Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-16-18, 12:37 AM   #76
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li

舊 06-16-18, 06:30 PM   #77
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
條片睇完
入面啲留言唔錯
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-18, 09:29 PM   #78
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
其實完全唔明做乜搞到唔搖, 個個鐵奶罩咁硬晒咪仲唔自然.

要做好遊戲性, 拳拳到肉同搖乳冇衝突丫

完全唔明

舊 06-16-18, 11:36 PM   #79
wingsiu11
Junior Member

註冊日期: Jul 2011
3DS Friend Code4871 5847 8146
冇乳搖,要觀望下,買既話ps4版唔考慮,會入pc版
wingsiu11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 12:31 AM   #80
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
距無話完全唔搖既, 不過老實講, 講起DOA我就諗大部份人第一時間都係諗倒搖, 距玩左甘多集先話"從良"... 一時三刻我諗難D

舊 06-17-18, 12:39 AM   #81
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: TSZ 查看文章
距無話完全唔搖既, 不過老實講, 講起DOA我就諗大部份人第一時間都係諗倒搖, 距玩左甘多集先話"從良"... 一時三刻我諗難D
當年doa跑得出就係因為有得摇 依家同我講唔搖 簡直忘本
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 01:02 AM   #82
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

最搞笑係當其他3D格GAME都搖既時候, 佢同我話唔搖

好懷念爛面佬

舊 06-17-18, 01:09 AM   #83
ComeLOLoh

當年唔洗話跑唔跑出添啦,DOA1係全世界第二隻繼VF之後既3D格鬥game。
SS/PS1 DOA1當年不知幾好賣

當初有得搖絕對係參考左SNK既不知火舞

舊 06-17-18, 01:32 AM   #84
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
係真唔係?

Virtual Fighter 1993
Tekken 1994
Dead or Alive 1995
Soul Edge 1995

求奇 google 下咋

Btw, 公道 d 講正常人係會搖少少既, 完全唔搖先除非係洗衫板既姐
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 02:03 AM   #85
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
當年唔洗話跑唔跑出添啦,DOA1係全世界第二隻繼VF之後既3D格鬥game。
SS/PS1 DOA1當年不知幾好賣

當初有得搖絕對係參考左SNK既不知火舞
DOA不是96年嗎? 果時TEKKEN 2都出了

舊 06-17-18, 02:34 AM   #86
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

闘神伝算唔算先???

舊 06-17-18, 05:51 AM   #87
ComeLOLoh

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
係真唔係?

Virtual Fighter 1993
Tekken 1994
Dead or Alive 1995
Soul Edge 1995

求奇 google 下咋

Btw, 公道 d 講正常人係會搖少少既, 完全唔搖先除非係洗衫板既姐
由手機版發出

Oh,係嗎?小弟個時只有接觸過街機。所以唔清楚了。我錯
不過,當年第二隻接觸既街機3D 格鬥就係DOA了。

此篇文章於 06-17-18 05:54 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 06:32 AM   #88
ComeLOLoh

舊 06-17-18, 06:53 AM   #89
ComeLOLoh

https://www.dualshockers.com/dead-al...medium=twitter

VV個d新女角色暫時DOA6無份

舊 06-17-18, 08:22 AM   #90
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
其實完全唔明做乜搞到唔搖, 個個鐵奶罩咁硬晒咪仲唔自然.

要做好遊戲性, 拳拳到肉同搖乳冇衝突丫

完全唔明

而家係裏拳FAR LEFT FEMINISM至上嘛,你睇O下蘿奶反系列傳統前後射燈都無曬O既時候,你就會明...

又其實,點解男角會坦胸露臂咁有傷風化O架....

---
NS CC:Morphus X300

此篇文章於 06-17-18 08:24 AM 被 david 編輯。
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 04:24 PM   #91
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
唔打到爆衫不特止仲要封胸
suck望

舊 06-17-18, 04:48 PM   #92
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
同三國毛傷一樣, 想破舊立新, 點知破錯方向,

依係喎, 同一間公司喎, 無怪乎.

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 05:05 PM   #93
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
受到歐美壓力?
或者想分開路線賣肉留番比doax
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 05:07 PM   #94
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 真!DC 查看文章
受到歐美壓力?
或者想分開路線賣肉留番比doax
由手機版發出

可能係電競壓力, 佢在訪問時都有提到.....

果時sf5都自我審查, 刪左好多野.

舊 06-17-18, 05:14 PM   #95
Sar8
The One

DOA點吸引到人玩電競

不過應該係將賣肉定位放左係手機/WEB DOAX

舊 06-17-18, 05:18 PM   #96
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
如果係咁, 咁仲簡單,

日版可搖, 歐美版不可搖

正如日版低血腥, 歐美全血腥咁

日版有馬, 歐美無馬

不過講起好似有單嘢係

之前3DS個DOA封面, 日版同美版唔同, 美版刪咗底褲

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 05:32 PM   #97
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: wing 查看文章
可能係電競壓力, 佢在訪問時都有提到.....

果時sf5都自我審查, 刪左好多野.
E+ 呢個時勢,要搞得起個熱潮一定要吸引到泡菜打,tk 去到 5 先搞得起,sf 都要去到 4。

Doa 咁既款,得罪晒 d 紳士,要睇都可以去 SC (出埋スク水我都無乜抵抗力 ),又搞唔起電競,真係唔多樂觀。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 06:08 PM   #98
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Sar8 查看文章
DOA點吸引到人玩電競

不過應該係將賣肉定位放左係手機/WEB DOAX

不過諗起舊時.....doa係第一隻入到世界級電競的格鬥game. 十幾年前wgc係玩doa在先, 仲早過sf4同tk6

舊 06-17-18, 07:27 PM   #99
Sar8
The One

引用:
作者: wing 查看文章
不過諗起舊時.....doa係第一隻入到世界級電競的格鬥game. 十幾年前wgc係玩doa在先, 仲早過sf4同tk6
問題係你keep唔到就冇用
笑到最後才是贏家

舊 06-17-18, 08:08 PM   #100
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
好悶…D女又唔轉…

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [PS4/NS]『DEAD OR ALIVE Xtreme 3 Scarlet』 安安 電視遊戲討論版 70 10-23-19 10:00 PM
[多機種] Monster Boy ~ and the Cursed Kingdom ~ | XB1、PS4、NS、STEAM ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 2 06-08-18 09:07 PM
[多機種] Virginia | PS4, XB1, Steam | 2016年9月22日 sorlohk 電視遊戲討論版 0 08-26-16 11:15 AM
[SOLD] PS4 Dead or Alive Xtreme 3 限定特典日版(CODE已用) sing1980 買賣專區 1 04-18-16 11:13 PM
收 PS4 Dead or Alive 5 Last Round 劍仔 買賣專區 0 03-18-16 09:02 AM

現在的時間是 12:00 AM

手機版 | APP版