Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-31-18, 04:12 PM   #2426
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
凸20碎5星先岩

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-18, 04:24 PM   #2427
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
你地講到SS噤易, 我尋日先打過A+ 都吾敢再打落去.....

我係吾係要升D黑科技先打到落去?
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-18, 04:26 PM   #2428
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 半島鐵盒 查看文章
你地講到SS噤易, 我尋日先打過A+ 都吾敢再打落去.....

黑科技打尾關姐

正常關你可以拎65匙關D敵人當試金石 抗到2隻 殺到過到關就夠力挑戰

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-18, 04:28 PM   #2429
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
黑科技即係乜?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-18, 04:28 PM   #2430
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
隻變化姬又係要用 我都升到換位就算
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
炸彈妹是但升個60LV 50精都未通已經炸好多

但女武神係要男人完全體練度
夠啦之前無睇奶騎精通原來無用手多禁左 早知俾粉毛
芙蕾雅諗緊精唔精佢要精仲差光頭 元帥 粉毛 細公主 雖則細公主都無視多
引用:

我未過哂但你睇番有D S SS仲易過A+

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-18, 04:32 PM   #2431
ShinDou

之前打都覺得有d a加唔知點解會難過某d s同ss,卒差唔多咁勁,可能因為配置同map既問題,有時又因為自己手上既人同陣營同rule問題搞到好難打or卡左,今星期未試,淨係委託左,呢兩日得閒打下上去先,仲要升爆埋隻毒奶先可以鬥雞屈番人

舊 12-31-18, 04:37 PM   #2432
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
我呢D公主狗最怕分兵

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-18, 04:41 PM   #2433
ShinDou

其實我唔知我算唔算公主,我多數冇帶超絕打,帶既話就會係露娜開超絕,應該個個陣都驚分兵啦,通常分得都唔係好拉到,好難會合先打

舊 12-31-18, 05:24 PM   #2434
ShinDou

而家鬥雞狂俾人洗,已經有4個冇晒飛冇得反,真係要快d升好隻毒奶嚇下人先得

舊 12-31-18, 06:45 PM   #2435
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: ShinDou 查看文章
其實我唔知我算唔算公主,我多數冇帶超絕打,帶既話就會係露娜開超絕,應該個個陣都驚分兵啦,通常分得都唔係好拉到,好難會合先打

主力係乜味乜當然你淨利昂模擬戰無問題

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 12-31-18, 06:55 PM   #2436
ShinDou

主力1定係里昂,光頭坦,冇俾佢食超絕,升緊古巨基未十級龍蝦唔敢拎出黎,次主力拉娜,基本上係靠呢兩隻打,露娜係有時幫手削下先打,會出奶騎,仲有雪莉後備,多遠程可能會出雪莉秒,唔係既話可能出露娜幫手削下同拉娜大力D,暗王子多數係超時空先會落

公主外掛里昂光頭 XD

而家煩緊冇槌用,錢有幾十萬,紅瓜子就黎2千,本身諗住換波凸SSR裝,但而家又升緊毒奶D SR血裝又未凸爆,槌又淨係得龍有,而家要刷兄貴根本冇時間打龍根本冇槌 @@ 協力又得星期日有槌打但又係3線守既伏關,我試過打43都爭D俾1P雷死,佢1開波已經中門大開,地圖槌任已經全打

定係應該放棄兄貴升好晒D裝先﹖反正D兄貴可以刷3百體1條底褲都冇既,我好多隻卒都要底褲,仲要我主力升緊既龍蝦要升爆先有得用,中間時間其實刷咁耐對戰力都冇幫助,有隻卒就要鎖鏈 @@

有冇人試過毒奶如果用驚激反彈50%傷,裝鮮血逆流,會唔會反65%傷再補其他自己友自己既32.5%血﹖

愈諗愈覺得而家艾爾文好屈,100%回血,推爆攻俾近戰打只要唔係秒殺到佢既話,打人夠痛可能回得滿,分分鐘好過用古巨基坦﹖仲有奶騎幫補,可惜我冇 @@ 開局特登唔抽,得閒可能去新區刷隻艾爾文打下先,之後完全唔用石同飛,留黎等空軌ALLIN先,不過唔知而家仲有冇咁有心機打兩個區 XD

1掛毒奶頭像就好似冇人洗 @@

此篇文章於 12-31-18 09:00 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-31-18, 10:21 PM   #2437
半島鐵盒

25文係吾係比人打都可以發動回血? 如果可以真係超勁
舊 12-31-18, 10:54 PM   #2438
ShinDou

係呀唔駛主動攻,推防拎埋迎頭再加防冇咁易自爆,6星100%
舊 12-31-18, 11:16 PM   #2439
鳳熾魂
紅蓮の焔神

打完55先諗起 其實用露娜極限魔弓加鞋做最尾出手果個唔知得唔得呢
韋基利佢打同map應該係有計轉左弓兵咁計
聽日光之起源池要露娜 奶騎 二哈要出手啦 我都想要隻二哈先

此篇文章於 12-31-18 11:22 PM 被 鳳熾魂 編輯。
舊 12-31-18, 11:24 PM   #2440
ShinDou

打戰乙女最好應該都係劍騎槍順住打,走唔切入圈俾人克就用其他職打1打隻大佬CANCEL克制
舊 12-31-18, 11:28 PM   #2441
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
打戰乙女最好應該都係劍騎槍順住打,走唔切入圈俾人克就用其他職打1打隻大佬CANCEL克制
打完先見原來有個回點俾佢阻住
劍騎槍咁點都有兩隻食啦 除非有隻又有再移Je 我用露娜變弓起馬唔洗隻劍食騎

舊 12-31-18, 11:34 PM   #2442
ShinDou

你打55既話大佬上面兩格有圈,你用兩格劍帶遠卒可以屈無敵轉劍屬

俾人克咪用遠職打佢1野轉屬就食到MAP砲啦,除非裝太廢唔夠血 XD
舊 01-01-19, 12:12 AM   #2443
okabe

...

新年一個十連終於中
希望隻GAME新一年KEEP住有水準
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-19, 12:59 AM   #2444
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: okabe 查看文章
...

新年一個十連終於中
希望隻GAME新一年KEEP住有水準
羨慕放棄佢抽光起源算

舊 01-01-19, 05:50 AM   #2445
半島鐵盒

新年快樂!! 奶騎池抽爆佢!!

奶騎低星奶量係吾係吾多夠?
舊 01-01-19, 06:44 AM   #2446
ShinDou

應該唔係只係奶騎既問題,雖然多數都冇超絕俾佢食係會再補少D,後期D卒升得多血,郁D就幾千血,就咁單補好難補得滿卒,係補英雄就易滿既,莉亞娜就因為會再補多野2格所以易D滿

此篇文章於 01-01-19 06:46 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-01-19, 10:05 AM   #2447
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
新年快樂!! 奶騎池抽爆佢!!

奶騎低星奶量係吾係吾多夠?
咁一定 但主要係天賦方面影響大
引用:
應該唔係只係奶騎既問題,雖然多數都冇超絕俾佢食係會再補少D,後期D卒升得多血,郁D就幾千血,就咁單補好難補得滿卒,係補英雄就易滿既,莉亞娜就因為會再補多野2格所以易D滿
奶騎係輔助多過做奶奶量最好都係莉亞娜尤其6星

舊 01-01-19, 10:28 AM   #2448
鳳熾魂
紅蓮の焔神

十抽內ko二哈好彩唔洗特別要課佢

舊 01-01-19, 10:47 AM   #2449
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
終於抽到奶騎,好滾動
不過仍缺幾個想要的角色,雷丁,露娜,艾爾文......
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-19, 01:26 PM   #2450
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
又暫時抽齊全角色
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1287 05-21-24 01:17 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 08:21 PM

手機版 | APP版