Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-10-15, 01:11 PM   #2351
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
好大個武內p頭

https://twitter.com/deresute_info/st...40503872798720
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-15, 03:14 PM   #2352
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
笑顔です 

不過佢唔出多d功能性item的話
其實砌完幾次千尋封印陣之後都唔係好想再執屋

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 12:54 PM   #2353
J+1
望過黎呀!!!!!!

海外應該可以無視吧..

http://www.famitsu.com/news/201511/11092735.html
由手機版發出
舊 11-12-15, 02:41 PM   #2354
J+1
望過黎呀!!!!!!

Cu sr卡係回血+3卡,正
由手機版發出
舊 11-12-15, 02:43 PM   #2355
JMi

註冊日期: Feb 2011
15星隊長技唔係加分... 都唔知突唔突好

舊 11-12-15, 02:53 PM   #2356
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: JMi 查看文章
15星隊長技唔係加分... 都唔知突唔突好
今次照食上15先, 當整3色強運開箱
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 02:57 PM   #2357
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
15星美波
6場出左兩張sr了
星數超堅

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 03:02 PM   #2358
JMi

引用:
作者: heyman774 查看文章
今次照食上15先, 當整3色強運開箱
15星都好 個分谷唔上S都無意思啦...
可能用來升技實際d

舊 11-12-15, 03:33 PM   #2359
CCemi

註冊日期: Dec 2003
3場出哂3張卡...星數真係厲害
不過我想問一下
銀卡8星
金卡6星
邊個會好D

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧

此篇文章於 11-12-15 03:41 PM 被 CCemi 編輯。
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 04:04 PM   #2360
J+1
望過黎呀!!!!!!

邊個易打到s就好
由手機版發出
舊 11-12-15, 04:17 PM   #2361
Cly
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
打兩場都出速水奏.....

不過係R果張
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 04:23 PM   #2362
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

正 奏姐讚 岩岩個event排名出呢張就有動力衝

舊 11-12-15, 04:30 PM   #2363
J+1
望過黎呀!!!!!!

用上次張15星...冇感覺高左...(5舖得第一張係sr...
由手機版發出
舊 11-12-15, 04:43 PM   #2364
JMi

你咪試下聽日全日唔用張15星 比較下係咪一樣囉

舊 11-12-15, 05:03 PM   #2365
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
打寶EV係唔係center星數多同S就得? 唔使理岩唔岩色?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 05:11 PM   #2366
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔知歌星數有冇影響...
由手機版發出
舊 11-12-15, 10:47 PM   #2367
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
用12星上次活動黑貓裝打左8場NEVER都出R,
比張SR來好喎
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 11:03 PM   #2368
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
兩星SR打兩場出左一張SR, 講到尾可能都係運/亂數
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 11:06 PM   #2369
JMi

日日60都有人中左7張SSR啦
邪起上來無得鬥

我兩張都出左 EVENT為升技了

舊 11-13-15, 02:32 AM   #2370
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
日日60都有人中左7張SSR啦
邪起上來無得鬥

我兩張都出左 EVENT為升技了

我得10星既r
未跌過sr

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 02:41 AM   #2371
JMi

上次爆石都起張15星綾瀨出來 先有得今次咁爽咋 邊係運呢
今次兩張都唔係加分隊長技 上次個努力好抵 lol

舊 11-13-15, 09:05 AM   #2372
Cly
ぱないの!

15*一張夠哂 其他拎去升技

romanic now差少少fc到..... 5知係手機問題定係我手速問題...

400combo左右果邊死

https://youtu.be/v8hLrS_eRzM?t=1m34s

原來直接劃一下就得

此篇文章於 11-13-15 09:14 AM 被 Cly 編輯。
舊 11-13-15, 10:01 AM   #2373
JMi

講緊打制加slide?
slide個判定太鬆 近的話同一手指就得

舊 11-13-15, 11:09 AM   #2374
Cly
ぱないの!

引用:
講緊打制加slide?
slide個判定太鬆 近的話同一手指就得
唔係, 400combo雙指向外劃果下

其他都連到, 差果下FCCCC
舊 11-13-15, 11:10 AM   #2375
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

打到今朝唔記得第十幾次先出張奏姐...
用R 10星的我太貧弱了

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 04:45 PM

手機版 | APP版