Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-07-14, 09:19 PM   #1251
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
又話三部ge喂

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-14, 11:06 AM   #1252
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
終於要完啦。

一直都有跟開嘅,不過礙於生活越來越忙,睇到漫畫第50期就決定暫停,等佢完咗先再一口氣睇晒。

呢套我停果陣都叫做可以期待,反觀隔離Bleach就真係睇到厭,尤其藍染打咗幾次都係死唔去後,一怒之下冇再跟。

獵人?等到我抱孫都應該都未做晒。(大前提係富奸仲在生 XD)
終於要完+1

獵人還好吧,GUYVER呢...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-14, 11:39 PM   #1253
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

舊 10-09-14, 12:01 AM   #1254
mgsyfw
Insane Gamer

註冊日期: May 2010
PSN  IDmgsyfw
XBox Live Gamertagmgsyfw
引用:
作者: 爽神 查看文章
期定話?要搞清楚

但好多人唔覺第二部爛,仲覺得打佩恩係好睇,之後先叫爛
果段唔係得嘴炮/說教/說得同伴咋咩?咁都叫好睇? lol
mgsyfw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:05 AM   #1255
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: mgsyfw 查看文章
果段唔係得嘴炮/說教/說得同伴咋咩?咁都叫好睇? lol
有雛田戲份好睇.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 04:26 AM   #1256
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
呢套諗住完晒一部先睇

一開始話呢套係四步曲嘛

漫畫記得睇到自來也跌落河就無睇到... 定係睇到紙飄飄(唔記得角色名

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:12 PM   #1257
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
說好的第3部呢?

舊 10-09-14, 12:17 PM   #1258
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
我覺得佐助係想引嗚門出全力,打死佢
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 05:30 PM   #1259
money
◆.西野司命.◆

舊 10-10-14, 12:31 AM   #1260
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Terry仔 查看文章
明明應該係高潮位,但反而覺得好平淡。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-14, 01:43 AM   #1261
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: Terry仔 查看文章
我覺得佐助係幻想同嗚門打緊, 打完, 醒返回去第一期
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-14, 11:01 AM   #1262
money
◆.西野司命.◆

舊 10-11-14, 05:39 PM   #1263
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
鳴人係咪剪左髮

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-14, 05:41 PM   #1264
money
◆.西野司命.◆

名セリフとともにナルトの歴史を辿る事ができる

最後まで追っていくとナルト完結とともに『巨大プロジェクト』が始動することが分かる

http://www.naruto.com/j/countdown/

舊 10-16-14, 10:08 PM   #1265
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
D大技無名既...

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-14, 08:34 AM   #1266
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
吸左8.5隻尾獸先可以同手加減全開既乳頭打到55波

佐助既努力簡直白費,睇到我差d流馬尿

作者拔走晒乳頭d飛雷神、封印術、陰陽循,佐助都仲要打左一話就要拉幾隻尾獸黎補mp...

好明顯幾年前改版時佐助走去練萬花筒唔練仙術係錯誤決定,點睇都覺得仙術同影分身先係最強外掛www

仲要連專攻既寫輪眼(笑)都練到半桶水,好似佢老哥咁練到神裝full set應該真係同10成功力既乳頭打到55波都唔定

英國說大家抱團死

此篇文章於 10-17-14 08:54 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-14, 10:26 AM   #1267
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 細路翔 查看文章
吸左8.5隻尾獸先可以同手加減全開既乳頭打到55波

佐助既努力簡直白費,睇到我差d流馬尿

作者拔走晒乳頭d飛雷神、封印術、陰陽循,佐助都仲要打左一話就要拉幾隻尾獸黎補mp...

好明顯幾年前改版時佐助走去練萬花筒唔練仙術係錯誤決定,點睇都覺得仙術同影分身先係最強外掛www

仲要連專攻既寫輪眼(笑)都練到半桶水,好似佢老哥咁練到神裝full set應該真係同10成功力既乳頭打到55波都唔定
中二既野,我地識條(ry
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-14, 10:45 AM   #1268
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: money 查看文章
名セリフとともにナルトの歴史を辿る事ができる

最後まで追っていくとナルト完結とともに『巨大プロジェクト』が始動することが分かる

http://www.naruto.com/j/countdown/
睇返呢個網站真係好感慨, 當年0既Naruto真係一套可以拍得住One Piece的神作
一直去到中忍考試都真係超正...

睇返好多角色其實都好有魅力, 最終都冇乜篇幅講過真係浪費晒...
其實個故事本身仲有好多空間可以發揮, 真係唔明最終點解會失控成咁, 變到咁爛...

最後呢幾話d所謂大技, 根本就係求其畫黎堆砌畫面0既野, 完全冇任何舖排
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-14, 10:49 AM   #1269
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: kin~kin 查看文章
睇返呢個網站真係好感慨, 當年0既Naruto真係一套可以拍得住One Piece的神作

睇返好多角色其實都好有魅力, 最終都冇乜篇幅講過真係浪費晒...
其實個故事本身仲有好多空間可以發揮, 真係唔明最終點解會失控成咁, 變到咁爛...

最後呢幾話d所謂大技, 根本就係求其畫黎堆砌畫面0既野, 完全冇任何舖排
一切都係中二既錯
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-14, 05:46 PM   #1270
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: teealpha 查看文章
中二既野,我地識條(ry
無六道出黎派外掛連阿凱佢都應該打唔贏

點解當初佢會有自信挑得贏就算剩用湯丸同仙人模式都夠秒佢十幾二十次既乳頭

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-14, 05:55 PM   #1271
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
無六道出黎派外掛連阿凱佢都應該打唔贏

點解當初佢會有自信挑得贏就算剩用湯丸同仙人模式都夠秒佢十幾二十次既乳頭
天照燒其他人
嗚人就不會迴避

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-14, 09:53 PM   #1272
宇智波佐助
Insane Gamer
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
太勁啦 不停出 大招
太熱血啦

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-14, 12:13 AM   #1273
stevenfan
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: kin~kin 查看文章

有富堅係背後作抄考

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 09:25 PM   #1274
money
◆.西野司命.◆

劇場版『THE LAST -NARUTO THE MOVIE-』の主題歌に、スキマスイッチの新曲「星のうつわ」が決定。今回のために描き下ろされたジャケットビジュアルが初披露された。

原作者の岸本がキャラクターデザインおよびストーリー総監修を手掛けている本作では、月が異常接近し、隕石(いんせき)となって地上へと降り注ぐという危機に、うずまきナルトたちが立ち向かう“最後の物語”が展開する。ジャケットビジュアルには、幻想的な場所で短髪になった大人のナルトの後ろに日向ヒナタが付き添う姿が描かれており、今作ではこの二人が主軸になることを思わせる仕上がりとなっている。

舊 10-23-14, 11:34 PM   #1275
nameH

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
最後竟然係打爛仔交

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NARUTO ナルト 疾風伝 ナルティメットストーム3 武藤遊戲 電視遊戲討論版 165 10-22-13 02:39 PM
[漫畫] 岸本斉史 新作月刊ジャンプSQ号掲載丨一回完 money 日本動漫畫討論版 10 04-27-13 11:09 AM
NARUTO-ナルト-疾風伝 ナルティメットストームGENERATION [日版已售] 草薙さん 電視遊戲討論版 173 10-02-12 12:22 PM
[漫畫] 岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!? DevilElvis 日本動漫畫討論版 1010 03-16-12 02:55 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 08:52 AM

手機版 | APP版