Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-28-14, 12:29 PM   #251
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: 拉辛斯基 查看文章
唔覺WOR 我覺得好明快....唔洗好似TVB咁拖幾集都講唔完.....
快還快 但D劇情某程度上好格硬..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-14, 12:44 PM   #252
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
IT人有D野咁

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-14, 02:42 PM   #253
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
警界線睇咗5集,OK啦。
係個C9差婆真係煩到好唔正常,同埋成TEAM冇人服佢既飛哥好慘…

舊 11-28-14, 02:48 PM   #254
碧克

註冊日期: Aug 2003
講講下渡真利松枝似係鬼,Bee係鬼但半澤Max唔知死鬼左去邊,泰臣又係疑似鬼細佬......
會唔會講到最後,連J小海都鬼鬼地,然後大Sir其實先係大鬼?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-14, 03:20 PM   #255
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDradzinskiJP
引用:
作者: 碧克 查看文章
講講下渡真利松枝似係鬼,Bee係鬼但半澤Max唔知死鬼左去邊,泰臣又係疑似鬼細佬......
會唔會講到最後,連J小海都鬼鬼地,然後大Sir其實先係大鬼?
點解渡真利 唔洗PW 都開到飛SIR部電腦
拉辛斯基 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-14, 03:38 PM   #256
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
點解渡真利 唔洗PW 都開到飛SIR部電腦
人地系電腦專家

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-14, 03:55 PM   #257
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
又會講J小海開個電腦比真利放FILE落去既:O)
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-14, 03:56 PM   #258
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: pet3 查看文章
拖最後一集就鬼拍後尾5分鐘直接完場 之後接戀愛線的各人關係結局

不過昨天的我有野問

茶座有沒有cctv錄到死者位置

有的話不就錄到遑偷走usb嗎 ?

不是壞人方主角也有落去現場睇就是...
我估:

茶座是露天地方,未必有CCTV

另外,火SIR一死D人走來走去,混亂中未必認到邊個拎走電腦

madam應該有D野,條片應該係佢心軟放出嚟
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-14, 09:52 PM   #259
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
佢地只話劈頭就同你講
做咩較到黑媽媽
但事實係,佢地跟本唔知佢地自己眼殘

到不如簡單啲同佢地講,你地熄燈睇,電影FEEL呀~
唔夠光咪自己較光佢囉,咁樣反而佢地又接受到
然後可能又話,嘩~好有電影感呀,好正呀~~~但可能佢係推到100%光

引用:
作者: 0001 查看文章
我好同意...
仲有...其實依家好多電視...本身個SETTING...都係說晒師奶台的...
SO...無可能每家每戶咁同你講要點SET先可以睇最好的畫面...

舊 11-28-14, 11:40 PM   #260
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

請教0001 板友

唔知第日轉番做1080P會唔會好好多?
舊 11-28-14, 11:50 PM   #261
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: KTN 查看文章
佢地只話劈頭就同你講
做咩較到黑媽媽
但事實係,佢地跟本唔知佢地自己眼殘

到不如簡單啲同佢地講,你地熄燈睇,電影FEEL呀~
唔夠光咪自己較光佢囉,咁樣反而佢地又接受到
然後可能又話,嘩~好有電影感呀,好正呀~~~但可能佢係推到100%光
我用電腦或iPad睇HKTV,真係要推到100%光才睇得清楚....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-14, 01:16 AM   #262
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
警界線8
Pandora集團究竟有幾多人?

1 「Tony Au」(都唔知佢係咪真係真正嘅Tony Au定係假扮。安排買兇殺自己,等自己可以被救。然後名正言順放假資料入飛sir電腦陷害佢)

2 泰臣 (警署電腦做手腳,放風比Bee同啞仔。最後「故意」放走飛sir會唔會亦係Pandora指示?)

3 泰臣阿哥(?)(喺回憶度見到佢提供破案資料比泰臣,等泰臣可以上位入重案組做內鬼)

4 Bee (Pandora派佢同啞仔去殺「Tony Au」。然後背叛佢哋,等人以為佢係張軍派嚟殺Tony,入張軍數。已被堆冧)

5 啞仔 (同上,但走甩咗。不過佢死唔死都冇所謂,多仍然夠入張軍數)

另外,今集臨尾場景邊度嚟架?都唔知香港原來有呢D地方。

(CCTVB根本就連呢D場景都費事去揾)

此篇文章於 11-29-14 01:19 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-14, 03:20 AM   #263
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
請教0001 板友

唔知第日轉番做1080P會唔會好好多?
好似話等頻寬大D...先會轉....
依家用720係因為想多D人睇到
(我睇的...係1080的~~~XD)

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-14, 03:26 AM   #264
Game Master
狙擊王

拿,大家,我係以GAF板友身份吹水....
唔好問太多啦...我怕講太多....
會返公司俾人....吊起

舊 11-29-14, 08:48 AM   #265
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 0001 查看文章
好似話等頻寬大D...先會轉....
依家用720係因為想多D人睇到
(我睇的...係1080的~~~XD)
IOS 點播出APPLT TV 都出不到全畫面
1080都無用吧OTL

用網頁版去看又會卡著第一秒不動
用app 版 點播會卡一秒不動

要用鏡像模式 又出不到全畫面

現在 我要imac >apple tv開網頁播全畫面
陰公....

當然如果apple tv 直接有app就好了

--------------------------------------------------------

選戰3

竟然石修竟然想食人妻?
而且佢老公根本知吧...

張生集集都有女玩\0.0/
第3集光左好多了

心潔....點可能做到特手

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 11-29-14 10:18 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-14, 10:26 AM   #266
KTN
~♡

今日選戰分
普通推光版...
同導演版正常光...
但一睇就覺得普通版唔得...

此篇文章於 11-29-14 10:31 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-14, 10:35 AM   #267
KTN
~♡

咁啲電話平版之流係咁上下貨仔
MON既野..TUNE下,都唔得既,明顯要換隻更好既MON
我隻陣年舊mon同屋企部plasms都唔覺有乜問題

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
我用電腦或iPad睇HKTV,真係要推到100%光才睇得清楚....

舊 11-29-14, 09:41 PM   #268
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
咁啲電話平版之流係咁上下貨仔
MON既野..TUNE下,都唔得既,明顯要換隻更好既MON
我隻陣年舊mon同屋企部plasms都唔覺有乜問題
電腦用緊Fujitsu最貴那款notebook,我估個mon唔會太差啩?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-14, 10:06 PM   #269
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

導演版 +1

個預告咁感情線FEEL 但做出黎完全唔係果回事~~ 最尾果part 好日劇FEEL~~~首歌又好聽

此篇文章於 11-29-14 10:12 PM 被 拉辛斯基 編輯。
舊 11-29-14, 11:52 PM   #270
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
Magic TV 機頂盒已出Beta Firmware可以直接睇 HKTV, 兼係變成其中一個台

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-14, 11:58 PM   #271
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
咩普通版同導演版??

我係靠電腦睇,所以呢個係咪得電視用戶先有呢個選項?

選戰3

宋漫山做乜一時抹走佢喺陸偉陶車上面嘅指模,之後又再返嚟車陸返屋企?

我仲以為佢打算喺架車做手腳,整到好似陸偉陶醉酒駕駛而死,抹走指模就係製造不在場證據。

同埋,沒人想討論吓樓上嘅警界線Pandora嘅嘢嗎?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-14, 01:17 AM   #272
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
咩普通版同導演版??

我係靠電腦睇,所以呢個係咪得電視用戶先有呢個選項?

選戰3

宋漫山做乜一時抹走佢喺陸偉陶車上面嘅指模,之後又再返嚟車陸返屋企?

我仲以為佢打算喺架車做手腳,整到好似陸偉陶醉酒駕駛而死,抹走指模就係製造不在場證據。

同埋,沒人想討論吓樓上嘅警界線Pandora嘅嘢嗎?
選戰:
- 想殺陸偉陶應該只係一時衝動, 冷靜翻咪走翻轉頭囉; 也可能係佢想用一條更好的計再殺多次
- 自民黨咁有信心攞倒300提名票? 定還是暗示在2019年他們已經"歸順"

警界線:
泰臣阿哥應該就係Pandora?
Tony 9成係鬼,問題只係Tony係唔係泰臣阿哥易容扮的? 照計糖盒呢d野應該唔會同其他人講掛,同時有2個高超既hacker合作又好似太屈機,所以我估 Pandora=泰臣阿哥="Tony"

唐寧好成功咁做到個角色好煩,究竟係因為太好演技定太無演技
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-14, 01:20 AM   #273
Game Master
狙擊王

引用:
今日選戰分
普通推光版...
同導演版正常光...
但一睇就覺得普通版唔得...
因為拍果時就唔係預左『俾師奶台SETTING』的效果

舊 11-30-14, 01:22 AM   #274
Game Master
狙擊王

引用:
作者: gingq7 查看文章
選戰:
- 想殺陸偉陶應該只係一時衝動, 冷靜翻咪走翻轉頭囉; 也可能係佢想用一條更好的計再殺多次
- 自民黨咁有信心攞倒300提名票? 定還是暗示在2019年他們已經"歸順"

警界線:
泰臣阿哥應該就係Pandora?
Tony 9成係鬼,問題只係Tony係唔係泰臣阿哥易容扮的? 照計糖盒呢d野應該唔會同其他人講掛,同時有2個高超既hacker合作又好似太屈機,所以我估 Pandora=泰臣阿哥="Tony"

唐寧好成功咁做到個角色好煩,究竟係因為太好演技定太無演技
係民自黨......

舊 11-30-14, 10:48 AM   #275
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

挑戰 韓松洞睇黎太黑 拍唔到咩好靚既景 有D晒料我覺得

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
TVB 新 APP- GOTV 對付 HKTV? neo2046 手機平板遊戲討論版 5 01-16-14 12:10 PM

現在的時間是 09:33 PM

手機版 | APP版