Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-28-05, 08:58 PM   #201
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
即係朝早去到都得啦
咁係屋企訓陣搭頭班車去

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 08:58 PM   #202
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: ↗◤豆腐仔◢↙
$60
嘩~~低喎~

舊 09-28-05, 09:01 PM   #203
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: Busconcamp
28/09入手報告:
PG 黑/白MK-II...各1p
GF#0002,0008,0017b,3007...各1p
超合金(淨色)STRIKE...1p
MIA THE-O...2p
MIA RX78FA...1p
黑Z可動...2p
白羊...3p
收獲比"初期計劃"多左巧多野...實在有點意外...
再無手拎野,費事走多轉...逗留30分鐘離場
神人反虎老闆
轉手賺到幾多呢 ??

舊 09-28-05, 09:04 PM   #204
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
0002,0008,3007係咩黎???
唉...2號9點鐘就出門口!!!
一定要買到fix26
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:07 PM   #205
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: williamsiusuper
神人反虎老闆
轉手賺到幾多呢 ??
計盡都應唔會多過40%...
當然...相對向睡記"正常"批價...
已便宜30~50%...甚至1XX%(GUNDAM FIX為例)

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:08 PM   #206
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
28/09入手報告:
PG 黑/白MK-II...各1p
GF#0002,0008,0017b,3007...各1p
超合金(淨色)STRIKE...1p
MIA THE-O...2p
MIA RX78FA...1p
黑Z可動...2p
白羊...3p
收獲比"初期計劃"多左巧多野...實在有點意外...
再無手拎野,費事走多轉...逗留30分鐘離場
老闆....0個度可唔可以淨買神話架?
另~
明天後天仲有冇貨...?
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:09 PM   #207
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 斯羅
0002,0008,3007係咩黎???
0002...RX-78FA
0008...GP02A
3007...ACT ZAKU

舊 09-28-05, 09:13 PM   #208
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 魚伕
老闆....0個度可唔可以淨買神話架?
另~
明天後天仲有冇貨...?
29/09...獅子
30/09...終極天馬,人馬,天蠍
*購滿$200後+$150入手*
人馬除外~
有無貨...隨緣吧...
通街都係貨~~~

舊 09-28-05, 09:18 PM   #209
Willow
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
黑Z可動我比錢個陣同我講冇law....
走左之後見有人幾盒幾盒咁拎出黎....

我去到已經無晒
應該話所有正野都冇

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:20 PM   #210
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
29/09...獅子
30/09...終極天馬,人馬,天蠍
*購滿$200後+$150入手*
人馬除外~
有無貨...隨緣吧...
通街都係貨~~~
多謝大大指點迷津...

另~

大大幾點到場?

此篇文章於 09-28-05 09:24 PM 被 魚伕 編輯。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:23 PM   #211
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Willow
我去到已經無晒
應該話所有正野都冇
我係頭廿個入都冇lor....
都唔知點做野架....
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:29 PM   #212
Willow
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
都唔知點做野架....
頭二十都冇

我近一點時見到有人買左拎離開

難道唔係一次放貨Z

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:29 PM   #213
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
都唔知點做野架....
頭廿個都乜都冇= =|||
你幾點去??

舊 09-28-05, 09:30 PM   #214
williamsiusuper

註冊日期: May 2004
引用:
計盡都應唔會多過40%...
當然...相對向睡記"正常"批價...
已便宜30~50%...甚至1XX%(GUNDAM FIX為例)
你聽日又再會去進攻青衣?

舊 09-28-05, 09:38 PM   #215
tenchi
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: Kaiser
即係朝早去到都得啦
咁係屋企訓陣搭頭班車去
你住那裡?
一唔一起去?
tenchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:40 PM   #216
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 魚伕
多謝大大指點迷津...

另~

大大幾點到場?
係大部份GAF既人重訓緊教既時候...

舊 09-28-05, 09:41 PM   #217
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 91
頭廿個都乜都冇= =|||
你幾點去??
又唔係咩都冇既..追下post... a
我7點幾到....本身排第18...
之後變左#20..... "
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:41 PM   #218
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: williamsiusuper
你聽日又再會去進攻青衣?
並非進攻...只有進貢...

舊 09-28-05, 09:49 PM   #219
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
又唔係咩都冇既..追下post... a
我7點幾到....本身排第18...
之後變左#20..... "
有人打尖??

舊 09-28-05, 09:50 PM   #220
tenchi

知不知gfix 25係星期日or 6??
舊 09-28-05, 09:52 PM   #221
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: tenchi
知不知gfix 25係星期日or 6??
情報無錯係星日...

舊 09-28-05, 09:53 PM   #222
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: tenchi
你住那裡?
一唔一起去?
青衣北 ....

引用:
情報無錯係星日...
最驚佢早放出黎賣,到星期日果陣賣晒 ~

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:55 PM   #223
tenchi

引用:
情報無錯係星日...
星期日 fix 25,26
咁星期6有什麼買?
舊 09-28-05, 09:56 PM   #224
tenchi

引用:
作者: Kaiser
青衣北 ....

最驚佢早放出黎賣,到星期日果陣賣晒 ~
我東涌
舊 09-28-05, 09:57 PM   #225
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
有人打尖??
排隊人士"有限性親朋留座服務"

論壇跳轉

現在的時間是 04:23 AM

手機版 | APP版