Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-30-13, 04:29 PM   #76
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
最後咪又係魔道

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-13, 04:36 PM   #77
cxzsedc
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 風音 查看文章
最後咪又係魔道
夾魔導二智被一下擊落點算....

此篇文章於 08-30-13 04:39 PM 被 cxzsedc 編輯。
cxzsedc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-13, 04:36 PM   #78
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: Stevesteve 查看文章
血判馬有兩張, 但都極少人用

鬼咩, 剩係加武唔加速. 但枝槍疑似有加槍技喎, 就唔同計.
蜀嚴顏咁
2cost槍有決號漢號張溫
佢好似競爭力吾高
除非1國力就可以槍2下死(但又吾加速…)

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-13, 04:43 PM   #79
cxzsedc

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
住大埔,工作於火炭

知吾知邊度有ex芻訂?
睇黎無機會了?

舊 08-30-13, 06:12 PM   #80
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: cxzsedc 查看文章
睇黎無機會了?
睇下B具幾時搞聚會教打機

爆裂吧! 肝臟!!
舊 08-30-13, 07:07 PM   #81
風音
The One

細家究竟有幾唔鍾意我的回合www

⊃天⊂
舊 08-30-13, 07:09 PM   #82
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
睇下B具幾時搞聚會教打機
確應佢真係減咗就攪架啦, 但月頭幾日我自己忙到爆
暫定9月8日星期日?
地點有無好提議? MEGA BOX無機了

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-13, 07:11 PM   #83
風音
The One

金龍煙場

如果真係唔出卡減價你試下問下佢租機打幾錢仲好啦

⊃天⊂
舊 08-30-13, 07:15 PM   #84
b_boy
↘呆~

引用:
金龍煙場

如果真係唔出卡減價你試下問下佢租機打幾錢仲好啦
煙場, 8~
長坐頂唔順
真係減咗價好難租到機羅, 租朝早邊有人到
& 攪咁多次, 實質吹水多過打, 租機其實唔多抵

淯底可保一世平安
舊 08-30-13, 07:20 PM   #85
風音
The One

引用:
作者: b_boy 查看文章
煙場, 8~
長坐頂唔順
挑機玩就有人玩架啦
我就唔信夾哂錢唔打,打全國都好丫

⊃天⊂
舊 08-30-13, 07:49 PM   #86
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: b_boy 查看文章
煙場, 8~
長坐頂唔順
而家邊度仲有機?
MKSG
MK新之
APM
VZ
龍威
元朗千色
金禾
世貿

有無錯漏?

爆裂吧! 肝臟!!
舊 08-30-13, 07:55 PM   #87
風音
The One

引用:
而家邊度仲有機?
MKSG
MK新之
APM
VZ
龍威
元朗千色
金禾
世貿

有無錯漏?
仲有北角gw
中環創聲
砂姬灣fe

最好果d場咪mksg同北角
算少煙

⊃天⊂
舊 08-30-13, 09:51 PM   #88
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
8/2 好似低左D

8/4 合理D

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-13, 09:54 PM   #89
風音
The One

引用:
作者: Chitose1987 查看文章
8/2 好似低左D

8/4 合理D
閻行表示ultrasad

⊃天⊂
舊 08-30-13, 10:04 PM   #90
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
bbbbb 耐無打機都唔記得哂d spec

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-13, 10:19 PM   #91
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
閻行表示ultrasad
閻行得個亂無勇. 喊出黎
好彩一閃夠勁

爆裂吧! 肝臟!!
舊 08-31-13, 11:15 AM   #92
Stevesteve

註冊日期: Dec 2012
引用:
最後咪又係魔道
點解咁講? 魔道四條二(cost)係得, 但配一般決起deck當腳用都得, 有幕高武, 配決起其它腳+號令+4士氣槍技, 我諗幾惡...隻張飛起碼十六/七武有槍技(但無腦).

引用:
蜀嚴顏咁
2cost槍有決號漢號張溫
佢好似競爭力吾高
除非1國力就可以槍2下死(但又吾加速…)
張飛個技勁d, 雖然無腦但有幕喎, 4士氣好夾一般號令, 我就覺得張卡會幾好用.

雙大槍張溫張飛慮植+2隻決起細茄

舊 08-31-13, 12:29 PM   #93
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: Stevesteve 查看文章
點解咁講? 魔道四條二(cost)係得, 但配一般決起deck當腳用都得, 有幕高武, 配決起其它腳+號令+4士氣槍技, 我諗幾惡...隻張飛起碼十六/七武有槍技(但無腦).

張飛個技勁d, 雖然無腦但有幕喎, 4士氣好夾一般號令, 我就覺得張卡會幾好用.

雙大槍張溫張飛慮植+2隻決起細茄

4氣吾加國力好微妙
如果係決起苦悶或者戰亂苦悶就會夠閃耀

不過都要睇佢個計有幾勁
1國力+6武+1下40%血我覺得夠

爆裂吧! 肝臟!!
舊 08-31-13, 01:48 PM   #94
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
新咭應該廚一排先既
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-13, 02:15 PM   #95
abingo

註冊日期: Feb 2012
王子3國力都係+8
張飛3國力我估+6,槍擊dam同1下臥龍差唔多

舊 08-31-13, 02:46 PM   #96
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
呢個計係一個守城計 你leader 緊人+有三國力應該好勁

但係用漢國打到3國力都lead 緊人 我諗就算隻2cost 槍係文爺你都贏ga 啦

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-13, 07:47 PM   #97
aubreycty

註冊日期: Jul 2012
各位大大, 點砌EX 周瑜deck?? 求教, thanks~

my youtube channel: http://www.youtube.com/user/aubreycty1984?feature=mhee
aubreycty 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-13, 10:03 PM   #98
b_boy
↘呆~

引用:
而家邊度仲有機?
MKSG
MK新之
APM
VZ
龍威
元朗千色
金禾
世貿

有無錯漏?
APM仲有機?

淯底可保一世平安
舊 08-31-13, 10:29 PM   #99
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: aubreycty 查看文章
各位大大, 點砌EX 周瑜deck?? 求教, thanks~
弓極 周姬 1.5火計槍 1cost馬

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-13, 01:47 AM   #100
b_boy
↘呆~

赤壁個計原來唔係亂戰用, 比人突果個傷都係有加乘
比人拍完突dam多2到3 成好恐怖

淯底可保一世平安

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 04:24 AM

手機版 | APP版