Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
電影版>平、靚、正、新、舊...影碟情報站 (歡迎報料!)
半熟蕃茄 11:04 PM 03-20-08
作者: HFK:
可唔可以講邊間呀
因為我冇咩方向感
信和上一層...對正晒落黎條電梯,係有間有大間賣game gei隔離
我之後0個日又經過,仍然有好多新淨umd
bear007 08:31 AM 03-21-08
請問除左信和仲有冇其他地方有得買?
wing 10:42 AM 03-21-08
作者: bear007:
請問除左信和仲有冇其他地方有得買?
聞說灣仔有, 但唔知係188定英皇
半熟蕃茄 12:54 PM 03-21-08
作者: wing:
聞說灣仔有, 但唔知係188定英皇
係188....有三間,不過有間食水好深,貴成廿幾三十(即係差不多成倍),另一間(我唔太記得係邊層)係以前賣開二手cd,而家擺左少少呢d平價dvd賣
第三間(同信和差不多價)係二樓賣日文雜誌隔離(我自己都有係度買過)
W!LL 01:07 PM 03-21-08
188除左賣得貴, 選擇亦小好多
都係去信和睇吧~
bear007 05:02 PM 03-21-08
作者: W!LL:
都係去信和睇吧~
ICIC, 3Q
jasmin 05:18 PM 03-21-08
忍唔住手用$18買左套三碟版titanic

但係三碟版金剛搵唔到
com1010hkjp 06:57 PM 03-21-08
都係去信和睇吧~
不過188好多box set賣...

異型,22世紀.....

港版都多d
半熟蕃茄 07:27 PM 03-21-08
都係去信和睇吧~
其實有d同信和一樣價(我見過隻Bz concert仲平過信和tim)
不過真係少d選擇
delta 08:11 PM 03-21-08
終於買左套下北sunday,
十分一價錢就買到,正爆!!
順便買埋隻海猿2,不過海猿2唔係太多貨
另外見到有14才の母DVD BOXSET,
原本諗住買埋,不過睇清楚原來要$1480,
即刻唔買~
江楓隨波流 09:57 PM 03-21-08
問問海猿2依家要幾錢?
nico 10:06 PM 03-21-08
借問聲有冇人見過有大日本人dvd呀?
之前落過地庫都唔見有
最多都係得大奧、DN同動物之森
StOnE 10:21 PM 03-21-08
買左IROBOT, 明日之後, SPEED
抵到爛
wing 11:14 PM 03-21-08
作者: jasmin:
忍唔住手用$18買左套三碟版titanic

但係三碟版金剛搵唔到
只見過一次, 第二晚的起心肝想買, 去到已經見唔到了. 一晚俾人掃清.
delta 12:01 AM 03-22-08
作者: 江楓隨波流:
問問海猿2依家要幾錢?
$48~不過唔係間間有,而且得好少貨
Astaroth 07:10 PM 03-22-08
今日都去左行下...睇左一間咁大把~
買左田中麗奈o既日出前向青春告白
matthew313 07:18 PM 03-22-08
依嫁先知有呢d咁鄭既事添,聽日去掃掃貨先~
skyleader4 08:45 PM 03-22-08
琴日係信和都忍唔住入手左 6 隻,,,
DEATH NOTE $15 實在

kinpingk 03:29 AM 03-24-08
我都買左2隻48元

delta 03:55 AM 03-24-08
作者: kinpingk:
我都買左2隻48元
隻交涉人 真下正義係唔係新返ga?
lee套正野黎wor~
kinpingk 10:24 AM 03-24-08
真下正義一樓果間買
W!LL 10:36 AM 03-24-08
跳躍班底既作品? 好有興趣~~
不過無中文字幕........
wing 04:40 PM 03-24-08
跳躍班底既作品? 好有興趣~~
不過無中文字幕........

直情係跳躍世界內的外傳故事, 果個真下正義咪果個高官子弟law. 我之前睇過, 都ok ga.

仲有一套外傳, 係室井變疑犯.
歌絲˙暮斯 04:45 PM 03-24-08
到底有無人知點解平成咁 ??
Metal Gear NT 06:26 PM 03-24-08
掃咗E.T. Collector's Edition
Death Note
Fight Club (個封面靚啲,唔係寫住特價...其實之前已經買過美版普通版,想搵特別版又搵唔到)
King Kong三碟版

仲有其他都想掃,不過都係忍忍手下次再睇真啲
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面