell me hoe much will this cost?? thanks

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-05, 12:53 PM   #295
redfish
Game Master

http://ooebi.sakura.ne.jp/toys/TF/GF/TV02/TV02.htm

舊 12-25-05, 02:37 PM   #296
txl

註冊日期: Aug 2005
XBox Live GamertagJonouil
新手一問...
我見有好多種,我想問跑車果類大約幾錢一隻?同埋邊度最多同最平?

另外GF果d係咩黎?我見到有d舊幾水好大盒好似好抵咁
txl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-06, 03:14 AM   #297
txl

呢隻邊度有?

http://www.hasbro.com/transformers/d...oduct_id=16532

舊 01-07-06, 01:34 AM   #298
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
想問下Hybird Style series有冇美版?
同埋日版同美版Transformer又有乜分別呢?
Thanks
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-06, 07:37 PM   #299
txl

我呢排都刮緊幾隻BT...但d價唔太岩心水

聽人講BT日版係合金車身,美版就全膠,
日版因為合金所以好易花...
同埋美版會加d真車元素落去...

其他就唔知...
舊 01-07-06, 08:36 PM   #300
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
今年好似無新tv anime
無新款transformers

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:44 AM

手機版 | APP版